Jump to content
The World News Media

Συνέβη στη Ρωσία


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

 

 

Η απόφαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου προκάλεσε μια σκληρή πράξη της θρησκευτικής μισαλλοδοξίας στην Αγία Πετρούπολη

19mm8da.jpg

Λίγες ώρες μετά από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας ανακοίνωσε την απόφασή της για την εξάλειψη των Μαρτύρων του κέντρου του Ιεχωβά αργά στις 20 Απριλίου, το 2017, μια ομάδα ανδρών οδήγησε μέχρι 2 αυτοκίνητα στη μεγαλύτερη λειτουργική κατασκευή των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αγία Πετρούπολη, που βρίσκεται στη λεωφόρο Kolomyazhsky. Θα μπλοκάρει τα αυτοκίνητα έξω από το κτίριο. Ένας από τους επισκέπτες, φωνάζοντας βρισιές κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά τη θρησκεία και την απειλή σωματικής βίας, έριξε πρόσοψη του κτιρίου, συμπεριλαμβανομένων των γυάλινες πόρτες και παράθυρα, προψημένα λιθόστρωτα. Λειτουργική κτίριο καταστραφεί σημαντικά.

Οι εξελίξεις αυτές προβλέπεται ομιλητές δικηγόροι στο δικαστήριο. Λίγο νωρίτερα την ίδια μέρα, μιλώντας στη συζήτηση, Maksim Novakov, που αντιπροσωπεύει το κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, προέβλεψε ότι το δικαστήριο θα μπορούσε να προκαλέσει ένα κύμα βίας εναντίον των Μαρτύρων του από υλικές ζημιές στις επιθέσεις εναντίον των πιστών ως κίνητρο το θρησκευτικό μίσος. Αυτό είναι το αναπόφευκτες συνέπειες του γεγονότος ότι οι αθώοι άνθρωποι λανθασμένα θεωρείται επικίνδυνο παραβάτες.


ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 545
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.