Jump to content
The World News Media

Πώς Βοηθάμε στη Συντήρηση της Αίθουσας


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

 

 

Πώς Βοηθάμε στη Συντήρηση της Αίθουσας Βασιλείας Μας;

 

Μάρτυρες του Ιεχωβά καθαρίζουν την Αίθουσα Βασιλείας τους στην Εσθονία
 

Εσθονία

Μάρτυρες του Ιεχωβά καθαρίζουν την Αίθουσα Βασιλείας τους στη Ζιμπάμπουε
 

Ζιμπάμπουε

Μάρτυρας του Ιεχωβά κάνει επισκευές σε Αίθουσα Βασιλείας στη Μογγολία
 

Μογγολία

Μάρτυρας του Ιεχωβά βάφει Αίθουσα Βασιλείας στο Πόρτο Ρίκο
 

Πόρτο Ρίκο

 

 


Κάθε Αίθουσα Βασιλείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά φέρει το άγιο όνομα του Θεού. Επομένως, θεωρούμε προνόμιό μας και κομμάτι της ιερής μας λατρείας το να συμβάλλουμε στο να διατηρείται το κτίριο καθαρό, ευπαρουσίαστο και σε καλή κατάσταση. Σε αυτό μπορούμε να συμμετέχουμε όλοι.

Προσφερόμαστε να καθαρίσουμε μετά τη συνάθροιση. Έπειτα από κάθε συνάθροιση, αδελφοί και αδελφές κάνουν μετά χαράς μια πρόχειρη καθαριότητα και συγυρίζουν την Αίθουσα Βασιλείας. Μία φορά την εβδομάδα, γίνεται μια πιο σχολαστική καθαριότητα. Κάποιος πρεσβύτερος ή διακονικός υπηρέτης συντονίζει τις εργασίες, ακολουθώντας συνήθως έναν κατάλογο με πράγματα που πρέπει να γίνουν. Ανάλογα με τις ανάγκες, τα άτομα που συμμετέχουν προσφέρονται να σκουπίσουν, να σφουγγαρίσουν, να ξεσκονίσουν, να ισιώσουν τις καρέκλες, να καθαρίσουν και να απολυμάνουν τις τουαλέτες, να καθαρίσουν τα τζάμια και τους καθρέφτες, να πετάξουν τα σκουπίδια ή να καθαρίσουν τον εξωτερικό χώρο και να φροντίσουν την αυλή. Τουλάχιστον μία φορά το χρόνο, προσδιορίζεται μια μέρα για τη μεγάλη γενική καθαριότητα. Συμπεριλαμβάνοντας τα παιδιά μας σε μερικές από αυτές τις δουλειές, τα διδάσκουμε να σέβονται τον τόπο λατρείας μας.Εκκλησιαστής 5:1.

Βοηθάμε στις αναγκαίες επισκευές. Κάθε χρόνο, γίνεται ένας λεπτομερής έλεγχος της αίθουσας, μέσα και έξω. Με βάση αυτόν τον έλεγχο γίνονται και οι τακτικές εργασίες συντήρησης ώστε να παραμένει η αίθουσα σε καλή κατάσταση και να αποφεύγονται έτσι οι άσκοπες δαπάνες. (2 Χρονικών 24:13· 34:10) Μια καθαρή και καλοδιατηρημένη Αίθουσα Βασιλείας είναι ένα μέρος αντάξιο της λατρείας μας προς τον Θεό μας. Συμμετέχοντας σε αυτό το έργο, δείχνουμε ότι αγαπούμε τον Ιεχωβά και εκτιμούμε τον τόπο λατρείας μας. (Ψαλμός 122:1) Δίνουμε επίσης καλή εντύπωση στην τοπική κοινωνία.2 Κορινθίους 6:3.

 


ΜΑΘΗΜΑ 26
Ποιοι Κάνουν το Θέλημα του Ιεχωβά Σήμερα; 
 


Link to comment
Share on other sites


  • Views 282
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.