Jump to content
The World News Media

Οι Μάρτυρες Αρχίζουν τη Σειρά των Συνελεύσεών Τους


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator
 
 
 

16 ΜΑΪΟΥ 2017ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι Μάρτυρες Αρχίζουν τη Σειρά των Συνελεύσεών Τους

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Στις 19 Μαΐου 2017, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα αρχίσουν τη σειρά των τριήμερων ετήσιων συνελεύσεών τους με θέμα «Μην Παραιτείστε!» Το πρόγραμμα θα διεξάγεται σε επιλεγμένους χώρους σε όλο τον κόσμο μέχρι τις αρχές του 2018. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, οι Μάρτυρες συμμετέχουν σε μια παγκόσμια εκστρατεία για να προσκαλέσουν προσωπικά το ευρύ κοινό.

Η είσοδος σε κάθε εκδήλωση είναι δωρεάν και δεν περιφέρεται δίσκος. «Σχεδόν δεκατρία εκατομμύρια άτομα παρακολούθησαν τις συνελεύσεις μας πέρσι σε όλο τον κόσμο», δηλώνει ο Ντέιβιντ Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία στο Γουόργουικ της Νέας Υόρκης. «Ελπίζουμε ότι φέτος θα παρευρεθούν ακόμα περισσότεροι».

Το πρόγραμμα χωρίζεται σε 52 μέρη και θα παρουσιαστεί σε διάφορες μορφές, όπως σύντομες ομιλίες, συνεντεύξεις και σύντομα βίντεο. Επίσης, κάθε απόγευμα θα παρουσιάζεται ένα τμήμα της τριμερούς ταινίας με τίτλο Να Θυμάστε τη Γυναίκα του Λωτ. Στον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων, jw.org, θα βρείτε τις ημερομηνίες και την τοποθεσία της κάθε συνέλευσης. Για περισσότερες πληροφορίες, τα μέσα ενημέρωσης μπορούν να επικοινωνήσουν με το πλησιέστερο γραφείο τμήματος των Μαρτύρων του Ιεχωβά, το οποίο θα τους δώσει το όνομα ενός εκπροσώπου τύπου σε περίπτωση που επιθυμούν να κάνουν κάποιο σχετικό ρεπορτάζ.

«Οι δυσκολίες της ζωής μπορούν να μας στερήσουν την ειρήνη ή ακόμα και να κάνουν κάποιους να σκέφτονται να παραιτηθούν», λέει ο κ. Σεμόνιαν. «Η συνέλευσή μας φέτος θα ωφελήσει τόσο τους Μάρτυρες όσο και άλλους επειδή υπόσχεται ότι θα ενδυναμώσει τον καθέναν μας ώστε, όχι μόνο να συνεχίσει να υπομένει, αλλά και να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες αποτελεσματικά».

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

David A. Semonian, Γραφείο Ενημέρωσης, +1-845-524-3000

 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 364
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.