Jump to content
The World News Media

Ρωσία χρονολόγιο της 4-ης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

Ρωσία χρονολόγιο της 4-ης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου

20170412_3.jpg

8:00
Μόσχα, Cook Street. Τονωτικό το πρωί. Μουδιασμένη δάχτυλα. Περισσότερα από 200 άτομα να εισέλθουν. Αυτοί που στέκονται στην ουρά, ήρθε στο δικαστήριο με ταξί έως τις 5:30, αλλά δεν ήταν η πρώτη: σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο έχει ήδη πορεύεται στον πιστό που ήρθε στο δικαστήριο, το οποίο αποφάσισε την ελευθερία της θρησκείας στη Ρωσία.

9:30
Την παραμονή της 11ης Απριλίου, το 2017, οι περισσότεροι από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ομάδες γιορτάζει Δείπνο του Κυρίου με ασφάλεια πέρασε. Αυτή τη στιγμή, είναι γνωστό ότι οι αστυνομικοί και άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου παρεισφρήσει στις εορταστικές εκδηλώσεις στην Snezhinsk (περιοχή Τσελιαμπίνσκ) .. Θα ξαναέγραψε τα στοιχεία του διαβατηρίου του πιστού. Επίσης, όργανα επιβολής του νόμου ήρθε για να προσκυνήσουν στην πόλη του Κρασνογιάρσκ και Μίχουρινσκ (περιοχή Ταμπόφ.) Για να κάνετε ερωτήσεις ή να δώσει πιστούς της ημερήσιας διάταξης.

9:58
«Ζητώ από όλους σας να σταθεί!» Το δικαστήριο ανακοινώνει την συνέχιση της ακρόασης και να δώσει εξηγήσεις για να μιλήσει δικηγόρος Anton Omelchenko. Omelchenko είπε ότι η εξήγηση του θα αφορούν τον τρόπο το αίτημα της Δικαιοσύνης παραβιάζονται οι διατάξεις του Συντάγματος και των διεθνών συνθηκών.

10:12
Omelchenko δυνατά και πειστικά αποδεικνύει ότι η δράση του Υπουργείου Δικαιοσύνης κατά παράβαση των άρθρων 9, 10, 11 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης, τα άρθρα 28, 29, 30 του ρωσικού Συντάγματος και το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα. Παραθέτει από τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), στην οποία μια έγκυρη δικαστήριο θεσπίζει το δικαίωμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην ελευθερία της θρησκείας. Κάτι που απαιτεί το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δεν είναι δικαιολογημένο και αναλογικό μέτρο.

10:18
ΕΔΑΔ, με τις αποφάσεις της που προσδιορίζεται με σαφήνεια ποια κείμενα μπορούν να θεωρηθούν ότι υποδαυλίζουν το μίσος και την εχθρότητα – υποκίνηση στη βία, στην βεντέτας, καλεί, δικαιολογεί τη χρήση σωματικής βίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο μνημόνιο, το οποίο η Ρωσική Ομοσπονδία έχει αποσταλεί στην ΕΣΔΑ, ήτοι το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αναγνωρίσει ότι δεν υπάρχουν ανοικτές προσκλήσεις για τη βία (σελ. 41) στη βιβλιογραφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

10:25
Omelchenko είπε ότι η κοινότητα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, το οποίο το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζητώντας να ρευστοποιήσει, έλαβε πολλά βραβεία και επαίνους από τις τοπικές αρχές (υπάρχουν στην πραγματικότητα), αλλά δεν έχει λάβει προειδοποιήσεις για το απαράδεκτο της εξτρεμιστικής δραστηριότητας.

10:31
Μιλώντας για τις διαφορές που απαιτείται Υπουργείο Δικαιοσύνης δράσης Omelchenko απαριθμεί τα βήματα που έχουν ληφθεί Διοικητικό Κέντρο (UC) των Μαρτύρων του Ιεχωβά: 1) κοινοποιεί σε όλα τα MPO των βιβλίων εισαγωγή στην FSEM, 2) ιδρύθηκε μια επιτροπή για να αποτρέψει την εμφάνιση εξτρεμιστικών υλικών, 3) να μην εκμεταλλευτεί κοινοποιούν στις αρχές της φυτευτεί 4) ζήτησε ανεπιτυχώς το Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα, ποια περαιτέρω μέτρα μπορεί να αναμένεται από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, για να αποφευχθεί η «εξτρεμιστική δράση».

