Jump to content
The World News Media

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - κάθε Τετάρτη στη Λαϊκή


ARchiv@L
 Share

Recommended Posts

 • Moderator

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Σχεδόν κάθε Τετάρτη Μάρτυρες του Ιεχωβά μοιράζουν φυλλάδια έξω από την Λαϊκή (Φώτο)

  Hello guest!

Μάρτυρες του Ιεχωβά βρέθηκαν σήμερα Τετάρτη έξω από την λαϊκή αγορά της Καστοριάς. 
Από το πρωί έστησαν τον πάγκο τους και προσπαθούσαν να μοιράσουν τα φυλλάδια τους....

Δείτε φωτογραφία:

  Hello guest!


  Hello guest!

 


Link to comment
Share on other sites


 • Views 926
 • Replies 0
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

 Share

 • Similar Content

  • By ARchiv@L
   (1986)
   *** jv κεφ. 30 σ. 695 παρ. 2 «Υπεράσπιση και Νομική Εδραίωση των Καλών Νέων» ***

   ανέφερε η αθηναϊκή εφημερίδα Βραδυνή, κατέκλυσαν τον υπουργό δικαιοσύνης περισσότερες από 200.000 επιστολές που προέρχονταν από 200 και πλέον χώρες και ήταν γραμμένες σε 106 γλώσσες. (1986)


   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   *** jv  ‘Defending and Legally Establishing the Good News’ ***  
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
   Περιφερειακές Συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2017.         Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αρχίζουν τη σειρά των ετήσιων συνελεύσεών τους με θέμα ¨Μην Παραιτείστε!¨. Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει επιλεγεί ως τόπος διεξαγωγής για τη Βόρεια Ελλάδα. Παρόμοιες συνελεύσεις θα διεξαχθούν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.       Χιλιάδες άτομα θα παρευρεθούν στις τριήμερες συνελεύσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ξεκινώντας  από 23-25 Ιουνίου και τελειώνοντας  στις 18-20 Αυγούστου. Τόπος διεξαγωγής, η Αίθουσα Συνελεύσεων που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά 349-351, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης.        Το τριήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 52 μέρη και θα παρουσιαστεί σε διάφορες μορφές, όπως σύντομες ομιλίες, συνεντεύξεις και βίντεο.        Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, πεποιθήσεων και θρησκείας.  Η είσοδος σε κάθε συνέλευση είναι ελεύθερη και δεν περιφέρεται δίσκος. Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας.        Το φετινό θέμα ¨Μην Παραιτείστε!¨ έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους ανθρώπους, προκειμένου όχι μόνο να συνεχίσουν να υπομένουν, αλλά και να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής αποτελεσματικά. Οι 3 βιβλικές ταινίες, το βάπτισμα και η δημόσια διάλεξη θα συμβάλουν επίσης σε αυτόν τον στόχο.       Στον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. , ο οποίος είναι διαθέσιμος σε περισσότερες από 800 γλώσσες, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες και τοποθεσίες της κάθε συνέλευσης.    Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.    
    
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
    
   Σας προσκαλούμε θερμά στη φετινή τριήμερη συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.    
   Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν περιφέρεται δίσκος.

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΟΥΝ;
   Όλοι. Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν περιφέρεται δίσκος.
   Δείτε
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. και Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. .
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
  • By ARchiv@L
   Σε αδιέξοδο γιατροί με ασθενή που αρνείται μετάγγιση λόγω θρησκείας!   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Σε αδιέξοδο γιατροί με ασθενή που αρνείται μετάγγιση λόγω θρησκείας!
   Δημοσιεύτηκε από Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. στις 12 Ιουνίου, 2017σε: Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ,  Γόρδιο δεσμό καλούνται να λύσουν οι γιατροί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης με ασθενή που αρνείται μετάγγιση λόγω του ότι είναι μάρτυρας του Ιεχωβά.
   Οι γιατροί κρίνουν ότι πρέπει να υποβάλλουν τον ασθενή σε βιοψία, όμως ο ίδιος λόγω των θρησκευτικών του πιστεύω και όπως όλοι οι μάρτυρες του Ιεχωβά προτιμά να κινδυνέψει η ζωή του και αρνείται κατηγορηματικά.
   Για την ώρα ο ασθενής φανατικά αρνείται την μετάγγιση και οι γιατροί αρνούνται να κάνουν βιοψία με τον φόβο ότι μπορεί να χάσουν μια ζωή.
   Το σενάριο που εξετάζει το ιατρικό προσωπικό είναι να κάνουν την βιοψία και αν προκύψει ανάγκη να κάνουν ότι υπαγορεύει το καθήκον τους και η προστασία της ανθρώπινης ζωής…

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Βέβαια στην συγκεκριμένη περίπτωση η βιοψία είναι απαραίτητη για να διαγνωστεί η πάθηση του ασθενούς και να του χορηγηθεί η κατάλληλη αγωγή.
   Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται όμως ο χρόνος κυλά πάντοτε σε βάρος του ασθενούς.
   Το συγκεκριμένο ζήτημα προκύπτει από την άρνηση όσων ακολουθούν τους μάρτυρες του Ιεχωβά να δεχτούν ή να δώσουν αίμα, ακόμα και αν κάτι τέτοιο σημαίνει την πορεία προς τον θάνατο των ίδιων ή στενών τους προσώπων. Οι ίδιοι αντιπαρατάσσουν κάποιες εναλλακτικές τεχνικές που όμως τα κρίσιμα δευτερόλεπτα για να σωθεί μια ζωή, ψάξε βρες τες… Πάντως οι γιατροί σε τέτοιες περιπτώσεις βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση.
   Με πληροφορίες από
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
  • By ARchiv@L
   ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ Ή ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ  Μάρτυρας του Ιεχωβά σε δίλημμα θρησκείας-υγείας
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.   Ένα «δύσκολο» περιστατικό καλούνται να διαχειριστούν αυτή την περίοδο γιατροί του Νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης
   Αντιμέτωποι με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις ενός ασθενούς βρίσκονται αυτή την περίοδο γιατροί του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, οι οποίοι πρέπει να υποβάλλουν σε βιοψία έναν ασθενή που είναι Μάρτυρας του Ιεχωβά. Επειδή ο ασθενής ασπάζεται τη συγκεκριμένη θρησκεία, δεν δέχεται να του γίνει μετάγγιση αίματος.
   Εν τούτοις αν κάτι "πάει στραβά" κατά τη διάρκεια της βιοψίας είναι πιθανό οι γιατροί να καταφύγουν στη λύση της μετάγγισης για να τον σώσουν.
   Ο ασθενής αρνείται να υποβληθεί σε μετάγγιση αίματος ακόμη κι αν πρόκειται να χάσει τη ζωή του σε αντίθετη περίπτωση, ενώ οι γιατροί αρνούνται να μην τον μεταγγίσουν εφόσον κρίνουν απαραίτητη τη συγκεκριμένη πράξη. Το ζήτημα περιπλέκεται ακόμη περισσότερο αν σκεφτεί κανείς ότι η βιοψία είναι απαραίτητη για να γίνει διάγνωση της πάθησης του ασθενούς προκειμένου να του χορηγηθεί και η ανάλογη θεραπεία. Μέχρι αυτή την ώρα πάντως το θρησκευτικό-επιστημονικό μπρα ντε φερ δεν έχει καταλήξει κάπου αφού οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίζονται. 
     Μάρτυρας του Ιεχωβά σε δίλημμα θρησκείας-υγείας

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
   Σάββατο, 10 Ιουνίου, 2017 - 11:00
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Η χώρα της Ελλάδας στο jw broadcasting (=παγκόσμιο πολυ-γλωσσικό δωρεάν τηλεοπτικό πρόγραμμα)

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   Κατεβάστε δωρεάν:
   jwb_GR_201706_cut1.mp4
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΗΣΑΙΑ     
       
