Jump to content
The World News Media

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει την θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

img_2800-1_1.jpg

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει την θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία

13:15     Το δικαστήριο του Ανωτάτου Δικαστηρίου σταδιακά γεμάτη με μαθητές. Υπάρχουν δύσκολα θα μπορούσε να περιέχει τον ενθουσιασμό. Χέρι με προσήλωση την προετοιμασία για τη συζήτηση.
13:50     Τα περισσότερα από τα καθίσματα στην αίθουσα ήδη κατειλημμένη.
14:09     Ξεκινήστε την ακρόαση. Omelchenko είπε ότι η μικρή εφαρμογή για την εισαγωγή της δήλωσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης για το θέμα της δίωξης των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία. Σε αυτό, η Ευρωπαϊκή Ένωση λέει ότι «ο ισχυρισμός της 15ης Μαρτίου, η οποία υποβλήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ανώτατο Δικαστήριο, είναι η τελευταία ανέλαβε σκληρά μέτρα εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά και η περαιτέρω ενίσχυση της παραβίασης των δικαιωμάτων τους και η δίωξη των οποίων εκτίθενται στη Ρωσία, σε αντίθεση με τα διεθνή πρότυπα για την ελευθερία της θρησκείας ή πεποιθήσεων. “ Δικαστήριο διευκρινίζει πως η δήλωση αυτή μπορεί να επηρεάσει την έκβαση της σημερινής ακρόασης. Omelchenko είπε ότι αυτή είναι η απόδειξη της παραβίασης της Τέχνης. 18 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης. Ενώ η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αποτελεί όργανο του Συμβουλίου της Ευρώπης, που γίνεται κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Δικαστήριο αρνείται την εισαγωγή του εγγράφου.