10:43
Το διεθνές δίκαιο απαγορεύει την απάνθρωπη ή εξευτελιστική μεταχείριση. Ο κανόνας αυτός προστατεύει την αξιοπρέπεια, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος στην ψυχική ακεραιότητα του ατόμου. αγωγή Δικαιοσύνης για την απαγόρευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά να σπάσουν την ηθική και φυσική αντοχή του ατόμου, δεδομένου ότι αναγκάζοντάς τους να φοβάται να ασκούν ανοιχτά την πίστη τους. Από τα θύματα της ποινικής δίωξης για την πίστη στο Ταγκανρόγκ για καταδίκη άφησε τη Ρωσική Ομοσπονδία, ακόμα και έλαβε πολιτικό άσυλο στην Ευρώπη. Η πτήση τους μαρτυρεί εύγλωττα για το γεγονός ότι οι πιστοί φοβούνται να ασκήσουν ανοικτά τη θρησκεία τους. Φυσικά, οι περισσότερες από τις 175 χιλιάδες πιστοί δεν θα αφήσει τη Ρωσία, και ως εκ τούτου, θα πρέπει να διώκονται στη Ρωσία.

10:50
Omelchenko αναλύει τη νομιμότητα των ενεργειών του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Με την ισχύουσα νομοθεσία, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αναγνωρίζονται ως θύματα της πολιτικής καταπίεσης. Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης (μεταξύ άλλων ιδρυμάτων) ο νόμος που επιβάλλει την υποχρέωση να προωθήσει την αποκατάσταση των πιστών. Ωστόσο Δικαιοσύνης κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Omelchenko απαριθμεί τις εγχώριες και διεθνείς κλήσεις για τη Ρωσία να σταματήσει πολιτικά κίνητρα διώξεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά, την κακή χρήση των αντι-εξτρεμιστικές νομοθεσία όπως ισχύει για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Είναι, για παράδειγμα, για την υπογραφή των πιο γνωστών ρωσική ακτιβιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έκκληση «καταπιεσμένη και πάλι παρενοχλούνται», στην ανοιχτή επιστολή του Ομίλου της Μόσχας Ελσίνκι, καθώς και εκκλήσεις από διάφορες δομές του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη, τα Ηνωμένα Έθνη και άλλους. τα διεθνή πρότυπα για την πρόληψη της καταστολής, απαιτούν να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στα σήματα που προέρχονται από την κοινότητα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει αγνοώντας όλες τις ενδείξεις, συνεχίζει να ενεργεί ως κατασταλτικά του σώματος.

11:04 Omelchenko λέει μεροληπτική θέση του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Εμπειρογνωμόνων των φορέων που υπάγονται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης κατέληξε στο αλληλοαποκλείονται συμπεράσματα σε σχέση με τα ίδια υλικά όπως οι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έκανε τίποτα για να διορθώσει την κατάσταση. Επιπλέον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης έχει πάντα επέμενε για χρήση μόνο τα συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων, οι οποίοι βρήκαν «σημάδια εξτρεμισμού» στη βιβλιογραφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Αυτό αποτελεί περαιτέρω απόδειξη ότι η δράση του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την απαγόρευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά πολιτικά κίνητρα.

11:12
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα ζητά ευκαιρία να δώσει μια εξήγηση για την απόφαση του δικαστηρίου, η οποία πριν από λίγες ημέρες το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπέβαλε στο δικαστήριο ως «παράδειγμα παραβίασης των δικαιωμάτων των πολιτών από την πλευρά της θρησκευτικής οργάνωσης» (ιστορικό του ασθενούς, ποια από τις δύο εναλλακτικές λύσεις επιλέξει φαρμακευτική αγωγή και όχι μέσω του αίματος).

Ένας δικηγόρος στην πρώτη θέση, η αμηχανία ως προς το γιατί το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν εξήγησε γιατί έχουν ένα έγγραφο που περιέχει το ιατρικό απόρρητο.

Δεύτερον, λίγο η γυναίκα λέει ότι σε περίπτωση άρνησης της μετάγγισης όχι μόνο αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων του καθενός, αλλά, αντιθέτως, ότι οι πολίτες που παρέχεται με το δικαίωμα – το δικαίωμα στην ελεύθερη και εν επιγνώσει της θεραπείας. Αν ο ασθενής αρνηθεί τη θεραπεία για θρησκευτικούς λόγους μόνο – θα ήταν μια παραβίαση των δικαιωμάτων του. Μικρή η γυναίκα διάβασε αποσπάσματα από το Υπουργείο Υγείας Τάξης, σχετικά με τους κινδύνους των μεταγγίσεων των συστατικών του αίματος, καθώς και την ανάγκη να λάβει γραπτή συγκατάθεση των ασθενών τους για τη λειτουργία. Μικρή η σύζυγός επισημαίνει ότι για καμία επιφύλαξη, ότι οι εκπρόσωποι ορισμένων θρησκειών επιτρέπεται να ασκήσουν το δικαίωμα της συγκατάθεσης, και η άλλη δεν επιτρέπεται.