    
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
  • By ARchiv@L
   Κήρυγμα για τη Βασιλεία—Παγκόσμια Διάδοση των Καλών Νέων
   Στις μέρες μας, η Χριστιανική διακονία είναι το κύριο έργο της Βασιλείας του Θεού. Ο Ιησούς προείπε ότι το έργο κηρύγματος θα έπαιρνε εκπληκτικές διαστάσεις στη διάρκεια των τελευταίων ημερών. (
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. )  
    
   Η Βασιλεία του Θεού Κυβερνάει!
   ΕΝΟΤΗΤΑ 2
    
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ΘΕΜΑ ΕΞΩΦΥΛΛΟΥ | ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ;
   Γιατί κηρύττουμε;
   Ίσως αυτό που μας ξεχωρίζει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι το εκτεταμένο μας κήρυγμα—από σπίτι σε σπίτι, σε δημόσιους χώρους και οπουδήποτε υπάρχουν άνθρωποι. Γιατί κηρύττουμε;
   Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά κηρύττουν για να δοξάζουν τον Θεό και να γνωστοποιούν το όνομά του. (
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ) Θέλουμε επίσης να υπακούμε στον Χριστό Ιησού, ο οποίος έδωσε την εντολή: «Πηγαίνετε, λοιπόν, και κάντε μαθητές από όλα τα έθνη, . . . διδάσκοντάς τους να τηρούν όλα όσα σας έχω παραγγείλει».—Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. . Επιπλέον, αγαπάμε τον πλησίον μας. (
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ) Βέβαια, κατανοούμε ότι οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν τις δικές τους θρησκευτικές πεποιθήσεις και ότι δεν ενδιαφέρονται όλοι για το άγγελμά μας. Ωστόσο, θεωρούμε ότι οι Γραφικές διδασκαλίες είναι ζωοσωτήριες. Γι’ αυτόν τον λόγο, συνεχίζουμε “αδιάκοπα να διδάσκουμε και να διακηρύττουμε τα καλά νέα για τον Χριστό”, όπως έκαναν και οι Χριστιανοί του πρώτου αιώνα.—Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. . Ο κοινωνιολόγος Αντόνιο Κόβα Μαδούρο έγραψε για «την προσπάθεια και τον κόπο που καταβάλλουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, μέχρι του σημείου να εξαντλούν τους εαυτούς τους . . . , έτσι ώστε το ιερό κείμενο να φτάσει στην πιο απομακρυσμένη γωνιά της γης».—Εφημερίδα El Universal, Βενεζουέλα
   Οι περισσότεροι αναγνώστες των εντύπων μας δεν είναι Μάρτυρες του Ιεχωβά. Και εκατομμύρια άνθρωποι που μελετούν τη Γραφή μαζί μας ανήκουν σε άλλες θρησκείες. Είναι όμως ευγνώμονες που τους επισκέπτονται Μάρτυρες του Ιεχωβά.
   Φυσικά, μπορεί να έχετε και άλλες ερωτήσεις σχετικά με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Σας καλούμε να μάθετε τις απαντήσεις
   Ρωτώντας κάποιον Μάρτυρα του Ιεχωβά.
   Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας, www.jw.org/el.
   Παρακολουθώντας τις συναθροίσεις μας, οι οποίες έχουν ελεύθερη είσοδο και είναι ανοιχτές για όλους.

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
    
    
    
    
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, δείτε τη βιντεοταινία Μάρτυρες του Ιεχωβά—Οργανωμένοι για να Μεταδίδουν τα Καλά Νέα στο www.jw.org/el. (Επιλέξτε ΕΚΔΟΣΕΙΣ >
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. )  
   Η Σκοπιά  |  Σεπτέμβριος 2015 
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
   Απόσπασμα από το βίντεο των Μαρτύρων του Ιεχωβά με τίτλο Μάρτυρες του Ιεχωβά—Οργανωμένοι για να Μεταδίδουν τα Καλά Νέα.
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ΤΜΗΜΑ 22
   Οι Απόστολοι Κηρύττουν Άφοβα
   Η Χριστιανική εκκλησία αναπτύσσεται ταχύτατα παρά το διωγμό
   ΔΕΚΑ ημέρες μετά την ανάληψη του Ιησού στον ουρανό, περίπου 120 από τους μαθητές του συγκεντρώθηκαν σε ένα σπίτι στην Ιερουσαλήμ κατά την Ιουδαϊκή Γιορτή της Πεντηκοστής του 33 Κ.Χ. Ξαφνικά, ένας θόρυβος σαν το θόρυβο ορμητικού αέρα γέμισε το σπίτι. Οι μαθητές άρχισαν θαυματουργικά να μιλούν γλώσσες τις οποίες δεν γνώριζαν. Πώς εξηγούνταν αυτά τα παράξενα γεγονότα; Ο Θεός είχε δώσει στους μαθητές άγιο πνεύμα.
   Έξω υπήρχε πλήθος ανθρώπων, επειδή είχαν έρθει για τη γιορτή επισκέπτες από πολλές χώρες. Αυτοί έμειναν έκπληκτοι ακούγοντας τους μαθητές του Ιησού να μιλούν με ευχέρεια τις γλώσσες τους. Εξηγώντας τι είχε συμβεί, ο Πέτρος αναφέρθηκε στην προφητεία του προφήτη Ιωήλ ότι ο Θεός θα “εξέχεε” το πνεύμα του, το οποίο θα μετέδιδε θαυματουργικά χαρίσματα σε όσους το λάβαιναν. (
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. ) Αυτή η ισχυρή απόδειξη του αγίου πνεύματος κατέστησε σαφές ότι είχε συντελεστεί μια σημαντική αλλαγή: Η εύνοια του Θεού είχε μετατοπιστεί από τον Ισραήλ στη νεοσύστατη Χριστιανική εκκλησία. Όσοι ήθελαν να υπηρετούν τον Θεό με αποδεκτό τρόπο έπρεπε να γίνονται στο εξής ακόλουθοι του Χριστού. Στο μεταξύ, η εναντίωση εντάθηκε και οι εχθροί έριξαν τους μαθητές στη φυλακή. Αλλά στη διάρκεια της νύχτας, άγγελος του Ιεχωβά άνοιξε τις πόρτες της φυλακής και είπε στους μαθητές να συνεχίσουν να κηρύττουν. Τα χαράματα, έκαναν ακριβώς αυτό. Μπήκαν στο ναό και άρχισαν να διδάσκουν τα καλά νέα για τον Ιησού. Οι θρησκευτικοί τους εναντιούμενοι έγιναν έξαλλοι και τους πρόσταξαν να πάψουν να κηρύττουν. Απτόητοι, οι απόστολοι απάντησαν: «Πρέπει να υπακούμε στον Θεό ως άρχοντα μάλλον παρά στους ανθρώπους».—Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. .
   Ο διωγμός κλιμακώθηκε. Ορισμένοι Ιουδαίοι κατηγόρησαν τον μαθητή Στέφανο για βλασφημία και τον λιθοβόλησαν μέχρι θανάτου. Ένας νεαρός άντρας—ο Σαύλος (ή αλλιώς Σαούλ) από την Ταρσό—παρακολουθούσε, επιδοκιμάζοντας το φόνο. Έπειτα κατευθύνθηκε προς τη Δαμασκό για να συλλάβει οποιονδήποτε ακολουθούσε τον Χριστό. Καθώς ο Σαύλος βρισκόταν καθ’ οδόν, άστραψε γύρω του ένα φως από τον ουρανό και μια φωνή είπε: «Σαούλ, Σαούλ, γιατί με διώκεις;» Τυφλωμένος από το φως, ο Σαύλος ρώτησε: «Ποιος είσαι;» Η φωνή απάντησε: «Είμαι ο Ιησούς».—Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. .
   Ύστερα από τρεις ημέρες, ο Ιησούς έστειλε έναν μαθητή ονόματι Ανανία για να αποκαταστήσει την όραση του Σαύλου. Ο Σαύλος βαφτίστηκε και άρχισε να κηρύττει με τόλμη για τον Ιησού. Έγινε γνωστός ως ο απόστολος Παύλος και επιδείκνυε ζήλο ως μέλος της Χριστιανικής εκκλησίας.
   Οι μαθητές του Ιησού διακήρυτταν τα καλά νέα της Βασιλείας του Θεού μόνο σε Ιουδαίους και Σαμαρείτες. Τώρα εμφανίστηκε κάποιος άγγελος στον Κορνήλιο, έναν θεοφοβούμενο Ρωμαίο αξιωματικό, και του είπε να καλέσει τον απόστολο Πέτρο. Συνοδευόμενος από άλλους, ο Πέτρος κήρυξε στον Κορνήλιο και στο σπιτικό του. Ενώ ο Πέτρος μιλούσε, ήρθε άγιο πνεύμα πάνω σε εκείνους τους Εθνικούς πιστούς, και ο απόστολος έδωσε εντολή να βαφτιστούν στο όνομα του Ιησού. Ο δρόμος προς την αιώνια ζωή ήταν πλέον ανοιχτός για ανθρώπους από όλα τα έθνη. Η εκκλησία ήταν έτοιμη να κηρύξει τα καλά νέα σε μακρινά μέρη.
   —Βασίζεται στα εδάφια
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. .  
    