14:15     Το Δικαστήριο προχωρεί στην συζήτηση. Παρουσίαση από εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης.
14:16     Το Υπουργείο Δικαιοσύνης επισημαίνει ότι η Ρωσία εμμένει στην αρχή του κράτους δικαίου. Για την Ελευθερία της Συνείδησης νόμου παρέχει ένα πλαίσιο. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης επισημαίνει ότι το ίδιο το όνομα του CA – «Διοικητική Κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία» – δείχνει ότι μια συγκεντρωτική οργάνωση έχει τον έλεγχο MRW. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης επέστησε την προσοχή στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Καλιφόρνια, σε συνδυασμό με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. CA συμφωνήσουν σε θέματα σχετικά με το διορισμό των προέδρων των MPO, κ.λπ. Μάρτυρες Οργάνωση αντιπροσωπεύουν ένα ολόκληρο οργανισμό. Χαρακτηρίζονται από την οργανωτική ενότητα. Σύνδεσμοι σε κανονική δεσμούς Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί ασαφή.
14:25     Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το γεγονός ότι ο κατηγορούμενος συνεχίζει να διεκδικήσει φυτευτεί αυτό δείχνει ότι η CA δεν μετανοήσουν της εξτρεμιστικής δραστηριότητας.
14:28     Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης: Αν και πολλές θρησκείες έχουν εκφράσει μια συγκεκριμένη στάση στις κοσμικές αρχές, τα κείμενα των Μαρτύρων του Ιεχωβά να περιέχει απαράδεκτα προσβλητική τρόπους έκφρασης της αλήθειας των πεποιθήσεών τους. Εξτρεμιστικές Αγία Γραφή εισαγωγικά δεν αναγνωρίζονται, και η ερμηνεία του τι είναι γραμμένο στη Βίβλο.
14:35     Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πιστεύει ότι η κάλυψη των δικαστικών και λύσεις εξτρεμιστικών υλικών δώσει ΑΠ είναι δυνατόν, να μην θέτουν σε χώρα της βιβλιογραφίας που θα πέσει κάτω από το σκεπτικό του δικαστηρίου που θεωρείται εξτρεμιστική δραστηριότητα.
14:35     Κατάφωρες παραβιάσεις των αντι-εξτρεμιστικών νομοθεσία, σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, δήλωσε ότι η CA για πάνω από 25 χρόνια, τα εισαγόμενα υλικά, τα οποία αργότερα διαπιστώθηκε ότι είναι εξτρεμιστικές.
14:38     Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί τον κυνισμό του γεγονότος ότι η λογοτεχνία των Μαρτύρων λέξη Ιεχωβά «εξτρεμιστικές» (αναφορά στη βιβλιογραφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά) λαμβάνεται σε εισαγωγικά – παρά το γεγονός ότι οι αποφάσεις των δικαστηρίων σχετικά με την αναγνώριση των εξτρεμιστικών λογοτεχνίας τέθηκε σε ισχύ.
14:40     Για να συνοψίσουμε, μια εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, όπως και πριν, ζητά από την Καλιφόρνια για να εξαλείψει όλα τα LRO των Μαρτύρων του Ιεχωβά, να κατάσχουν τις περιουσίες τους και όλα αυτά – χωρίς να περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου έρχεται σε ισχύ.
14:42     Η συζήτηση αρχίζει ο εκπρόσωπος της καθής διοικητικής Omelchenko.
14:45     Omelchenko αναλύει την παράνομη φύση της γενίκευσης από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το γεγονός ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά διαφορετικές υποτίθεται ενωμένη οργάνωση «με τις δομικές μονάδες.»
14:50     Omelchenko οδηγεί κανόνες δικαίου σχετικά με την καταπολέμηση του εξτρεμισμού. Ο νόμος δεν προβλέπει τέτοιες εξτρεμιστικές ενέργειες ως «πράξη με τη μορφή της αδράνειας», «πράξη που διαπράχθηκε κατά λάθος, αμέλεια.» Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας έχει επανειλημμένα επισημάνει ότι ο εξτρεμισμός μπορεί να ενεργές δράσεις που στοχεύουν μόνο στην βίαιη αλλαγή της συνταγματικής τάξης.
15:02     Ο εκπρόσωπος ενάγων, σύμφωνα με Omelchenko, έδωσε τη συζήτηση κάποια δική του ερμηνεία για το τι εξτρεμισμού. Ωστόσο, η καθής επαναλαμβάνει ότι η νομική ερμηνεία του Ανωτάτου Δικαστηρίου και να δώσει το Συνταγματικό Δικαστήριο. Και τα δικαστήρια έχουν αποφανθεί ότι ο εξτρεμισμός μπορεί να θεωρηθεί ως «υποκίνηση μίσους και της προπαγάνδας των κοινωνικών, φυλετικών, εθνικών, θρησκευτικών ανωτερότητα, η παρουσία των οποίων πρέπει να καθορίζεται λαμβάνοντας υπόψη όλες τις σχετικές περιστάσεις της κάθε υπόθεσης, δηλαδή η μορφή και το περιεχόμενο των δραστηριοτήτων, ή πληροφορίες, τους αποδέκτες τους και τον προσανατολισμό στόχου , το κοινωνικο-πολιτικό πλαίσιο, υπάρχει μια πραγματική απειλή από συμπεριλαμβανομένων των κλήσεων σε παράνομες επιθέσεις σε συνταγματικά προστατευόμενη αξίες, αιτιολόγηση της λάσπης και αιτιολόγηση της προμήθειάς τους. “

«Ο περιορισμός του αντι-εξτρεμιστικές νομοθεσία της ελευθερίας της συνείδησης και της θρησκείας, την ελευθερία του λόγου και το δικαίωμα να μεταδώσει πληροφορίες αυτές δεν θα πρέπει να γίνεται σε σχέση με οποιεσδήποτε δραστηριότητες ή πληροφορίες για τον μοναδικό λόγο ότι δεν ταιριάζουν οι γενικά αποδεκτές ιδέες δεν είναι συνεπείς με τις καθιερωμένες παραδοσιακές απόψεις και γνώμες , έρχονται σε σύγκρουση με τις ηθικές και θρησκευτικές προτιμήσεις. Άλλοι θα σήμαινε την απομάκρυνση από τις συνταγματικές επιταγές της αναγκαιότητας, της αναλογικότητας και της δικαιοσύνης περιορισμούς των δικαιωμάτων και ελευθεριών του ανθρώπου και του πολίτη. “
15:13     Omelchenko: Δικαιοσύνη δράσεις δεν επιδιώκουν νόμιμο σκοπό, είναι όλα τα σημάδια της πολιτικής καταπίεσης. «Παρακαλώ να πληρούν τις διοικητικές απαιτήσεις του ενάγοντος να αρνηθεί εντελώς.»