11:30
Ο δικαστής αρχίζει να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εκπροσώπους του εναγομένου.

Το πρώτο ερώτημα: κάνει το CA ερμηνεία της Αγίας Γραφής των Μαρτύρων του Ιεχωβά στις τοπικές οργανώσεις; Η απάντηση είναι όχι, η ερμηνεία των ιερών κειμένων παρέχει στο διοικητικό συμβούλιο των Μαρτύρων του Ιεχωβά (διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές).

Το νέο ερώτημα είναι: σε ό, τι αντιλαμβάνονται το CA παρέχει ένα «συντονισμό των δραστηριοτήτων» MPO (ο Χάρτης). Απάντηση: MPO είναι ξεχωριστά νομικά πρόσωπα, ωστόσο, η CA τους παρέχει συστάσεις. Για παράδειγμα, αν υπάρχει μια ερώτηση σχετικά με την κατασκευή των λειτουργικών κτιρίων, CA αναφέρεται στην Αγία Γραφή να προτείνει την κατασκευή ενός μέτρια, nepompeznogo κτίριο. Ωστόσο, η τελική απόφαση για το τι θα είναι ένα νέο κτίριο παίρνει MPO.

Το επόμενο ερώτημα το δικαστήριο αν τα εν λόγω καταστατικά CA 8 MPO υποστήριξαν οι οποίες εκκαθάριση δικαστικές αποφάσεις. εκπρόσωπος Ax εξήγησε στο δικαστήριο ότι οι ιδρυτές της νέας MPO έκκληση προς την Καλιφόρνια με το αίτημα να ενταχθεί η δομή TC, για να επιταχυνθεί η διαδικασία εγγραφής. Στην περίπτωση αυτή, η CA θα συμφωνεί βεβαίως καταστατικά τους, για να εξασφαλίσουν ότι οι μέτοχοι είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά και ότι οι στόχοι τους συμπίπτουν με το δόγμα σκοπό των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Δικαστήριο ενδιαφέρονται για το ζήτημα αν ο ιδρυτής TC μη-κερδοσκοπική, μη-κυβερνητικές οργανώσεις, ή LRO, όπως στο Χάρτη διατυπώνονται ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Δικηγόροι εξηγήσει στο δικαστήριο ότι η δυνατότητα του Χάρτη διατυπώνονται «μόνο στην περίπτωση», αλλά δεν εφαρμόστηκε. Οι ιδρυτές του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης ήταν τοπικές πολίτες. Για παράδειγμα, το καταστατικό γράφονται επίσης τη δυνατότητα να εισάγει βιβλιογραφία, ωστόσο, η δυνατότητα αυτή, επίσης, δεν υλοποιείται λόγω αντικειμενικών συνθηκών.

12:05
Δικαστήριο ενδιαφέρονται για το ζήτημα αν οι πρόεδροι της MPO είναι μέρος της επιτροπής CA διεύθυνσης. Kalin εξηγεί ότι τα μέλη MPO δεν περιλαμβάνονται στην επιτροπή CA διεύθυνσης.

Υπάρχουν λύσεις CA Απαιτείται MPO εκεί; Kalin εξηγεί ότι όταν MPO να ζητήσει οικονομική βοήθεια από την CA (με τη μορφή δωρεών), το επίκεντρο του ενδιαφέροντος το ζήτημα του πώς δαπανώνται τα κονδύλια. Για παράδειγμα, η CA παρέχει ένα μικρό έργο λειτουργικό κτίριο και MPO συντονίζει το έργο με τις τοπικές αρχές. Ή αν υπάρχει μια φυσική καταστροφή, η CA δωρίζει κεφάλαια για να βοηθήσει τους πιστούς και τη συνεργασία με MPO για να βοηθήσει τα θύματα των Μαρτύρων του Ιεχωβά, καθώς και οι συγγενείς τους.

Δικαστήριο ερωτά αν τα κονδύλια που δαπανήθηκαν για την παραγωγή έντυπου υλικού; Οι ερωτηθέντες εξηγούν ότι υπάρχει.

Δικαστήριο: Μήπως οι εισαγωγές λογοτεχνία CA, που αργότερα αναγνωρίστηκε ως εξτρεμιστικών; Οι συμμετέχοντες εξηγούν ότι η λειτουργία CA είναι καθαρά διοικητικής μέριμνας: η σειρά των ατόμων που συλλέγει άμεσα ξένους εκδότες, και τα στέλνει, επίσης, στη λογοτεχνία. CA δεν ασχολείται με «την εξάπλωση» της λογοτεχνίας.