   Η Αγία Γραφή—Ποιο Είναι το Άγγελμά Της;
   ΤΜΗΜΑ 22
    
    
  • By ARchiv@L
   Στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας, έχουν σημειωθεί φαινόμενα αντιρρησιών συνείδησης για διάφορους λόγος, ιδιαίτερα κατά το δεύτερο τέταρτο του 20ού αιώνα.
   Αρχικά, επρόκειτο για μαζικά κύματα λιποταξιών λόγω εξάντλησης από τις πολυάριθμες πολεμικές επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1910. Για τον μισό και πλέον αιώνα που ακολούθησε, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αρνήθηκαν σταθερά να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε στρατιωτική υπηρεσία —στάση συνείδησης η οποία αντιμετωπίστηκε με ιδιαίτερη σκληρότητα.
     Τη δεκαετία του 1980 άρχισαν να εμφανίζονται ιδεολογικοί ή κοινωνικοπολιτικοί αρνητές στράτευσης. Κατά τη διάρκεια του ενός αιώνα δηλωμένης συνειδησιακής αντίρρησης ως προς τον πόλεμο και τη στρατιωτική θητεία, η ελληνική νομοθεσία είτε υπήρξε αμήχανα τιμωρητική, συχνά υπό το βάρος εσωτερικών πιέσεων, είτε σύρθηκε από τη διεθνή κοινότητα ώστε να βελτιώσει την κατάσταση.
   Καθοριστικής σημασίας υπήρξε η ψήφιση νόμου το 1997 που εισήγαγε μια μορφή πολιτικής κοινωνικής υπηρεσίας ως εναλλακτική της στρατιωτικής.
    

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
  • By ARchiv@L
   Γέμισαν τα Λουτρά από Μάρτυρες του Ιεχωβά

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   Δεκάδες Μάρτυρες του Ιεχωβά βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο χωριό Λουτρά Αλεξανδρούπολης 
   Οι περισσότεροι κάτοικοι δεν δέχθηκαν να συνομιλήσουν μαζί τους, ενώ άλλοι έψαχναν τον ιερέα για να χτυπήσει τις καμπάνες…
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
      
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.   Στις 20 Μαρτίου του 2017, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Αντίρρησης της Συνείδησης (E.B.C.O.) εξέδωσε δελτίο τύπου, με αφορμή τη Γενική Διάσκεψή του στις Βρυξέλλες, με το οποίο υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις της Ελλάδας όσον αφορά στη -μέχρι στιγμής- έλλειψη κατάλληλου νομοθετικού πλαισίου για τη ρύθμιση εναλλακτικής θητείας για όσους δηλώνουν «αντιρρησίες συνείδησης».
   Τι είναι, όμως, ο «αντιρρησίας συνείδησης»;
   Από την εκτίμηση της κατάστασης φάνηκε ότι, σε διάστημα ενός χρόνου, τρεις θεσμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων -το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. και η διαδικασία Οικουμενικής Περιοδικής Αξιολόγησης του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε.- εντόπισαν σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκ μέρους της Ελλάδας, σε σχέση με την εναλλακτική θητεία. Παρατηρήθηκε, συγκεκριμένα, ότι υπάρχει περιορισμός του δικαιώματος αυτού, καθώς και ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ως αντιρρησίες συνείδησης αναγνωρίζονται Μάρτυρες του Ιεχωβά. Παράλληλα, η μεγαλύτερη διάρκεια της εναλλακτικής πολιτικής θητείας, σε σύγκριση με τη στρατιωτική, θεωρήθηκε μη αποδεκτή.
   διαβάστε περισσότερα στο άρθρο :
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   Written by
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
    
