Jump to content
The World News Media

Ταϋλανδοί Αξιωματούχοι Χρησιμοποιούν Εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator
702017101_univ_lsr_lg.jpg
 
 

31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017
ΤΑΫΛΑΝΔΗ

Ταϋλανδοί Αξιωματούχοι Χρησιμοποιούν Εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά για να Συμβάλουν στην Κοινοτική Ανάπτυξη

ΜΠΑΝΓΚΟΚ—Κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην Ταϋλάνδη συμπεριλαμβάνουν εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην εθνική τους πρωτοβουλία επιμόρφωσης δημόσιων λειτουργών σε τομείς όπως η σωστή ανατροφή παιδιών, η αποτροπή της ενδοοικογενειακής βίας και η βελτίωση της ψυχικής και της σωματικής υγείας. Αυτόν τον μήνα συμπληρώνονται τρία χρόνια από τότε που Ταϋλανδοί αξιωματούχοι άρχισαν να χρησιμοποιούν τις εκδόσεις των Μαρτύρων στην προσπάθειά τους να αντιμετωπίσουν κοινωνικά θέματα.

Η κυβέρνηση της Ταϋλάνδης οργανώνει και υλοποιεί τοπικά εθνικές πρωτοβουλίες επιμόρφωσης σε πάνω από 8.700 περιφερειακά Κοινοτικά Κέντρα Μάθησης σε όλη τη χώρα. Επιπλέον, η κυβέρνηση έχει δημιουργήσει 11 Κέντρα Μάθησης για την Κοινοτική Ανάπτυξη (CDLC) ώστε να εκπαιδευτούν οι κοινοτάρχες. Ο Τσάιγουατ Σέινγκσρι (στο κέντρο της φωτογραφίας επάνω), διευθυντής του CDLC στην επαρχία Νάχον Ναγιόκ που βρίσκεται βορειοανατολικά της Μπανγκόκ, εξηγεί: «Οι Μάρτυρες με έχουν εντυπωσιάσει επειδή ο στόχος του έργου τους είναι ξεκάθαρος. Θέλουν να βοηθήσουν κοινότητες και ανθρώπους να γνωρίσουν προοδευτικά τον Δημιουργό. Κοινός μας στόχος είναι να βοηθήσουμε την κοινότητά μας να ανεβάσει το επίπεδό της ώστε να υπάρχει ειρήνη και καλύτερη ποιότητα ζωής». Ο ίδιος προσθέτει: «Για παράδειγμα, το άρθρο “Πώς να Αποφεύγετε τα Λόγια που Πληγώνουν” του περιοδικού Ξύπνα! [ασχολείται με] ένα θέμα που το Υπουργείο Κοινωνικής Ανάπτυξης και Ανθρώπινης Ασφάλειας προσπαθεί να διδάξει στους κοινοτάρχες μας. Αυτό το άρθρο μάς βοήθησε πολύ στην εκπαίδευσή τους». Ως αποτέλεσμα, ο κ. Τσάιγουατ κάλεσε τους Μάρτυρες να διαθέσουν τις εκδόσεις τους στο σεμινάριο SMART Leader, όπου συναντήθηκαν 100 κοινοτάρχες και 20 εκπαιδευτές από 28 επαρχίες για να λάβουν εκπαίδευση γύρω από την ηγεσία και την ανάπτυξη κοινοτήτων. Στη φωτογραφία επάνω φαίνονται οι Μάρτυρες δίπλα στον κ. Τσάιγουατ.

Ο Άντονι Πετρατγιότιν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ταϋλάνδη, δηλώνει: «Χαιρόμαστε γνωρίζοντας ότι οι κοινοτάρχες κάνουν τόσο καλή χρήση των Βιβλικών συμβουλών που βρίσκονται στις εκδόσεις μας. Θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε τα έντυπά μας σε αξιωματούχους, σε συνδυασμό με τον βασικό τρόπο διανομής των εκδόσεών μας—τη δημόσια διακονία μας».

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: David A. Semonian, +1-845-524-3000

Ταϋλάνδη: Anthony Petratyotin, +66-2-375-2200

Link to comment
Share on other sites


  • Views 398
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.