Δικαστήριο: Ένα από τα βιβλία που εισήχθη στη Ρωσία όχι πολύ καιρό πριν αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό, αλλά όταν διαδόθηκε ανάμεσα στους πιστούς; Οι δικηγόροι να δώσουν προσοχή στις διαθέσιμες στην υπόθεση έγγραφο με το οποίο η CA ανακοινώνει αμέσως την εισαγωγή αυτού του βιβλίου FSEM και ζητά περισσότερες δεν χρησιμοποιεί υλικά. Φυσικά, μετά από αυτή την Καλιφόρνια αυτό το βιβλίο δεν θα μπορούσε να εξαπλωθεί.

Δικαστήριο: Ποια είναι η τύχη των έντυπων προϊόντων, η οποία αναγνωρίζεται ως εξτρεμιστική; Έχει κατέλαβαν το κέντρο των πιστών; Καταστράφηκε; Δικηγόροι εξηγούν ότι η Αρμόδια Αρχή δεν μπορεί να υπαγορεύσει στους πιστούς, τι να κάνει με τη βιβλιογραφία, η οποία είναι στην κατοχή τους. Ωστόσο, μπορείτε να πληρώσετε την προσοχή στις διατάξεις του νόμου, και το κάνει.

12:30
Γυρίστε να κάνετε ερωτήσεις πηγαίνει στον ενάγοντα. Ποιος είναι ο ρόλος της CA στην έγκριση του Χάρτη των MPO και των μελών τους; Omelchenko δίνει το ακόλουθο παράδειγμα. Ο ρόλος της CA στην έγκριση του Χάρτη του LRO είναι παρόμοιο με το ρόλο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: Υπουργείο Δικαιοσύνης ελέγχους για την τήρηση των καταστατικών διατάξεων του νόμου και του καταστατικού των ελέγχων CA σε κανονική αλληλογραφία.

Νέα ερωτήματα ο εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης που διατίθενται για την αποσαφήνιση του τρόπου με τον MPO ανεξαρτησία των δραστηριοτήτων τους, πόσο επηρεάζουν την CA για το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, συμπεριλαμβανομένης της έγκρισης των διοικητικών οργάνων και του Χάρτη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Το δικαστήριο ορίζει έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης ανταγωγή διευκρινιστική ερώτηση: «Από τη σκοπιά της νομοθεσίας που επηρεάζει την ικανότητα και τη νομική προσωπικότητα των νομικών προσώπων;» Το ερώτημα είναι ρητορικό. Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ποιος είναι ο υπουργός που ταξιδεύουν; Ποιοι είναι οι ειδικές ιεροκήρυκες; εκπρόσωποι ανταπόκρισης εξηγούν ότι αυτές οι συνοδοί συνεργάζονται με τις θρησκευτικές ομάδες, και όχι με MPO.

12:50
Ο δικαστής (αναφερόμενος στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης): Έχετε απόδειξη του ενάγοντος ότι ο υπουργός ταξιδιού και ειδικά ιεροκήρυκες είναι κατά κάποιο τρόπο εμπλέκονται στις τελικές αποφάσεις των αρμοδίων αρχών για την αναγνώριση των ατόμων ή MPO ένοχοι της εξτρεμιστικής δραστηριότητας; Όχι, το Υπουργείο Δικαιοσύνης των γεγονότων εκεί.

Δικαστήριο (αναφερόμενος στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης): Όπως και πριν, αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί ότι οι δικαστικές αποφάσεις σε βάρος ατόμων και MPO έχουν βλαπτικό για την επιχείρησή μας; Ναι, το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξακολουθεί να σκέφτεται έτσι, αφού CA γνώριζε αυτά τα θέματα. Το Δικαστήριο υπενθυμίζει ότι σε αυτή τη διαδικασία, είναι απαραίτητο να ελεγχθεί η νομιμότητα των απαιτήσεων Δικαιοσύνης, γι ‘αυτό παρακαλώ να συνεχίσει να οδηγήσει τους κανόνες δικαίου.