    
  • By ARchiv@L
   Γράμμα από Έναν Ρομ Αδελφό
   Τον Νοέμβριο του 2014, σχηματίστηκε η πρώτη ρομανί εκκλησία στη Σλοβακία. Σε κάποια πρόσφατη συνέλευση περιοχής, βαφτίστηκαν 21 ευαγγελιζόμενοι που μιλούν τη ρομανί, όλοι τους από το ίδιο χωριό. Στην Ανάμνηση, οι παρόντες στη ρομανί εκκλησία έφτασαν τους 495. Ένας νεοβαφτισμένος αδελφός έγραψε τα εξής:
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.   Σλοβακία: Δύο κήρυκες της Βασιλείας μεταδίδουν με χαρά τα καλά νέα σε γυναίκα της φυλής Ρομά
   «Ανήκω στους Ρομά που ζουν στη Ζίχρα της Σλοβακίας. Στην περιοχή μου, πολλοί μας βλέπουν με προκατάληψη και πιστεύουν ότι είμαστε βρόμικοι, λέμε ψέματα και κλέβουμε. Όταν ήθελα να πάω στην εκκλησία, ο νεωκόρος μού είπε ότι δεν είχα καμιά θέση εκεί, και με έδιωξε. Με τέτοια βιώματα, καταλαβαίνετε τι άποψη είχα για όσους δεν ανήκουν στη φυλή μου. Αργότερα, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά με προσκάλεσαν στην Αίθουσα Βασιλείας. Ήμουν πολύ καχύποπτος όταν πήγα και περίμενα ότι θα απογοητευόμουν πάλι. Έμεινα έκπληκτος όταν, προτού ακόμα μπω στην αίθουσα, κάποιος από όσους βρίσκονταν εκεί μού έσφιξε το χέρι και με καλωσόρισε εγκάρδια. Κατά τη διάρκεια της δημόσιας ομιλίας, δεν μπορούσα να συγκεντρωθώ. Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν: “Πώς γίνεται να είναι όλοι τόσο καλοί μαζί μου;”
   »Εκείνη τη νύχτα, δεν μπορούσα να κλείσω μάτι. Όλη την ώρα σκεφτόμουν όσα είχαν συμβεί στην Αίθουσα Βασιλείας. Αποφάσισα λοιπόν να ξαναπάω για να διαπιστώσω αν η καλοσύνη που μου είχαν δείξει ήταν απλώς σύμπτωση. Εκείνη τη φορά, ήταν ακόμα πιο καλοί και με αντιμετώπισαν σαν παλιό τους φίλο. Από τότε και έπειτα, δεν έχασα ούτε μία συνάθροιση και τελικά βαφτίστηκα. Μετά το βάφτισμά μου, οι αδελφοί συνέχισαν να μου φέρονται με καλοσύνη και να μου δείχνουν ότι με εκτιμούν. Κάποιες φορές, όταν με προσκαλούν στο σπίτι τους, ετοιμάζουν καλύτερο φαγητό από αυτό που τρώνε συνήθως! Θέλω να ανήκω για πάντα σε αυτή την οργάνωση και να υπηρετώ αιώνια τον Ιεχωβά Θεό».
   Η Προσευχή της να Δώσει Μαρτυρία Απαντήθηκε
   Μια αδελφή, η Άισελ, ταξίδευε με το λεωφορείο από την πόλη Γκιάντζα στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν. Προσευχήθηκε στον Ιεχωβά, εκφράζοντας την επιθυμία να μιλήσει σε κάποιον για τη Γραφή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Αν και η Άισελ είχε καθορισμένη θέση, μια κυρία επέμενε να καθίσει η Άισελ δίπλα της. Η Άισελ άρχισε να συνομιλεί μαζί της και τελικά κατάφερε να στρέψει τη συζήτηση στη Γραφή. Η κυρία εξήγησε ότι αγαπούσε τον Χριστό και ήθελε να μάθει περισσότερα για αυτόν. Η Άισελ και η κυρία αντάλλαξαν τηλέφωνα και συμφώνησαν να ξανασυναντηθούν. Η κυρία ζήτησε να της φέρει και μια Αγία Γραφή αν ήταν δυνατόν.
   Όταν η Άισελ επέστρεψε στην Γκιάντζα, επισκέφτηκε την ενδιαφερόμενη κυρία στην εργασία της. Εκείνη ανέφερε ότι είχε ένα βιβλιαράκι με προσευχές το οποίο διάβαζε κάθε μέρα. Η αδελφή έμεινε έκπληκτη όταν διαπίστωσε ότι το βιβλιαράκι ήταν στην πραγματικότητα το βιβλιάριο Καθημερινή Εξέταση των Γραφών του 2013! Ξεκίνησαν Γραφική μελέτη, και η Άισελ ένιωθε πολύ χαρούμενη που ο Ιεχωβά τής έδωσε το θάρρος να δώσει ανεπίσημη μαρτυρία.
   Η Ευχαριστήρια Επιστολή Ενός Φυλακισμένου
   Η ακόλουθη επιστολή είναι από την Ισπανία:
   «Κατ’ αρχάς, θέλω να σας ευχαριστήσω για τις προσπάθειες που κάνετε ώστε να φτάσει το Γραφικό άγγελμα σε ανθρώπους κάθε είδους.
   »Ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με τους Μάρτυρες του Ιεχωβά πριν από 15 χρόνια στα Τίρανα της Αλβανίας. Όταν ένας Μάρτυρας βρήκε το θάρρος να μας πλησιάσει ξαφνιάστηκα, εφόσον ήμασταν μια συμμορία δέκα νεαρών. Κανείς δεν τολμούσε να μας μιλήσει, αλλά ο αδελφός το έκανε παρότι κρατούσαμε όπλα. Μας μίλησε άφοβα για τη Γραφή. Το θάρρος του μου έκανε μεγάλη εντύπωση.
   »Πριν από τέσσερα χρόνια εδώ στην Ισπανία, με επισκέφτηκε ένας Μάρτυρας στη φυλακή και μου πρόσφερε Γραφική μελέτη. Εγώ δέχτηκα και από τότε έχω αλλάξει προς το καλύτερο. Δεν είμαι πια βίαιος ούτε επιθετικός. Δεν έχω μπλέξει σε καβγάδες εδώ και χρόνια. Έχω γνωρίσει τον Ιεχωβά, και αυτό έχει δώσει σκοπό στη ζωή μου. Προσπαθώ να ζω ειρηνικά με τους γύρω μου και υπηρετώ ως αβάφτιστος ευαγγελιζόμενος πάνω από έναν χρόνο.
   »Αν και είμαι 12 χρόνια στη φυλακή, τα τελευταία 4 χρόνια νιώθω πρωτόγνωρη χαρά και ειρήνη διάνοιας. Δεν περνάει μέρα που να μην ευχαριστήσω τον Ιεχωβά για αυτό.
   »Πριν από μερικές εβδομάδες, είδα κάποια βίντεο στον ιστότοπο jw.org. Συγκινήθηκα όταν είδα το βίντεο με τον αδελφό ο οποίος βρισκόταν στη φυλακή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αν και δεν είμαι συναισθηματικός, όταν είδα τις αλλαγές που έκανε στη ζωή του, δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου.
   »Εύχομαι να συνεχίσει ο Ιεχωβά να ευλογεί τις προσπάθειες που κάνετε για να δώσετε μαρτυρία σε ανθρώπους κάθε είδους, μεταφράζοντας τα καλά νέα σε τόσο πολλές γλώσσες και κάνοντας επισκέψεις σε εμάς που βρισκόμαστε στη φυλακή.
   »Σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
    
    
   Βιβλίο Έτους 2016
    
    
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
   «Διαγραφή βεβαιωμένης του σωματείου “Χριστιανοί Μάρτυρες του Ιεχωβά Ελλάδας” οφειλής από κατάλογο τέλους ακίνητης περιουσίας (Τ.Α.Π.) , λόγω λανθασμένης εγγραφής ως προς τη φορολογητέα ύλη»
       

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. έγγραφο :
   www.livadia.gr/www/wp-content/uploads/2017/04/105-1.doc
    
   105-1.doc
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
   Την Τρίτη 11/04/2017, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα θυμηθούν όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μαζί με τους φίλους τους, σε όλο τον κόσμο, την Ανάμνηση του Θανάτου του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, με μια ομιλία Γραφικού περιεχομένου.
   Θα παρουσιαστεί τοπικά στις εξής τοποθεσίες:
   .
   1. Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας
   (2ας Νοεμβρίου & Ξενοφώντος) ΩΡΑ: 21:00
   2. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ XENIA VOLOS ΩΡΑ: 20:30
   3. ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ VOLOS PALACE ΩΡΑ: 20:30
   4. Αίθουσα Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά
   (Ι.Τενζέρη & Πανσελήνου 13-παράδρομος Περιφερειακού) ΩΡΑ: 20:00
   5. Αίθουσα Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά
   Νέας Αγχιάλου ΩΡΑ: 20:00
   6. Αίθουσα Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά,
   (Ηροδότου 4&2ας Νοεμβρίου- απέναντι από το ΑΒ) ΩΡΑ: 19:30
   (στην Αλβανική γλώσσα και στη Ρομανί)
   Σημειωτέον ότι το 2016 οι παρόντες την ίδια αυτή μέρα ήταν 20.085.142 άτομα , σε πάνω από 119.000 εκκλησίες παγκόσμια.

   Προσκαλούνται, λοιπόν, όλοι οι φίλοι μας που το επιθυμούν να παρευρεθούν.
   Η είσοδος είναι ελεύθερη. Δεν περιφέρεται δίσκος».


   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
      
  • By ARchiv@L
   Κηρύττοντας τον Λόγο του Ιεχωβά στις αγροτικές φυλακές Αγιάς

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Μετά από έναν χρόνο εβδομαδιαίων επισκέψεων στις αγροτικές φυλακές Αγιάς, 15 άτομα συνολικά έδειξαν ενδιαφέρον, και έκαναν αίτηση για να τους επισκεφτούν θρησκευτικοί λειτουργοί των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά. Από αυτούς 11 ξεκίνησαν Γραφική μελέτη, η οποία συνεχίστηκε μέχρι την αποφυλάκισή τους. Η μαρτυρία που έχει δοθεί τόσο στο προσωπικό τής φυλακής όσο και στους κρατούμενους, είναι κάτι που δίνει δόξα στον ουράνιο Πατέρα μας, τον Ιεχωβά. Η συνεργασία με τις δύο κοινωνικούς λειτουργούς είναι πολύ καλή. Μάλιστα την προηγούμενη Πέμπτη, δεχτήκαμε ένα τηλεφώνημά τους, καθώς ένας ακόμη κρατούμενος ζήτησε να τον επισκεφτούμε.

   Το όνομα του είναι Hugo Pereira, και κατάγεται από την Βραζιλία. Είναι 67 χρόνων και βρέθηκε στην φυλακή λόγω διακίνησης ναρκωτικών. Όπως μας είπε, είναι θεοφοβούμενο άτομο, που η ανάγκη όμως τον οδήγησε να διακινεί ναρκωτικά, λόγω του ότι δανείστηκε χρήματα από τοκογλύφους για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας και θεραπειών της καρκινοπαθούς συζύγου του, η οποία πέθανε τελικά. Αυτό τον οδήγησε στην φυλακή.