Το πλήρες κείμενο του Άντον Omelchenko (PDF, 184 KB)
15:16     Η συζήτηση μιλά ο δικηγόρος λίγο συζύγου. Αρχίζει με την προσωπική εμπειρία των τελευταίων ημερών. Ήταν σε ένα από τα πάρκα της Μόσχας και είδα ότι σε αυτό το πάρκο ήρθε δεκάδες των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Είχαν αφίσες και δεν βγαίνουν να διαμαρτυρηθούν εναντίον της δίκης, η οποία ξεκίνησε το Ανώτατο Δικαστήριο πέμπτης Απριλίου, 2017. Βγήκαν για να απομακρυνθούν τα συντρίμμια που είχαν συσσωρευτεί στη διάρκεια του χειμώνα. Έτσι, ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι; Οι εξτρεμιστές ή καλοί χριστιανοί;
15:20     Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να επιλέξετε όλα τα λειτουργικά κτίριο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, που χτίστηκε από τους πιστούς με δικά του έξοδα. Κάτι παρόμοιο συνέβη στη Ρωσία μόνο μία φορά, και αυτό ήταν πριν από εκατό χρόνια, το 1918. Στη συνέχεια, η απόφαση του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Λαού του συνόλου της περιουσίας έχει επιλεγεί, συμπεριλαμβανομένων των λειτουργικών κτιρίων, Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.
15:27     Μικρή η γυναίκα: Υπουργείο Δικαιοσύνης πρότεινε ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά σε απόγνωση λέγοντας ότι η υπόθεση εναντίον τους στημένα. Ωστόσο, οι πιστοί μην απελπίζεστε, λέει λίγο η γυναίκα. Πιστεύουν ότι η Αγία Γραφή λέει ότι δεν υπάρχει τίποτα κρυφό που δεν θα γίνει προφανής. Και ο καθένας θα φέρει ευθύνη ενώπιον του Θεού για τις πράξεις τους. Ακριβώς την άλλη μέρα, 17 Απρ 2017 ο Ρώσος Πρόεδρος ενέκρινε την τροποποίηση του άρθρου. 303 του Ποινικού Κώδικα προβλέπει τώρα ποινική ευθύνη για παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων σε διοικητικά θέματα. Ωστόσο, το πρόβλημα της απάτης είναι να διεγείρει όχι μόνο τον Πρόεδρο, αλλά πρώτα απ ‘όλα τα εκτελεστικά αρχές, όπως το Υπουργείο Δικαιοσύνης (Justice στα λατινικά σημαίνει δικαιοσύνη).
15:35     Στην πραγματικότητα, υπάρχουν δεκάδες γράμματα: ευγνωμοσύνη, όχι μόνο για τη βελτίωση του εδάφους, αλλά και για μια δυναμική στάση, για την παροχή βοήθειας στα θύματα των φυσικών καταστροφών για τη βοήθεια προς τους εσωτερικά εκτοπισμένους από το έδαφος της Ουκρανίας, με τη βοήθεια του σπίτι το παιδί για το κέντρο αναψυχής εξωραϊσμού για παιδιά με ειδικές ανάγκες, για συμμετείχε σε ένα μαραθώνιο «Βοηθήστε το παιδί», κ.λπ. «Είναι έτσι συμβαίνει, ότι ο οργανισμός είναι τόσο χρήσιμη και επικίνδυνο;» – είναι σαστισμένος λίγο τη γυναίκα.
15:40     Μικρή η γυναίκα αναλύει την κατάθεση των μαρτύρων τόσο από τον ενάγοντα και του εναγομένου.
15:45     Ο δικηγόρος επέστησε την προσοχή στις απόψεις των εμπειρογνωμόνων σχετικά με τη βιβλιογραφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. «Γιατί πρέπει να σταματήσουν και πάλι στη βιβλιογραφία; Επειδή λογοτεχνία θεωρείται εξτρεμιστική – αυτό είναι το μόνο παράπονο σχετικά με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά σε εξτρεμιστικές δραστηριότητες “.
15:46     Μικρή η γυναίκα: «Σε αυτή την αίθουσα υπήρχαν ένα άτομο που γεννήθηκε στη φυλακή. Επειδή η μητέρα του είναι 5 μηνών έγκυος καταδικάστηκε ως εχθρός του λαού για 8 χρόνια στη φυλακή μόνο και μόνο επειδή ήταν Μάρτυρας του Ιεχωβά. Στη φυλακή, γέννησε ένα παιδί δύο χρόνια πέρασε στο ορφανοτροφείο φυλακή. Ο πατέρας μου δεν μπορούσε να τον πάρει, επειδή εξορίστηκε στη Σιβηρία. Το 1991, η πολιτεία έχει αναγνωρίσει τη μητέρα ενός θύματος της πολιτικής καταστολής, ζήτησε συγγνώμη για την σύνταξη. Και εδώ στην αυλή του ανθρώπου, ο οποίος γεννήθηκε στη φυλακή, με πλησίασε και ρώτησε: «Είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης θέλει μια επανάληψη αυτής της φοβερής ιστορίας;». Και δεν ξέρω τι να πω. Ακόμα δεν ξέρω τι κινήσεις τους εκπροσώπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης και εκείνοι που κατευθύνουν τη διαδικασία. “
15:50     Μικρή η γυναίκα, «Τι θα συμβεί αν το δικαστήριο δέχθηκε το αίτημα του Υπουργείου Δικαιοσύνης; Αγαπητοί δικαστήριο εάν η θέληση του κράτους, τότε η χώρα αποκτά με επιτυχία σήμερα 170 χιλιάδες κρατούμενους συνείδησης και την αντίστοιχη φήμη. Εάν η θέληση του κράτους να συμμορφωθεί με το νόμο, η απόφαση του δικαστηρίου μπορεί να είναι μόνο ένα – το Υπουργείο Δικαιοσύνης να αρνηθεί την κάλυψη των διοικητικών ».