13:10
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης προσπαθεί να καταλάβω, αλλά δεν αναφέρει αν το γεγονός ότι η CA παρέχει οικονομική βοήθεια προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, το γεγονός ότι η ΑΠ και του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης – μια ενιαία οργάνωση, η υφιστάμενων ΑΠ. δικηγόρος Μικρή συζύγου εξηγεί ότι αν ένα άτομο έχει μια οικονομική βοήθεια προς τον φίλο του, αυτό δεν σημαίνει ότι εξαρτάται. Υπουργείο Δικαιοσύνης: Είναι το CA διενεργεί έλεγχο των οικονομικών δραστηριοτήτων της MPO; Δικηγόροι εξηγούν ότι η υποχρέωση αυτή στην Καλιφόρνια εκεί, αλλά είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης διενεργεί τακτικούς ελέγχους της οικονομικής δραστηριότητας MPO, όπως αποδεικνύεται από τις εκατοντάδες των υφιστάμενων κανονισμών σε θέματα επιθεωρήσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Επιπλέον, κανένας από τους ελέγχους δεν προέκυψαν δαπανών για μη υποχρεωτικούς στόχους.

13:25
Εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης ενδιαφέρονται για το ερώτημα γιατί CA απέστειλε επιστολή προς το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης σχετικά με την αναγνώριση ενός από τα βιβλία των εξτρεμιστικών μόνο μετά την καταχώρισή της στο FSEM εάν από τη δική του, πιστοί εισαγωγή γνώριζαν την απόφαση νωρίτερα, από τις πληροφορίες στην ιστοσελίδα του περιφερειακού δικαστηρίου. Δικηγόροι εξηγούν ότι παρακολουθεί δικαστικές αποφάσεις σχετικά με τις επίσημες ιστοσελίδες των δικαστηρίων είναι εξαιρετικά δύσκολο, άλλωστε, από την συνοπτικές πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου δεν ήταν σαφές τι μιλάμε για τις εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά, δεν είναι η επώνυμη δημοσίευση άλλης προέλευσης.

13:35
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης επισημαίνει ότι, σύμφωνα με την παρωχημένη (έως το 2010), αντίγραφο της «Βασικές αρχές των Μαρτύρων πίστη του Ιεχωβά», το κύριο μέσο για τη διάδοση της διδασκαλίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι το περιοδικό «Σκοπιά». Ψήφισμα σχετικά με την κατανομή αυτού του περιοδικού αποσύρθηκε στη Ρωσία, και το έγγραφο «Ιδρύματα της Πίστεως», εκπροσωπούμενη από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, να τροποποιηθεί αναλόγως. Εκπρόσωπος του υπουργείου Δικαιοσύνης ενδιαφέρει, ποια είναι η πηγή των διδασκαλιών του Ιεχωβά Μάρτυρες σήμερα. Δικηγόροι εξηγούν ότι η πεποιθήσεις θεμέλιο των Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι η Αγία Γραφή, με την πλειοψηφία των θρησκευτικών βιβλίων Μάρτυρες βασίζονται στην έκδοση Ορθόδοξη Συνοδικού. Περιττό περιοδικό δεν αναγνωρίστηκε ως εξτρεμιστικών, αλλά μόνο μερικά ζητήματα. Από το 2015, δεν δημοσίευση δεν εισέρχονται στη χώρα.

13:40
Το δικαστήριο ανακοινώνει ένα διάλειμμα στη συνεδρίαση του δικαστηρίου έως τις 14:30.

14:30
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης συνεχίζει να υποβάλλουν ερωτήσεις στους εκπροσώπους των Μαρτύρων του Ιεχωβά. λαμβάνονται ποια μέτρα για την πρόληψη των CA εξτρεμιστικές δραστηριότητες μετά την έκδοση προειδοποίησης του Γενικού Εισαγγελέα 2 Μαρτίου 2016. Λίστα Δικηγόρων. Το δικαστήριο ορίζει έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης διευκρινιστικές ερωτήσεις: Αν η ΑΠ δεν έλαβε τίποτα από όλα αυτά; Θα ήταν η βάση για την κατάργησή τους; Είναι ο εξτρεμισμός είναι από αμέλεια ή αδράνεια; Απάντηση από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης αρ Δικαστήριο: Εάν όχι, είμαστε όλοι προσπαθούμε να καταλάβουμε; Γιατί τότε κάνουμε το Υπουργείο Δικαιοσύνης καταλογίζει ευθύνες CA;

14:45
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι το δικαστήριο «εσωτερική» έγγραφο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, το Υπουργείο Δικαιοσύνης που λαμβάνονται από δημόσιες πηγές. Όταν ρωτήθηκε το δικαστήριο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ανέφερε ότι η επιστολή ελήφθη από την τοποθεσία NTV. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης θεωρεί ότι το κείμενο της επιστολής θα βοηθήσει να διευκρινιστεί πως κάθε άλλο συνδέονται οικονομικά CA και MPO. Οι δικηγόροι δεν είναι έτοιμοι να επιβεβαιώσει ότι η επιστολή αυτή είναι αυθεντική, αλλά είναι προφανές ότι η MPO είναι ούτε παραλήπτες ούτε ο αποστολέας του e-mail, και στη συνέχεια ένα γράμμα είναι άσχετη με τη διαδικασία. Δικαστήριο αναβάλλει για αργότερα το ζήτημα του κατά πόσον το κείμενο να επισυνάψετε στη δικογραφία.