   Η αναζήτησή του για τον Θεό ξεκίνησε όταν ήταν 20 χρόνων. Έχει διαβάσει ολόκληρη την Αγία Γραφή, αρκετές φορές, και πήγαινε ανελλιπώς στην εκκλησία κάθε εβδομάδα, τις Κυριακές. Η πρώτη του επαφή με τους Μ. τ Ι. ήταν στις φυλακές της Πάτρας, όπου εκεί βρέθηκε να παρακολουθεί την διεξαγωγή της μελέτης Σκοπιάς. Στην συνέχεια, του έγινε μεταγωγή στις αγροτικές φυλακές Αγιάς.

   Επειδή του αρέσει το διάβασμα, και αναζητώντας κάποιο βιβλίο στην γλώσσα του, στην βιβλιοθήκη της φυλακής, το βλέμμα του έπεσε σε έντυπα δικά μας, που είχαν αφήσει άλλοι κρατούμενοι εκεί, από αυτά που τους είχαμε προμηθεύσει. Αμέσως έκανε αίτηση, και το προηγούμενο Σάββατο είχαμε την πρώτη συνάντησή μας, δίνοντας του μια Αγία Γραφή, ΜΝΚ, και το βιβλίο “Τι Διδάσκει”, στην γλώσσα του. Διάβασε όλο το βιβλίο, και του έκανε εντύπωση, στο παράρτημα, η εξήγηση που δίνεται για το θέμα της Τριάδας.

   Την επόμενη μέρα πήγε στην βιβλιοθήκη, αναζητώντας στα έντυπά μας που ήταν εκεί, περισσότερες πληροφορίες για την τριάδα. Ψάχνοντας βρήκε το βιβλιάριο «Πρέπει να Πιστεύετε στην Τριάδα;» Πήρε το βιβλιάριο και πήγε στο κελί του. Το διάβασε όλο! Ο ίδιος μας είπε: “Αναστατώθηκα και αγχώθηκα. Για 47 ολόκληρα χρόνια βρισκόμουν μέσα σε ένα ψέμα. Μέσα σε μια εβδομάδα άλλαξε η ζωή μου. Ήταν σαν να άνοιξε μπροστά μου ένα μεγάλο παράθυρο, και είδα επιτέλους την αλήθεια, είδα κάτι τόσο το διαφορετικό αλλά, τόσο αληθινό.

   Αυτά που πίστευα για όλα αυτά τα χρόνια, καταρρίφθηκαν σαν χάρτινος πύργος μέσα σε μερικές μέρες. Δεν σας κρύβω”, είπε ο ίδιος, “ότι αγχώνομαι για το τι άλλο θα μάθω μέσα από την μελέτη μας. Γιατί τόσο ψέμα, γιατί δεν μας λένε την αλήθεια, γιατί;” Μέσα σε ένα γκρίζο και μουντό χώρο, όπως είναι ο χώρος της φυλακής, είναι υπέροχο να βλέπεις το φως αλήθειας να λάμπει, και να φωτίζει τις ειλικρινείς καρδιές!

   Όπως φαίνεται, βγαίνουν αληθινά τα λόγια του Ψαλμωδού: «Στείλε το φως σου και την αλήθεια σου. Αυτά ας με οδηγούν. Ας με φέρουν στο άγιο βουνό σου και στη μεγαλειώδη σκηνή σου». (Ψαλμός 43:3) Ευχόμαστε να συνεχίσει ο Ιεχωβά να ευλογεί όλες τις προσπάθειες που γίνονται, για τον αγιασμό του ονόματος Του.

   (Έκθεση από θρησκευτικούς μας λειτουργούς)
   Κηρύττοντας τον Λόγο του Ιεχωβά στις αγροτικές φυλακές Αγιάς.pdf
  • By ARchiv@L
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
     Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά
    
      Στην ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 25 & 26
   Μαρτίου 2017 η 2η ετήσια Συνέλευση Περιοχής των Χριστιανών Μαρτύρων του Ιεχωβά με
   θέμα:
   «ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ»
   Το θέμα αυτής της συνέλευσης η οποία διεξάγεται παγκόσμια στην διάρκεια του
   έτους βασίζεται στα λόγια του Αποστόλου Παύλου στην επιστολή προς —Εβραίους 11:6
   Ιεχωβά είναι το προσωπικό όνομα του Θεού, όπως αναφέρετε στην Αγία Γραφή
   πάνω από 7000 φορές στα πρωτότυπα κείμενα. (βλέπε jw.org Προτεινόμενα Βίντεο) Η
   πίστη είναι ουσιώδες στοιχείο της ταυτότητας των Χριστιανών. Όση πίστη και αν έχουμε
   τώρα, επιθυμία μας είναι να αυξάνεται. Ο Ιεχωβά μπορεί να μας βοηθήσει να είμαστε
   «πλούσιοι σε πίστη». Το πρόγραμμα αυτής της συνέλευσης περιοχής έχει σχεδιαστεί για να
   μας βοηθήσει να ενισχύσουμε αυτή τη ζωτική ιδιότητα.
    
   Θα ακουστεί το πολύ ενδιαφέρον θέμα : «Όποιες και αν Είναι οι Συνθήκες, «Να
   Έχετε Πίστη στον Θεό». Επιπλέον στο πρώτο μέρος του προγράμματος το Σάββατο και
   την Κυριακή, περιλαμβάνεται το βάφτισμα σε αρμονία με την εντολή του Ιησού Χριστού.
   Ματθαίος 28:19, 20. Προσκαλούμε το κοινό ιδιαίτερα στην Δημόσια Γραφική Διάλεξη η
   οποία θα διεξαχθεί με την έναρξη του απογευματινού προγράμματος και τις δύο μέρες ώρα
   (13:10 μ.μ.) με θέμα : «Αληθινή Πίστη, Τι Είναι και Πως Γίνετε Φανερή»; Το πρόγραμμα
   θα ολοκληρωθεί με την ομιλία με θέμα : «Θερίστε τις Ανταμοιβές της Γνήσιας Πίστης».
   Ολόκληρο το πρόγραμμα των ομιλιών της συνέλευσης είναι διαθέσιμο στον ιστότοπο
   jw.org/el στην καρτέλα Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. . Εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα
   θέματα της Συνέλευσης.
    
   Οι διοργανωτές της συνέλευσης απευθύνουν μια θερμή πρόσκληση για
   όποιον θα ήθελε να παρακολουθήσει κάποιο μέρος του προγράμματος.
    
   Η είσοδος είναι ελεύθερη.
   Ο τόπος διεξαγωγής της συνέλευσης είναι ο Χώρος Συνέλευσης των Μαρτύρων του
   Ιεχωβά στην Θεσσαλονίκη στο ύψος της Περιφερειακής Οδού στην γέφυρα της
   Σταυρούπολης. Λεωφόρος Λαγκαδά 349 - 351 και οι ώρες του προγράμματος είναι οι
   ακόλουθες :
   Το Σάββατο 09:30 – 16:20
   Την Κυριακή 09:30 – 16:20               Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
  • By ARchiv@L
   Πάτρα: Μάρτυρες του Ιεχωβά - Tην Τετάρτη ήταν στα Βραχνέικα

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Την εμφάνισή τους και στην περιοχή των Βραχνεΐκων έκαναν Μάρτυρες του Ιεχωβά την Τετάρτη 15 Μαΐου. Οι εμφανίσεις του σε διάφορες περιοχές της Πάτρας είναι συχνές, ενώ πρόσφατα είχαν περάσει από την περιοχή της Αρόης αφήνωντας γράμματα σε εισόδους πολυκατοικιών, αντιγράφοντας στους φακέλους, τα ονοματεπώνυμα που έβλεπαν στα κουδούνια.
   Το χθεσινό γεγονός ανέφερε ο εφημέριος της ενορίας Αγίου Βασιλείου Βραχναιίκων π. Σωτήριος Μανωλόπουλος, ο οποίος
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
   Τι Είναι η Βασιλεία του Θεού;
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    