Το πλήρες κείμενο της Victor Zhenkova (PDF, 171 KB)
15:52     Η συζήτηση αρχίζει εκπρόσωπος κατηγορούμενος τσεκούρι. «Για να κατηγορούν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά του εξτρεμισμού – είναι σαν να κατηγορούμε το μωρό εξτρεμισμού. Μόνο το μωρό δεν είναι σε θέση να δεσμεύσει εξτρεμιστικές δραστηριότητες λόγω της ηλικίας τους, και οι Μάρτυρες του Ιεχωβά – λόγω των θρησκευτικών προοπτικές τους. Καλεί τους σε οποιοδήποτε βία κατά των ανθρώπων, η βία, εχθρότητα και το μίσος για τους ανθρώπους για οποιονδήποτε λόγο -. Αυτό είναι μια σοβαρή αμαρτία ενάντια στο Θεό “
16:02     Μιλώντας για την αυτονομία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, άξονες αναφέρεται στο καταστατικό της CA. MPO είναι προικισμένοι με ένα απόλυτο δικαίωμα χωρίς να λαμβάνεται υπόψη το διοικητικό κέντρο της θα καθορίσει τη διάρκεια της παρουσίας της στην εν λόγω δομή, για να αποφασίσει για την Εξάλειψη των ερωτήσεων, θα άλλες κεντρικές θρησκευτικές οργανώσεις, κ.λπ. «UC δεν έχει το δικαίωμα να ρευστοποιήσει το LRO δεν είναι ο ιδρυτής τους … Τι διαρθρωτικές υποδιαίρεση;» – ζητεί από το τσεκούρι.
16:12     Κλείνοντας την ομιλία του, το τσεκούρι είναι εντελώς προβάδισμα πρόταση του ακτιβιστή για τα ανθρώπινα δικαιώματα Leonid Αλεξέγιεφ. Στο τέλος λέει: «Εσείς, αγαπητέ δικαστήριο, ότι είστε εδώ και τώρα μπορείτε να αφαιρέσετε την αδικία και άδικο για τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ρώσων πολιτών, για την αποκατάσταση της καλής τους όνομα, για να ενισχύσει την αξιοπιστία του νόμου για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού, δείχνει καθαρά η διαφορά μεταξύ αυτών των εξτρεμιστών και εξτρεμιστές, ζωγράφισε σε ένα χαρτί. Ελπίζουμε ότι το δικαστήριο έχει το θάρρος να το κάνει και να κάνει δίκαιη και αμερόληπτη αποφάσεις με βάση το νόμο και το δώρο του Θεού -. Η ανθρώπινη συνείδηση ”