14:58
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης επιδιώκει να αμφισβητήσει τέσσερις μάρτυρες για τον ενάγοντα. Μιλάμε για ανθρώπους που στο παρελθόν ασκήσει τη θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, αλλά αργότερα εγκατέλειψε. Οι κατηγορούμενοι υποστηρίζουν. Το δικαστήριο χορηγεί την κίνηση στην ερώτηση μάρτυρες για τον ενάγοντα.

15:05
Ξεκινά την εξέταση του μάρτυρα από τον εναγόμενο, Zavyalova Βαλεντίνα Mihaylovicha, από το 1992 καθηγητής στο IISS. Πρεσβεύουν τη θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά για πάνω από 20 χρόνια. Είπε ότι οι συνεδριάσεις της θρησκευτικής ομάδας του, ποτέ δεν χρησιμοποιείται για τη λογοτεχνία γίνονται για να FSEM. Τα ονόματα της λογοτεχνίας αναρτηθεί στον τοίχο του δωματίου όπου κρατούνται υπηρεσίες. Οι πιστοί ελέγξτε προσεκτικά το χώρο πριν από την έναρξη της λατρείας, για να αποκλειστεί η δυνατότητα εξεύρεσης τέτοιων βιβλιογραφία σχετικά με τη λατρεία.

15:20
Μάρτυρας Eugene Skladchikov, Ph.D., καθηγητής της MSTU. Bauman. Μάρτυρες του Ιεχωβά το 1998. Είπε ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά τη θρησκεία του προσέλκυσε τον άνευ όρων γαλήνη της βιβλικής διδασκαλίας, απολύτως δεν είναι συμβατό με τον εξτρεμισμό. Δεν εξτρεμιστικές εκδόσεις στη λατρεία δεν χρησιμοποιούνται.

15:30
Μάρτυρας Wilen Canter, Ph.D., τιμήθηκε εργαζόμενος της επιστήμης και της τεχνολογίας. εκπρόσωπος Ax της καθής: «Να γίνει Μάρτυρας πριν από 25 χρόνια, αν συνεχίσει εξτρεμιστικές στόχους;» Μάρτυρας: «Θεός φυλάξοι! Όχι, φυσικά! «Ο μάρτυρας εξηγεί ότι είναι ασυμβίβαστη με την πίστη των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Άξονες: «Χρησιμοποιείτε τα υλικά που περιλαμβάνονται στο FSEM» Ο μάρτυρας εξήγησε ότι, ως νομοταγής πολίτης, κατέστρεψε αυτές τις δημοσιεύσεις. (Ωστόσο, Kanter, δήλωσε ότι αφήνοντας κατά μέρος το ζήτημα του κατά πόσον συμφωνεί με το γεγονός ότι αυτές οι δημοσιεύσεις περιλαμβάνονται στο FSEM.) Δεκάδες μαθητές του υπερασπίστηκε τον υποψήφιό τους και διδακτορικές διατριβές. η θρησκεία του δεν έρχεται σε αντίθεση με την επιστημονική του δραστηριότητα. Για τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης λέει ότι η θρησκεία του δεν έχει καμία σχέση με την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ως επιστήμονας, πιστεύει ότι στην εκπαίδευση θα πρέπει να προσεγγιστεί με υπευθυνότητα.

15:50
Μάρτυρας Τατιάνα Kremneva γιατρός των παιδαγωγικών επιστημών. Στο πλαίσιο των σχετικών με την πρόληψη της κακοποίησης των παιδιών, καθώς και εξτρεμιστικών υλικών στο περιβάλλον των νέων ερευνητικών δραστηριοτήτων. Πρεσβεύουν τη θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Ο εκπρόσωπος της Άξονες: Πότε θα γίνει Μάρτυρας του Ιεχωβά, χάλυβα Έχετε κάποιο κίνητρο για να διαπράξουν εξτρεμιστικές πράξεις; Απάντηση: Όχι, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θρησκεία είναι ασυμβίβαστη με τον εξτρεμισμό. Το ερώτημα το δικαστήριο γιατί δεν έγινε ο ιδρυτής της MPO; Μάρτυρας: Δεν βλέπω την ανάγκη. Δικαστήριο: Δεν λατρείας ενθουσιάσει ο ένας τον άλλο μίσος προς τις άλλες θρησκείες; Μάρτυρας: Καμία. Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: Οι διδασκαλίες των Μαρτύρων του Ιεχωβά να σας βοηθήσει να μεγαλώσει ένα παιδί; Ο μάρτυρας λέει ότι είναι περήφανος για το παιδί του, την επιτυχία του στο σχολείο και την εργασία. Μικρή η γυναίκα: πώς αντιμετωπίζει τους συναδέλφους και τους φοιτητές, οι οποίοι δεν συμμερίζονται τη θρησκεία σας; μάρτυρες απαντήσει θετικά. Χωρίς μίσος, περιφρόνηση, περιφρόνηση, των διακρίσεων.

