Jump to content
The World News Media

Οι Μάρτυρες Συντονίζουν το Έργο Ανοικοδόμησης Μετά τον Υπερτυφώνα


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator
702017117_univ_lsr_lg.jpg
 
 

26 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ

Οι Μάρτυρες Συντονίζουν το Έργο Ανοικοδόμησης Μετά τον Υπερτυφώνα Νοκ-Τεν

ΜΑΝΙΛΑ, Φιλιππίνες—Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στις Φιλιππίνες έθεσαν σε λειτουργία ένα τεράστιο πρόγραμμα παροχής βοήθειας για να επισκευάσουν και να ξαναχτίσουν σπίτια που έπαθαν ζημιές ή καταστράφηκαν από τον υπερτυφώνα Νοκ-Τεν (τοπικά γνωστός ως «Νίνα»).

702017117_univ_cnt_1_lg.jpg
 

Ο Τζέισον Ντοτίμας (αριστερά) και ο Μπετέλ Άλβαρεζ (δεξιά), Μάρτυρες εθελοντές οικοδόμησης, εργάζονται στην ανοικοδόμηση μιας Αίθουσας Βασιλείας στην πόλη Πολάνγκι των Φιλιππίνων. Και οι δυο ταξίδεψαν πάνω από 650 χιλιόμετρα για να συμμετάσχουν στο έργο παροχής βοήθειας.

Στις 25 Δεκεμβρίου 2016, ο Νοκ-Τεν, ένας τυφώνας κατηγορίας 4, έπληξε την περιοχή Μπικόλ, προξενώντας τεράστιες καταστροφές. Σύμφωνα με τα δελτία ειδήσεων, η θύελλα αφαίρεσε τη ζωή 10 ατόμων και προκάλεσε ζημιές σε πάνω από 390.000 κτίρια. Αν και κανένας Μάρτυρας του Ιεχωβά στην περιοχή δεν σκοτώθηκε ούτε τραυματίστηκε σοβαρά, πάνω από 300 σπίτια Μαρτύρων και 24 χώροι συναθροίσεων (ονομάζονται Αίθουσες Βασιλείας) έπαθαν ζημιές ή καταστράφηκαν ολοκληρωτικά. Το γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στις Φιλιππίνες σχημάτισε μια επιτροπή παροχής βοήθειας στην πόλη Νάγκα για να βοηθήσει τις οικογένειες των Μαρτύρων που επηρεάστηκαν.

«Μέχρι στιγμής, οι εθελοντές μας έχουν εργαστεί σε 271 σπίτια ομοπίστων μας και έχουν επισκευάσει 22 Αίθουσες Βασιλείας. Οι ομάδες οικοδόμησης θα συνεχίσουν να εργάζονται στα 38 σπίτια και στις 2 Αίθουσες Βασιλείας που απομένουν, με στόχο να ολοκληρώσουν το έργο τους μέχρι το τέλος του Απριλίου 2017», είπε ο Ντιν Τζέισεκ, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στις Φιλιππίνες.

702017117_univ_cnt_2_lg.jpg
 

Ολοκληρωμένα προσωρινά καταλύματα. Με μεθόδους επί τόπου προκατασκευής, ένα σπίτι μπορεί να κατασκευαστεί σε έξι μέρες.

Το παγκόσμιο έργο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, το οποίο περιλαμβάνει και την παροχή βοήθειας σε περιπτώσεις καταστροφών, προωθείται από το Κυβερνών Σώμα τους και υποστηρίζεται από προαιρετικές συνεισφορές. Από τους 8 και πλέον εκατομμύρια Μάρτυρες του Ιεχωβά που υπάρχουν παγκόσμια, πάνω από 209.000 βρίσκονται στις Φιλιππίνες.

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: David A. Semonian, +1-845-524-3000

Φιλιππίνες: Dean Jacek, +63-2-224-4444

Link to comment
Share on other sites


  • Views 502
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.