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας Yuriya Toporova (PDF, 190 KB)
16:13     Η συζήτηση αρχίζει εκπρόσωπος Nowak. Ο ίδιος σημειώνει ότι λόγω της αναστολής των δραστηριοτήτων των πιστών σε όλη τη χώρα υποβλήθηκαν σε μια μαζική παραβίαση των δικαιωμάτων: να προσκυνήσουν εισέβαλαν αρχές επιβολής του νόμου και αντιγραφή των προσωπικών δεδομένων των πολιτών που δεν έχουν διαπράξει κανένα αδίκημα. Οι αστυνομικοί πραγματοποιείται παράνομη κράτηση έφερε στην αστυνομία, μια προσωπική αναζήτηση, βιντεοσκόπηση άτομα. Κινούν τις διοικητικές διαδικασίες, να κάνουν τις προειδοποιήσεις για το ενδεχόμενο ποινικής ευθύνης δυνάμει του άρθρου. 282.
16:16     Αναφορικά με τις συχνές παραβιάσεις των δικαιωμάτων, Νόβακ λέει: «Επιπλέον, αν το Δικαστήριο κάνει μια απόφαση σχετικά με την εκκαθάριση, θα δημιουργήσει ακόμα πιο τραγικές συνέπειες για το σύνολο της χώρας. Μάρτυρας του Ιεχωβά οποιουδήποτε μπορεί να θεωρηθεί μια εξτρεμιστική με όλες τις συνέπειές της, – εκτεταμένη θρησκευτική βία κατά των Μαρτύρων του από την καταστροφή και βλάβη της περιουσίας και των επιθέσεων μέχρι την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης και τη δολοφονία της ειρηνικής θρησκευτικής τους πολίτες ως κίνητρο το θρησκευτικό μίσος. Σε οποιαδήποτε διεθνή ευθύνη για την ανοχή της βίας και των διώξεων για χαλκευμένες λόγους, θα πρέπει να ανατεθεί μόνο για τις δημόσιες αρχές στη Ρωσία. “
16:32     Novakov Υπενθυμίζεται ότι ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης στις συσκέψεις του κατηγόρησε τους Μάρτυρες του Ιεχωβά του κυνισμού. «Θα σας πω τι κυνισμού», – λέει ο Νόβακ. Όταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην πρώτη δίκη του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης αναφέρει ότι τα δικαιώματα δεν επηρεάζονται από την ΑΠ, και στη συνέχεια να κάνει τις αποφάσεις αυτές ως βάση για την εξάλειψη της ΑΠ. Ή όταν ένα πολύ πιο σκληρά λόγια εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιλαμβάνεται ως «κανονική κριτική», ενώ καλεί «εξτρεμισμό» οι δηλώσεις αυτές, οι οποίες απέχουν πολύ από τον εξτρεμισμό. Όταν, σε αντίθεση με τις εκθέσεις από το Υπουργείο Δικαιοσύνης απορρίπτει τους ισχυρισμούς της νοθείας, και το αποτέλεσμα δεν μπορεί να λυθεί ως αιτία των περιπτώσεων δράσης όπου αλλοίωσης σαφώς καταγράφεται σε βίντεο. «Αυτό είναι ό, τι κυνισμό!» – καταλήγει Νόβακ.

Το πλήρες κείμενο της Maxim Novakova (PDF, 125 KB)
16:40     Η συζήτηση αρχίζει εκπρόσωπος Cherepanov. Πιστεύει ότι, αν το δικαστήριο θα αφήσει Μάρτυρες του Ιεχωβά στο νομικό τομέα, η Ρωσία όχι μόνο δεν υφίστανται ζημία, αλλά μάλλον να βελτιώσει τη φήμη της τόσο στο εσωτερικό όσο και διεθνώς. Οι αποφάσεις κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά προσέφυγε στο ΕΔΑΔ και στην Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων των Ηνωμένων Εθνών.
16:45     «Έχουμε με το Υπουργείο Δικαιοσύνης για δεκαετίες ήταν καλή συνεργασία, – δήλωσε ο Cherepanov. – Νομίζω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα πρέπει να αισθάνονται μια αίσθηση του προστάτη μας, ο οποίος είναι επίσης εγγεγραμμένος μας «απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Cherepanov είπε:» Ας είμαστε φίλοι! Μην γίνει μια τιμωρητική όργανο. Δεν θέλουμε να επικαλεστεί μαζί σας, σας ζητάμε να μας βοηθήσει, αλλά δεν ήμασταν ψάχνει για έναν λόγο για να κλείσει. “
16:47     Cherepanov είπε για το πρόβλημα του αμαυρώνει το καλό όνομα των Μαρτύρων του Ιεχωβά στα μέσα ενημέρωσης. Αποδοθεί σε διάφορα εγκλήματα, όπως η «απογαλακτισμό διαμερίσματα.» Αποδεικνύοντας την αναλήθεια του μύθου, Cherepanov υπενθυμίζει τη βιβλική εντολή «Μην επιθυμήσεις.»
16:50     «Η δύναμη ενός ισχυρού κράτους μόνο για την προστασία των συμφερόντων της μειονότητας, επειδή τα περισσότερα από το να σηκώνεται για τον εαυτό της.»