16:05
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης καλεί μάρτυρες του. Ο πρώτος μάρτυρας Ναταλία Koretskaya. Ο μάρτυρας άφησε την θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά για πολλά χρόνια. Δεν μπορούσε να εξηγήσει στο δικαστήριο όπου μπορεί στη συνέχεια να είναι γνωστή «γεγονότα εξτρεμιστική δράση» τα τελευταία χρόνια.

16:54
Συνέντευξη μάρτυρες Koretskaya, το δικαστήριο επεσήμανε ότι χρησιμοποιεί προσωπικές σημειώσεις κατά την κατάθεσή. Ο δικηγόρος Lew ρώτησε, πώς εξηγείτε την ομοιότητα της διατύπωσης των αρχείων της με κείμενα από την ιστοσελίδα γνωστό αντι-θρησκευτική κέντρο. Το δικαστήριο αποφάσισε να διαβάσουν τις καταγραφές Koretskaya αργότερα.

Δικαιοσύνη συνεχίζει ανάκριση μαρτύρων. Ενδείξεις που παρέχονται από έναν πρώην Μάρτυρας του Ιεχωβά Paul Zverev.

18:11
Συνέντευξη μάρτυρες Zverev, το αιτούν δικαστήριο ερωτά, «Αν σας βλάψει, αν αντιμετωπίζονται με τις αρμόδιες αρχές για το θέμα αυτό;» Ο μάρτυρας δεν απάντησε. Zverev είπε ότι επηρεάζεται η λογοτεχνία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, βίωσε προσωπικά το μίσος των κληρικών της Ορθόδοξης θρησκείας. Ο μάρτυρας αρνείται ότι είναι οργανισμοί αντι-λατρείας, αν και υπάρχουν φωτογραφίες με τα πιο διάσημα «sectologists».

Μάρτυρας Δικαιοσύνης Πετρόφ, πρώην Μάρτυρας του Ιεχωβά. Το 1983, έγινε Μάρτυρας του Ιεχωβά, άφησε την εργασία που σχετίζονται με την προώθηση της στρατιωτικής ηρωισμού, επειδή δεν πληροί το δόγμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Το 2009, άφησε την θρησκεία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Ως παράδειγμα της εξτρεμιστικής δραστηριότητας διοικητικό κέντρο αποτελέσματα στο γεγονός ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά εξαιρούνται από τις τάξεις του αυτούς που διαπράττουν αμαρτίες. (Το δικαστήριο ζήτησε από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το οποίο είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης, τα επιχειρήματα που εκτίθενται στην αίτηση, επιβεβαιώνεται από τη μαρτυρία αυτού του μάρτυρα; Το Υπουργείο Δικαιοσύνης και πάλι μιλάμε για μια πιθανή απειλή για το κοινό.) Όσον αφορά το ζήτημα του δικαστηρίου, ο μάρτυρας Petrov είδε ότι κάποιος διανομή εξτρεμιστικά έντυπα, ο μάρτυρας ο ίδιος λέει ότι δεν βλέπει.

Το Δικαστήριο εκφράζει την ικανοποίησή του τελευταίου μάρτυρα, V.V.Koretskogo.

18:30
Το 2009 Koretsky άφησε τις τάξεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Ο δικαστής ρώτησε αν το 2009 περιορισμένη γνώση του των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Μάρτυρας: Ναι. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε από το μάρτυρα να εξηγήσει τι ξέρει για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με τα κρατικά σύμβολα. Το δικαστήριο ζήτησε από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης: «Αν δεν ορίσετε τα σημεία στο σκεπτικό της απαίτησης, γιατί να μάθετε;» Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «η ερώτηση έχει αφαιρεθεί.» Όσον αφορά το ζήτημα του δικαστηρίου, αν Koretsky ενδιαφέρεται για την έκβαση της υπόθεσης, ο ίδιος απαντά εν συντομία: «Ναι».

