Jump to content
The World News Media

Παγκόσμια Εκστρατεία με Επιστολές


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017
ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

Παγκόσμια Εκστρατεία με Επιστολές προς Αξιωματούχους στη Ρωσία

Με την επαπειλούμενη απαγόρευση της λατρείας τους στη Ρωσία να είναι προ των πυλών, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αντιδρούν κάνοντας απευθείας έκκληση για δικαίωση στο Κρεμλίνο και σε αξιωματούχους του Ανώτατου Δικαστηρίου μέσω μιας παγκόσμιας εκστρατείας με επιστολές. Το Κυβερνών Σώμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά καλεί τους 8.000.000 και πλέον Μάρτυρες σε όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κατάσταση στη Ρωσία και την πρόσκληση που απευθύνει το Κυβερνών Σώμα για συμμετοχή στην εκστρατεία με επιστολές μπορείτε να βρείτε στο άρθρο «Παγκόσμια Κινητοποίηση για την Απειλή Απαγόρευσης στη Ρωσία» και στο βίντεο Russian Authorities Move to Ban Jehovah’s Witnesses (στην αγγλική) στο JW Broadcasting.

Οδηγίες για την Εκστρατεία με Επιστολές

Αν θέλετε να συμμετάσχετε στην εκστρατεία με επιστολές, παρακαλούμε πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε τις οδηγίες και τις διευθύνσεις αποστολής.

Λήψη Οδηγιών

Link to comment
Share on other sites


  • Views 672
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

22 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Παγκόσμια Εκστρατεία με Επιστολές προς Αξιωματούχους στη Ρωσία Με την επαπειλούμενη απαγόρευση της λατρείας το

Posted Images

  • Moderator

EPISTOLES.jpg

Παγκόσμια Κινητοποίηση
«Το Κυβερνών Σώμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά θέλει να προσελκύσει ακόμη περισσότερο την προσοχή σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση», δηλώνει ο Ντέιβιντ Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων από τα παγκόσμια κεντρικά γραφεία.
https://www.jw.org/el/ειδήσεις/ειδήσεις/κατά-περιοχή/ρωσία/μτι-καλούν-παγκόσμια-κινητοποίηση-απειλή-απαγόρευσης/
 

 

Link to comment
Share on other sites





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.