Jump to content
The World News Media

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ρωσία υπέβαλαν Έφεση


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ρωσία υπέβαλαν Έφεση στην απόφαση του Δικαστηρίου

εντός Μαΐου και εντός της καθορισμένης ημερομηνίας των 30 ημερών από την πρώτη απόφαση απαγόρευσης της δράσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά και την διάλυση της τοπικός οργάνωσης και όλων των εκκλησιών σε όλη την χώρα.

Αν και έχει ληφθεί η απόφαση για την απαγόρευση της δράσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά δεν θα ισχύσει μέχρι και την οριστική εκδίκαση της Έφεσης και την λήψη της απόφασης η οποία και θα εκδικαστεί από 3 Ανωτάτους Δικαστικούς Λειτουργούς

Η ημερομηνία της εκδίκασης της έφεσης έχει ήδη προγραμματιστεί

images-4.jpg

Η αίτηση της έφεσης με το πλήρες κείμενο είναι διαθέσιμη εδώ
Скачать в формате PDF (584 КБ)

Link to comment
Share on other sites


  • Views 1.6k
  • Replies 18
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Aren't the writers of the Watchtower, translators of the New World Translation (Bible) AND jw.org ALL ANONYMOUS? I get tired of the double standard by many out there. @ARchiv@L if you could

Εγώ είμαι επώνυμος και γράφω με το όνομα μου και παίρνω και την ευθύνη για αυτό που γράφω έστω και αν είναι λάθος Εσύ είσαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ που η ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ για αυτό που είσαι η το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ είσαι ΑΠΟΣΤ

I think he speaks english  but I told him that WE DO NOT PUT OUR NAMES ON TOP SO EVERYONE WILL SEE !!!!  

Posted Images

  • Member

Εγώ είμαι επώνυμος και γράφω με το όνομα μου και παίρνω και την ευθύνη για αυτό που γράφω έστω και αν είναι λάθος

Εσύ είσαι ΑΝΩΝΥΜΟΣ που η ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ για αυτό που είσαι η το ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ είσαι ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ εσύ διαλέγεις τι από τα δυο ΕΙΣΑΙ

 

images-3.jpg.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Ίσως γιατί δεν θα ήθελα να κάνω το όνομα μου να φαίνεται ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ πάνω-πάνω σε σελίδες, και αυτός είναι ένας λόγος.
Όσον αφορά τις διάφορες δηλώσεις, νομίζω ότι έχετε δικιά σας σελίδα και ομάδα να ασχοληθείτε και να κάνετε όποιες ανακοινώσεις θέλετε, και οποιαδήποτε πληροφορία εδώ είναι για αυτούς που τους αρέσει αυτή η σελίδα, και δεν σας πιέζει κάνεις να ασχοληθείτε με κάτι που εσείς ο ίδιος βγάλατε τα αντίθετα συμπεράσματα σας δημόσια, εκτός εάν υπάρχει άλλος πιο μεγαλύτερος εγωιστικός λόγος που δεν σας αρέσει να βλέπετε υλικό από τις εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
Όπως βλέπετε απαντώ και δημόσια, εδώ, αλλά ακόμα περιμένω απαντήσεις… 
https://www.theworldnewsmedia.org/topic/35669-πνευματικά-πετράδια-24-30-απριλίου/
Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • Moderator

Και τώρα που ξαναδιαβάζω τα σχόλια σας, απορώ για το θέμα αυτό, διότι, νομίζω ότι κανένα σχόλιο δεν έγινε που να αφορά εσάς, ούτε και για τον τρόπο τον οποίο γράφετε, ούτε βλέπω να αναφέρεται κανένα όνομα σας στο άνω δείγμα «ανακριβών ειδήσεων». 
Πιθανόν από την βιασύνη σας δεν προσέξατε ότι ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρεται κάτι για τον συντάκτη των «δήθεν ειδήσεων» που διαδίδονται σε γνωστές σας ομάδες και σελίδες από άτομα που εσείς ξέρετε.
Ευχαριστώ.
https://www.theworldnewsmedia.org/topic/37618-οι-μάρτυρες-του-ιεχωβά-στην-ρωσία-υπέβαλαν-έφεση/?do=findComment&comment=52183
 

 

Link to comment
Share on other sites





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.