Το δικαστήριο ανακοινώνει ένα διάλειμμα μέχρι τις 19 Απρίλη 2017 10:00.
 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 284
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images





  • Recently Browsing

    • No registered users viewing this page.
  • Popular Contributors

  • Topics

  • Posts

    • It appears to me that this is a key aspect of the 2030 initiative ideology. While the Rothschilds were indeed influential individuals who were able to sway governments, much like present-day billionaires, the true impetus for change stems from the omnipotent forces (Satan) shaping our world. In this case, there is a false God of this world. However, what drives action within a political framework? Power! What is unfolding before our eyes in today's world? The relentless struggle for power. The overwhelming tide of people rising. We cannot underestimate the direct and sinister influence of Satan in all of this. However, it is up to individuals to decide how they choose to worship God. Satanism, as a form of religion, cannot be regarded as a true religion. Consequently, just as ancient practices of child sacrifice had a place in God's world, such sacrifices would never be accepted by the True God of our universe. Despite the promising 2030 initiative for those involved, it is unfortunately disintegrating due to the actions of certain individuals in positions of authority. A recent incident serves as a glaring example, involving a conflict between peaceful Muslims and a Jewish representative that unfolded just this week. https://www.theguardian.com/world/2024/mar/11/us-delegation-saudi-arabia-kippah?ref=upstract.com Saudi Arabia was among the countries that agreed to the initiative signed by approximately 179 nations in or around 1994. However, this initiative is now being undermined by the devil himself, who is sowing discord among the delegates due to the ongoing Jewish-Hamas (Palestine) conflict. Fostering antisemitism. What kind of sacrifice does Satan accept with the death of babies and children in places like Gaza, Ukraine, and other conflicts around the world, whether in the past or present, that God wouldn't? Whatever personal experiences we may have had with well-known individuals, true Christians understand that current events were foretold long ago, and nothing can prevent them from unfolding. What we are witnessing is the result of Satan's wrath upon humanity, as was predicted. A true religion will not involve itself in the politics of this world, as it is aware of the many detrimental factors associated with such engagement. It understands the true intentions of Satan for this world and wisely chooses to stay unaffected by them.
    • This idea that Satan can put Jews in power implies that God doesn't want Jews in power. But that would also imply that God only wants "Christians" including Hitler, Biden, Pol Pot, Chiang Kai-Shek, etc. 
    • @Mic Drop, I don't buy it. I watched the movie. It has all the hallmarks of the anti-semitic tropes that began to rise precipitously on social media during the last few years - pre-current-Gaza-war. And it has similarities to the same anti-semitic tropes that began to rise in Europe in the 900's to 1100's. It was back in the 500s AD/CE that many Khazars failed to take or keep land they fought for around what's now Ukraine and southern Russia. Khazars with a view to regaining power were still being driven out into the 900's. And therefore they migrated to what's now called Eastern Europe. It's also true that many of their groups converted to Judaism after settling in Eastern Europe. It's possibly also true that they could be hired as mercenaries even after their own designs on empire had dwindled.  But I think the film takes advantage of the fact that so few historical records have ever been considered reliable by the West when it comes to these regions. So it's easy to fill the vacuum with some very old antisemitic claims, fables, rumors, etc..  The mention of Eisenhower in the movie was kind of a giveaway, too. It's like, Oh NO! The United States had a Jew in power once. How on earth could THAT have happened? Could it be . . . SATAN??" Trying to tie a connection back to Babylonian Child Sacrifice Black Magick, Secret Satanism, and Baal worship has long been a trope for those who need to think that no Jews like the Rothschilds and Eisenhowers (????) etc would not have been able to get into power in otherwise "Christian" nations without help from Satan.    Does child sacrifice actually work to gain power?? Does drinking blood? Does pedophilia??? (also mentioned in the movie) Yes, it's an evil world and many people have evil ideologies based on greed and lust and ego. But how exactly does child sacrifice or pedophilia or drinking blood produce a more powerful nation or cabal of some kind? To me that's a giveaway that the authors know that the appeal will be to people who don't really care about actual historical evidence. Also, the author(s) of the video proved that they have not done much homework, but are just trying to fill that supposed knowledge gap by grasping at old paranoid and prejudicial premises. (BTW, my mother and grandmother, in 1941 and 1942, sat next to Dwight Eisenhower's mother at an assembly of Jehovah's Witnesses. The Eisenhower family had been involved in a couple of "Christian" religions and a couple of them associated with IBSA and JWs for many years.)
  • Members

    • Pudgy

      Pudgy 2,381

      Member
      Joined:
      Last active:
  • Recent Status Updates

  • Forum Statistics

    • Total Topics
      65.4k
    • Total Posts
      158.9k
  • Member Statistics

    • Total Members
      17,670
    • Most Online
      1,592

    Newest Member
    Apolos2000
    Joined
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.