    
    
  • By ARchiv@L
   ΠΑΤΡΑ: Οι Μάρτυρες του Ιεχώβα στην Τετάρτη στα Βραχνεΐκα

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Την εμφάνισή τους και στην περιοχή των Βραχνεΐκων έκαναν Μάρτυρες του Ιεχωβά την Τετάρτη 15 Μαΐου. Οι εμφανίσεις του σε διάφορες περιοχές της Πάτρας είναι συχνές, ενώ πρόσφατα είχαν περάσει από την περιοχή της Αρόης αφήνωντας γράμματα σε εισόδους πολυκατοικιών, αντιγράφοντας στους φακέλους, τα ονοματεπώνυμα που έβλεπαν στα κουδούνια.
   Το χθεσινό γεγονός ανέφερε ο εφημέριος της ενορίας Αγίου Βασιλείου Βραχναιίκων π. Σωτήριος Μανωλόπουλος, ο οποίος
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
   Πώς Γίνονται τα Μαθήματα της Αγίας Γραφής;
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
    
    
  • By ARchiv@L
   ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη στο efka.gov.gr (δείτε αναλυτικές οδηγίες) ΕΦΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ efka gov gr 17/01/2017 - 13:49 Αξιολόγηση:4 1 2 3 4 5 (9 ψήφοι) ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη στο efka.gov.gr (δείτε αναλυτικές οδηγίες) Share Like us Tweet Follow us Plus One ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη στο efka.gov.gr (οδηγίες) - Ανοικτή είναι η ηλεκτρονική αίτηση συνταξιοδότησης μέσω του νέου συστήματος του ΕΦΚΑ που έχει ενεργοποιηθει στην ιστοσελίδα του υπερταμείου ασφάλισης efka.gov.gr Μέσω της Υπηρεσίας αυτής στο efka.gov.gr, παρέχεται η δυνατότητα ο ενδιαφερόμενος ασφαλισμένος υποψήφιος για έξοδο στην σύνταξη να υποβάλλει αίτηση για συνταξιοδότηση εξ ίδιου δικαιώματος (γήρατος), αναπηρίας ή λόγω θανάτου, για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης έχουν οι ασφαλισμένοι που προέρχονται από τους κάτωθι φορείς που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΕΤΑΑ και Γ.Λ.Κ (ΔΗΜΟΣΙΟ). Με την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος, αποδίδεται ηλεκτρονικός αριθμός πρωτοκόλλου που λαμβάνεται υπόψη στην επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος. Η επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος, θα ξεκινήσει με την κατάθεση των ελλειπόντων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες ΕΦΚΑ. Οδηγίες για την αίτηση στον ΕΦΚΑ: Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την κατηγορία της σύνταξης που επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση. Με την επιλογή αυτή, εμφανίζεται η ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης καθώς και τα αντίστοιχα πεδία της. Πρωτίστως είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του πεδίου "Επιλέξτε τον τελευταίο φορέα ασφ/σης" Στα ακόλουθα πεδία εμφανίζονται συμπληρωμένα τα στοιχεία , όπως έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο του ΕΦΚΑ και δεν επιδέχονται αλλαγή: ΑΜΚΑ – ΑΦΜ – Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο – Ημερ/νία Γέννησης – Επώνυμο κατά τη Γέννηση. Η ταχυδρομική Δ/νση είναι μεταβλητή και επιδέχεται διόρθωση αυτής. Συμπληρώστε τα πεδία της αίτησης που σας αφορούν. Τα πεδία που φέρουν τον αστερίσκο, είναι υποχρεωτικά και απαιτείται η συμπλήρωση αυτών. Μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά την αίτηση πατώντας το εικονίδιο της προσωρινής αποθήκευσης Η προσωρινά αποθηκευμένη αίτηση επιδέχεται διορθώσεις – τροποποιήσεις, ως προς τα συμπληρωμένα πεδία, όσες φορές το επιθυμείτε Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά την αίτηση και αποθηκεύστε οριστικά αυτή, πατώντας το εικονίδιο της οριστικής αποθήκευσης: Με την οριστική αποθήκευση, γνωστοποιείται ο αριθμός ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης, η αρμόδια Υπηρεσία επεξεργασίας του αιτήματός , ως και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι αιτούμενοι για την επεξεργασία του αιτήματός . Η οριστικά αποθηκευμένη αίτηση, υποβάλλεται μία φορά και δεν τροποποιείται. Εάν διαπιστώθει ότι έχει συμπληρωθεί λάθος την οριστική αίτηση, πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε νέα αίτηση. Σε αυτή την περίπτωση, εφιστάται η προσοχή και να ζητηθεί η ενεργοποίηση της σωστής αίτησης στην αρμόδια υπηρεσία, με την προσκόμιση των δικαιολογητικών .

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. 17/01/2017 - 13:49 Αξιολόγηση:4 1 2 3 4 5 (9 ψήφοι) ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη στο efka.gov.gr (δείτε αναλυτικές οδηγίες) Share Like us Tweet Follow us Plus One ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη στο efka.gov.gr (οδηγίες) - Ανοικτή είναι η ηλεκτρονική αίτηση συνταξιοδότησης μέσω του νέου συστήματος του ΕΦΚΑ που έχει ενεργοποιηθει στην ιστοσελίδα του υπερταμείου ασφάλισης efka.gov.gr Μέσω της Υπηρεσίας αυτής στο efka.gov.gr, παρέχεται η δυνατότητα ο ενδιαφερόμενος ασφαλισμένος υποψήφιος για έξοδο στην σύνταξη να υποβάλλει αίτηση για συνταξιοδότηση εξ ίδιου δικαιώματος (γήρατος), αναπηρίας ή λόγω θανάτου, για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης έχουν οι ασφαλισμένοι που προέρχονται από τους κάτωθι φορείς που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΕΤΑΑ και Γ.Λ.Κ (ΔΗΜΟΣΙΟ). Με την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος, αποδίδεται ηλεκτρονικός αριθμός πρωτοκόλλου που λαμβάνεται υπόψη στην επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος. Η επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος, θα ξεκινήσει με την κατάθεση των ελλειπόντων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες ΕΦΚΑ. Οδηγίες για την αίτηση στον ΕΦΚΑ: Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την κατηγορία της σύνταξης που επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση. Με την επιλογή αυτή, εμφανίζεται η ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης καθώς και τα αντίστοιχα πεδία της. Πρωτίστως είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του πεδίου "Επιλέξτε τον τελευταίο φορέα ασφ/σης" Στα ακόλουθα πεδία εμφανίζονται συμπληρωμένα τα στοιχεία , όπως έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο του ΕΦΚΑ και δεν επιδέχονται αλλαγή: ΑΜΚΑ – ΑΦΜ – Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο – Ημερ/νία Γέννησης – Επώνυμο κατά τη Γέννηση. Η ταχυδρομική Δ/νση είναι μεταβλητή και επιδέχεται διόρθωση αυτής. Συμπληρώστε τα πεδία της αίτησης που σας αφορούν. Τα πεδία που φέρουν τον αστερίσκο, είναι υποχρεωτικά και απαιτείται η συμπλήρωση αυτών. Μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά την αίτηση πατώντας το εικονίδιο της προσωρινής αποθήκευσης Η προσωρινά αποθηκευμένη αίτηση επιδέχεται διορθώσεις – τροποποιήσεις, ως προς τα συμπληρωμένα πεδία, όσες φορές το επιθυμείτε Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά την αίτηση και αποθηκεύστε οριστικά αυτή, πατώντας το εικονίδιο της οριστικής αποθήκευσης: Με την οριστική αποθήκευση, γνωστοποιείται ο αριθμός ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης, η αρμόδια Υπηρεσία επεξεργασίας του αιτήματός , ως και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι αιτούμενοι για την επεξεργασία του αιτήματός . Η οριστικά αποθηκευμένη αίτηση, υποβάλλεται μία φορά και δεν τροποποιείται. Εάν διαπιστώθει ότι έχει συμπληρωθεί λάθος την οριστική αίτηση, πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε νέα αίτηση. Σε αυτή την περίπτωση, εφιστάται η προσοχή και να ζητηθεί η ενεργοποίηση της σωστής αίτησης στην αρμόδια υπηρεσία, με την προσκόμιση των δικαιολογητικών .