Το πλήρες κείμενο της Σεργκέι Cherepanov (PDF, 105 KB)
16:55     εκπρόσωπος Kalin πράξεις της καθής: «παράλογες και απερίσκεπτη κατηγορία του Υπουργείου Δικαιοσύνης εξευτελίζει όχι μόνο τον εαυτό τους και τις λειτουργίες τους, αλλά εξευτελίζει ολόκληρη την πολιτεία στα μάτια της διεθνούς κοινότητας. Αν ο διακεκριμένος εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης έχει μια προσωπική πεποίθηση ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά – οι εξτρεμιστές, λυπάμαι. Εάν ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης έχει γίνει θύμα των περιστάσεων, στις οποίες έχει πέσει, και αναγκάζεται να εκτελέσει το ρόλο του εισαγγελέα, λυπάμαι, πάρα πολύ. Αλλά σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να απαντήσει με τη δική τους συνείδηση. “
16:56     Kalin υπενθυμίζει την ευθύνη ενώπιον του Θεού και είπε: «Με την ευκαιρία αυτή, θέλω να επιστήσω την προσοχή του Office και του Υπουργείου Δικαιοσύνης του Γενικού Εισαγγελέα. Παρακαλείστε να έρθει στα συγκαλά σου! Παρακαλείστε να έρθουν στα συγκαλά σου! “

Το πλήρες κείμενο της Βασίλι Kalin (PDF, 46 KB)
17:00     Οι πλευρές αντάλλαξαν παρατηρήσεις.
17:01     Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης υπενθύμισε ότι η ουσία της απαίτησης είναι η εξάλειψη νομικό πρόσωπο, το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν κάνει καμία αξίωση των ιδιωτών. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θυμίζει το δικαστήριο μαρτυρία ενός από τους μάρτυρες του ενάγοντος, ο οποίος εκδιώχθηκε από τη θρησκευτική κοινότητα. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί ότι αυτό αποτελεί παραβίαση των δικαιωμάτων των πολιτών. Σε απάντηση σύνθημα λίγο η σύζυγός υπενθυμίζει ότι σε ένα χρόνο η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αφόρισε συγγραφέας Λέων Τολστόι. Στην εποχή μας, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία αρνήθηκε να ανακαλέσει την αφορισμό, παρά τα αιτήματα για αυτό. Αυτό είναι ένα εσωτερικό ζήτημα της Εκκλησίας. Μικρή η γυναίκα ρώτησε αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν είχε την πρόθεση να υποβάλει ROC οποιεσδήποτε απαιτήσεις.
17:09     Δικαστήριο αποσυρθεί στο δωμάτιο σύσκεψη.
17:18     Η αίθουσα είναι γεμάτη με δημοσιογράφοι της τηλεόρασης.

18:25     Το Δικαστήριο συνεχίζει στο δωμάτιο σύσκεψη. Αίθουσα περιμένει την ανακοίνωση της δικαστικής πράξης.
18:50     

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να ρευστοποιήσει την κεντρική θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, καθώς και όλες τις 395 τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις της θρησκείας.

Οι πιστοί έχουν ήδη αρχίσει να προετοιμάζει μια καταγγελία στο εφετείο (μια επιτροπή τριών δικαστών του Ανωτάτου Δικαστηρίου), η οποία θα πρέπει να εξεταστούν 


(μετάφραση: google)
 

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να απαγορεύσει την θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία.pdf

 

 

 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 963
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.