Jump to content
The World News Media

Ημέρες Επισκεπτών στα Νέα Παγκόσμια Κεντρικά Γραφεία


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator
 
702017123_univ_lsr_lg.jpg
 

22 ΜΑΪΟΥ 2017ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Ημέρες Επισκεπτών στα Νέα Παγκόσμια Κεντρικά Γραφεία των Μαρτύρων Προκαλούν Θετικές Αντιδράσεις

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διοργάνωσαν στα νέα τους παγκόσμια κεντρικά γραφεία στο Γουόργουικ της Νέας Υόρκης τη δεύτερη από τις δύο ειδικές ημέρες επισκεπτών, στην οποία παρευρέθηκαν περισσότερα άτομα από την πρώτη.

Εκείνο το Σάββατο οι επισκέπτες ήταν 468, 18  τοις εκατό περισσότεροι από το προηγούμενο Σάββατο. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που τόσο πολλοί γείτονες, ειδικά οι τοπικές αρχές, ήρθαν για να ξεναγηθούν στις ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις μας», λέει ο Τρόι Σνάιντερ, υπεύθυνος των εγκαταστάσεων στα κεντρικά γραφεία. «Κάποιοι κάτοικοι της περιοχής ήρθαν για δεύτερη φορά, επειδή τους άρεσαν όσα είδαν και έζησαν στην πρώτη τους επίσκεψη την προηγούμενη εβδομάδα».

Αυτές οι δύο εκδηλώσεις έγιναν δύο διαδοχικά Σάββατα από τις 10:00 π.μ. ως τις 4:00  μ.μ., και οι παρόντες ήταν συνολικά 863. «Πιστεύουμε ότι αυτές οι εκδηλώσεις είχαν τεράστια επιτυχία», προσθέτει ο κ. Σνάιντερ. «Ακούσαμε πολλά θετικά σχόλια από τους παρόντες. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε ξανά τους γείτονές μας την επόμενη φορά που θα θελήσουν να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις και στο μουσείο μας».

 

Ίνγκριντ Μαγκάρ

Η Ίνγκριντ Μαγκάρ, μια κάτοικος του γειτονικού Ταξίντο Παρκ της Νέας Υόρκης, ήταν ανάμεσα στους πολλούς που παρευρέθηκαν. Δούλευε 18 χρόνια στο μεταλλουργικό εργαστήριο ερευνών της International Nickel Company, η οποία βρισκόταν προηγουμένως στην έκταση που αγόρασαν οι Μάρτυρες. Ξέροντας πώς ήταν παλιότερα αυτός ο χώρος, είπε: «Χαίρομαι καθώς βλέπω πώς χρησιμοποιείται τώρα. Ήταν πολύ καιρό άδειος και όλοι αναρωτιούνταν τι θα γίνει. Η τοποθεσία είναι ωραία, και εσείς την αναβαθμίσατε». Η κ. Μαγκάρ είπε επίσης για τους τωρινούς ιδιοκτήτες: «Νομίζω ότι εσείς [οι Μάρτυρες του Ιεχωβά] είστε καλοί γείτονες. Δείχνετε συμπόνια, νοιάζεστε για τους άλλους, ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον και για την κοινότητα, και νομίζω ότι είμαστε πολύ τυχεροί που σας έχουμε γείτονες».

 

Γουίλιαμ Χόπι

«Είναι ξεκάθαρο ότι είχαν βάλει ψηλά τον πήχη. ... Αυτό φαίνεται έντονα στην ποιότητα κατασκευής του έργου», ανέφερε ο Γουίλιαμ Χόπι, μηχανικός της πόλης του Γουόργουικ που έκανε ελέγχους τα δύο τελευταία χρόνια της οικοδόμησης. «Έχω εντυπωσιαστεί πάρα πολύ με τη μεγάλη προσοχή που δόθηκε στο οικοσύστημα και στο περιβάλλον κατά τη διάρκεια της οικοδόμησης και της συντήρησης του έργου, καθώς και με το πόσο φιλική προς το περιβάλλον ήταν η όλη κατασκευή. Νομίζω ότι είναι θαυμάσιο παράδειγμα και για άλλα οικοδομικά έργα».

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

David A. Semonian, Γραφείο Ενημέρωσης, τηλ. +1 718 560 5000

Link to comment
Share on other sites


  • Views 479
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.