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
   ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη στο efka.gov.gr (οδηγίες) - Ανοικτή είναι η ηλεκτρονική αίτηση συνταξιοδότησης μέσω του νέου συστήματος του ΕΦΚΑ που έχει ενεργοποιηθει στην ιστοσελίδα του υπερταμείου ασφάλισης efka.gov.gr
    
   Μέσω της Υπηρεσίας αυτής στο efka.gov.gr, παρέχεται η δυνατότητα ο ενδιαφερόμενος ασφαλισμένος υποψήφιος για έξοδο στην σύνταξη να υποβάλλει αίτηση για συνταξιοδότηση εξ ίδιου δικαιώματος (γήρατος), αναπηρίας ή λόγω θανάτου, για τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ). Δυνατότητα υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης έχουν οι ασφαλισμένοι που προέρχονται από τους κάτωθι φορείς που εντάχθηκαν στον ΕΦΚΑ: ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, ΟΓΑ, ΟΑΕΕ, ΝΑΤ, ΕΤΑΠ – ΜΜΕ, ΕΤΑΑ και Γ.Λ.Κ (ΔΗΜΟΣΙΟ). Με την ηλεκτρονική υποβολή του αιτήματος, αποδίδεται ηλεκτρονικός αριθμός πρωτοκόλλου που λαμβάνεται υπόψη στην επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος. Η επεξεργασία του συνταξιοδοτικού αιτήματος, θα ξεκινήσει με την κατάθεση των ελλειπόντων δικαιολογητικών, στις αρμόδιες υπηρεσίες ΕΦΚΑ. Οδηγίες για την αίτηση στον ΕΦΚΑ: Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει την κατηγορία της σύνταξης που επιθυμεί να υποβάλλει αίτηση. Με την επιλογή αυτή, εμφανίζεται η ηλεκτρονική φόρμα της αίτησης καθώς και τα αντίστοιχα πεδία της. Πρωτίστως είναι υποχρεωτική η συμπλήρωση του πεδίου "Επιλέξτε τον τελευταίο φορέα ασφ/σης" Στα ακόλουθα πεδία εμφανίζονται συμπληρωμένα τα στοιχεία , όπως έχουν καταχωρηθεί στο Μητρώο του ΕΦΚΑ και δεν επιδέχονται αλλαγή: ΑΜΚΑ – ΑΦΜ – Επώνυμο – Όνομα – Πατρώνυμο – Μητρώνυμο – Ημερ/νία Γέννησης – Επώνυμο κατά τη Γέννηση. Η ταχυδρομική Δ/νση είναι μεταβλητή και επιδέχεται διόρθωση αυτής. Συμπληρώστε τα πεδία της αίτησης που σας αφορούν. Τα πεδία που φέρουν τον αστερίσκο, είναι υποχρεωτικά και απαιτείται η συμπλήρωση αυτών. Μπορείτε να αποθηκεύσετε προσωρινά την αίτηση πατώντας το εικονίδιο της προσωρινής αποθήκευσης Η προσωρινά αποθηκευμένη αίτηση επιδέχεται διορθώσεις – τροποποιήσεις, ως προς τα συμπληρωμένα πεδία, όσες φορές το επιθυμείτε Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει σωστά την αίτηση και αποθηκεύστε οριστικά αυτή, πατώντας το εικονίδιο της οριστικής αποθήκευσης: Με την οριστική αποθήκευση, γνωστοποιείται ο αριθμός ηλεκτρονικού πρωτοκόλλου της αίτησης, η αρμόδια Υπηρεσία επεξεργασίας του αιτήματός , ως και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν οι αιτούμενοι για την επεξεργασία του αιτήματός . Η οριστικά αποθηκευμένη αίτηση, υποβάλλεται μία φορά και δεν τροποποιείται. Εάν διαπιστώθει ότι έχει συμπληρωθεί λάθος την οριστική αίτηση, πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλλετε νέα αίτηση. Σε αυτή την περίπτωση, εφιστάται η προσοχή και να ζητηθεί η ενεργοποίηση της σωστής αίτησης στην αρμόδια υπηρεσία, με την προσκόμιση των δικαιολογητικών .
    
   ΕΦΚΑ: Ηλεκτρονική αίτηση για σύνταξη στο efka.gov.gr (δείτε αναλυτικές οδηγίες)

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
      
   Πως γίνεται ηλεκτρονικά στον ΕΦΚΑ η αίτηση για σύνταξη

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
  • By ARchiv@L
   Συνέλευση Μαρτύρων του ιεχωβά 2017
   ΘΕΜΑ:
   «ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΣΤΕ !»

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   Φωτογραφίες ..
    
    
    
    
    
    
  • By ARchiv@L
   τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών-Λαμίας, που στοίχισε τη ζωή μίας μητέρας, του παιδιού της αλλά και του οδηγού και του συνοδηγού της Porsche. 

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
  • By ARchiv@L
   Τέλος στο παράβολο των 46,14 ευρώ για τους ανασφάλιστους στα ΚΕΠΑ
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.   Απαλλάσσονται από την καταβολή του παραβόλου των 46,14 ευρώ για την εξέτασή τους από τις Υγειονομικές Επιτροπές των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), οι ανασφάλιστοι και άποροι πολίτες, οι οποίοι είναι δικαιούχοι μηδενικής συμμετοχής στη φαρμακευτική δαπάνη. Η απαλλαγή θεσμοθετήθηκε με εγκύκλιο, την οποία υπογράφει η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. .
   Η εξακρίβωση της μη ασφάλισης και της οικονομικής αδυναμίας των πολιτών θα γίνεται με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους στις γραμματείες των κατά τόπους υποκαταστημάτων Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. , καθώς έχει πλέον ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική διασύνδεση του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) ΙΚΑ–ΕΤΑΜ με το ηλεκτρονικό μητρώο ανασφαλίστων/οικονομικά αδυνάτων της ΗΔΙΚΑ.
   Read more: Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
 • Recently Browsing

  • No registered users viewing this page.
 • Popular Contributors

 • Topics

 • Posts

 • Members

  • dennis

   dennis 1

   Member
   Joined:
   Last active:
  • JW Insider

   JW Insider 6,410

   Member
   Joined:
   Last active:
 • Recent Status Updates

  • misette  »  Gilles h

   Bonsoir Gilles
   S'il te plait, aurais-tu le samedi après-midi de l'assemblée régionale 2021
   Je te remercie
    
