Jump to content
The World News Media

Οι Μάρτυρες Πουλούν το Πρώην Κτίριο τους του Ιστορικού Μπρούκλιν


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator
 
 
 

17 ΜΑΪΟΥ 2017

ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

Οι Μάρτυρες Πουλούν το Πρώην Κτίριο Κατοικιών τους στην Οδό Κολούμπια Χάιτς 107 του Ιστορικού Μπρούκλιν

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Στις 9 Μαΐου 2017, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά και μια θυγατρική εταιρία της Clipper Realty ολοκλήρωσαν επίσημα την πώληση του κτιρίου στην οδό Κολούμπια Χάιτς 107, που βρίσκεται στην Ιστορική Περιοχή Μπρούκλιν Χάιτς της Νέας Υόρκης. Από το 1960, στο κτίριο κατοικούσαν μέλη του προσωπικού των παγκόσμιων κεντρικών γραφείων των Μαρτύρων.

Το 11όροφο κτίριο των 14.312 τ.μ. βρίσκεται δίπλα στον παραλιακό πεζόδρομο του Μπρούκλιν Χάιτς. Έχει έναν κήπο με σιντριβάνι και μια ταράτσα με θέα στη Γέφυρα του Μπρούκλιν, στο Ιστ Ρίβερ και στο Κάτω Μανχάταν.

 

Ο κήπος με το σιντριβάνι στο κτίριο της οδού Κολούμπια Χάιτς 107.

«Ήταν ωραίο να βλέπουμε τους γείτονές μας, ειδικά οικογένειες με μικρά παιδιά, να εντυπωσιάζονται από το κτίριο στην οδό Κολούμπια Χάιτς 107 καθώς περνούσαν και θαύμαζαν το σιντριβάνι και τον κήπο μας», θυμάται ο Ντέιβιντ Α. Σεμόνιαν, εκπρόσωπος στα καινούρια κεντρικά γραφεία των Μαρτύρων στο Γουόργουικ της Νέας Υόρκης. «Για πάνω από 50 χρόνια, το κτίριο ήταν ό,τι χρειαζόμασταν και έγινε ένα από τα χαρακτηριστικά σημεία της γειτονιάς του Μπρούκλιν Χάιτς».

Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:

David A. Semonian, Γραφείο Ενημέρωσης, +1-845-524-3000

Link to comment
Share on other sites


  • Views 425
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.