   · 2 replies
  • Eric Ouellet

   Soyons reconnaissant devant toutes ses oeuvres
    
   Le Dieu des dieux, Jéhovah, parle ;
   il convoque la terre
   depuis le soleil levant jusqu’au soleil couchant.
   De Sion, la perfection de la beauté, Dieu rayonne.
   Notre Dieu viendra et ne pourra pas garder le silence.
   Il y a un feu dévorant devant lui,
   et une violente tempête fait rage autour de lui.
   Il convoque les cieux et la terre
   pour juger son peuple :
    « Rassemblez auprès de moi mes fidèles,
   ceux qui concluent une alliance avec moi par un sacrifice. »
   Les cieux proclament sa justice,
   car Dieu lui-même est Juge. (Sèla.)
    « Écoute, ô mon peuple, je vais parler ;
   ô Israël, je vais témoigner contre toi.
   Je suis Dieu, ton Dieu.
   Ce n’est pas pour tes sacrifices que je te réprimande,
   ni pour tes holocaustes, qui sont constamment devant moi.
   Je n’ai pas besoin de prendre un taureau de ta maison
   ni des boucs de tes enclos.
   Car tous les animaux sauvages de la forêt m’appartiennent,
   même les bêtes sur mille montagnes.
   Je connais tous les oiseaux des montagnes;
   les innombrables animaux des champs sont à moi.
   Si j’avais faim, je ne te le dirais pas,
   car le sol productif m’appartient, avec tout ce qui s’y trouve.
   Vais-je manger la viande des taureaux
   et boire le sang des boucs?
   Offre en sacrifice à Dieu ta reconnaissance
   et acquitte-toi des vœux que tu as faits au Très-Haut;
   appelle-moi en temps de détresse.
   Je te secourrai, et tu me glorifieras. »
   Mais Dieu dira au méchant :
   « De quel droit récites-tu mes prescriptions
   ou parles-tu de mon alliance?
   Car tu détestes la discipline,
   et sans cesse tu tournes le dos à mes paroles.
   Quand tu vois un voleur, tu l’approuves,
   et tu fréquentes les personnes adultères.
   Avec ta bouche, tu répands le mal,
   et tu attaches la tromperie à ta langue.
   Tu t’assieds et tu parles contre ton frère;
   tu révèles les défauts du fils de ta propre mère.
   Quand tu faisais ces choses, je gardais le silence,
   alors tu t’es dit que j’étais comme toi.
   Mais, à présent, je vais te réprimander
   et exposer ce que j’ai contre toi.
   Réfléchissez à ceci, s’il vous plaît, vous qui oubliez Dieu,
   sinon je vous déchirerai et il n’y aura personne pour vous secourir.
   Celui qui offre en sacrifice sa reconnaissance me glorifie ;
   et à celui qui est déterminé à bien agir
   je ferai voir le salut de Dieu. »

   · 0 replies
  • Eric Ouellet

   Dieu aime les prières et la sincérité de ses serviteurs humbles
    
   Dieu aime la bonté de coeur envers autrui et non aux sacrifices et holocaustes d'animaux sauvages et domistiques.
   Dans ton amour fidèle, accorde-moi ta faveur, ô Dieu.
   Dans ta grande miséricorde, efface mes transgressions.
   Lave-moi complètement de ma faute
   et purifie-moi de mon péché.
   Car je suis bien conscient de mes transgressions,
   et mon péché est constamment devant moi.
   C’est contre toi que j'ai failli, oui j'ai fait le mal
   devant tes yeux.
   Ainsi, tu es juste quand tu parles,
   tu es droit quand tu juges.
   Vois ! Je suis né coupable
   et, depuis l’instant où ma mère m’a conçu, je suis pécheur.
   Vois ! Tu prends plaisir à la vérité dans le fond du cœur;
   enseigne-moi la vraie sagesse, au plus profond de moi.
   Purifie-moi de mon péché avec l’hysope, pour que je sois pur;
   lave-moi, pour que je sois plus blanc que la neige.
   Fais-moi entendre le son de l’allégresse et de la joie,
   pour que les os que tu as broyés se réjouissent.
   Détourne ton visage de mes péchés
   et efface toutes mes fautes.
   Crée en moi un cœur pur, ô Dieu,
   et mets en moi un esprit nouveau, ferme.
   Ne me chasse pas de ta présence ;
   ne m’enlève pas ton esprit saint.
   Redonne-moi la joie d’être sauvé par toi;
   éveille en moi la volonté de t’obéir.
   Je veux enseigner tes chemins aux transgresseurs,
   pour que les pécheurs reviennent à toi.
   Libère-moi de la culpabilité de meurtre, ô Dieu, mon Dieu sauveur,
   pour que ma langue puisse proclamer joyeusement ta justice.
   Ô Jéhovah, ouvre mes lèvres
   pour que ma bouche proclame ta louange.
   Car tu ne veux pas de sacrifices — autrement, j’en donnerais ;
   tu ne prends pas plaisir aux holocaustes.
   Le sacrifice qui plaît à Dieu, c’est un esprit brisé ;
   un cœur brisé et broyé, ô Dieu, tu ne le rejetteras pas.
   Dans ta bienveillance, agis pour le bien de Sion ;
   bâtis les murailles de Jérusalem.
   Alors tu prendras plaisir aux sacrifices de justice,
   aux holocaustes et aux offrandes totales ;
   alors on offrira des taureaux sur ton autel.


   · 0 replies
  • Eric Ouellet

   Dieu aime les prières et la sincérité de ses serviteurs humbles
    
   Dieu aime la bonté de coeur envers autrui et non aux sacrifices et holocaustes d'animaux sauvages et domistiques.
   Dans ton amour fidèle, accorde-moi ta faveur, ô Dieu.
   Dans ta grande miséricorde, efface mes transgressions.
   Lave-moi complètement de ma faute
   et purifie-moi de mon péché.
   Car je suis bien conscient de mes transgressions,
   et mon péché est constamment devant moi.
   C’est contre toi que j'ai failli, oui j'ai fait le mal
   devant tes yeux.
   Ainsi, tu es juste quand tu parles,
   tu es droit quand tu juges.
   Vois ! Je suis né coupable
   et, depuis l’instant où ma mère m’a conçu, je suis pécheur.
   Vois ! Tu prends plaisir à la vérité dans le fond du cœur;
   enseigne-moi la vraie sagesse, au plus profond de moi.
   Purifie-moi de mon péché avec l’hysope, pour que je sois pur;
   lave-moi, pour que je sois plus blanc que la neige.
   Fais-moi entendre le son de l’allégresse et de la joie,
   pour que les os que tu as broyés se réjouiss.
   Détourne ton visage de mes péchés
   et efface toutes mes fautes.
   Crée en moi un cœur pur, ô Dieu,
   et mets en moi un esprit nouveau, ferme.
   Ne me chasse pas de ta présence ;
   ne m’enlève pas ton esprit saint.
   Redonne-moi la joie d’être sauvé par toi;
   éveille en moi la volonté de t’obéir.
   Je veux enseigner tes chemins aux transgresseurs,
   pour que les pécheurs reviennent à toi.
   Libère-moi de la culpabilité de meurtre, ô Dieu, mon Dieu sauveur,
   pour que ma langue puisse proclamer joyeusement ta justice.
   Ô Jéhovah, ouvre mes lèvres
   pour que ma bouche proclame ta louange.
   Car tu ne veux pas de sacrifices — autrement, j’en donnerais ;
   tu ne prends pas plaisir aux holocaustes.
   Le sacrifice qui plaît à Dieu, c’est un esprit brisé ;
   un cœur brisé et broyé, ô Dieu, tu ne le rejetteras pas.
   Dans ta bienveillance, agis pour le bien de Sion ;
   bâtis les murailles de Jérusalem.
   Alors tu prendras plaisir aux sacrifices de justice,
   aux holocaustes et aux offrandes totales ;
   alors on offrira des taureaux sur ton autel.


  • Shirley Lowery

   Hello to all my Spiritual Brothers and Sisters! I haven't been on here in a while, because as of August 17, 2021, I moved to Commerce, Texas! I was on the Commerce Housing Authority Waiting list since 2019!  I was selected to receive my one bedroom apartment, with my Chihuahua, with my precious Babyboy, who is now 16 years old! and I signed my lease on August 5, 2021, and had my gas turned on! We have a very small Congregation of 71 publishers, including me!  I haven't been to our beautiful Kingdomhall yet, but I did take some photos of the outside of it! I'm praying that we are one of the Congregations, chosen to start attending in person, our pilot meetings that many countries are now attending! Puerto Rico, Chile, and Australia are a few chosen right now! There's three Shirley's in my Congregation!  Two elderly sisters, one is white, she's No.1 , and another  elderly sister who is black, she's No.2, and I'm ShirleyL3!  One sister lovingly named me that! I feel special now! I haven't been given an assignment yet, but soon I will!  I really enjoyed our "POWERFUL by FAITH" Regional Convention so much!  We needed all the Spiritual Encouragement which focused on all of us! Also, all those beautiful videos, and the real life experiences! July 29, 1972, was my baptism date! 49 years now, serving Jehovah! I was 15 when I dedicated my life to serve Jehovah! I'm 64 years young now, and still faithfully serving Jehovah! I do telephone witnessing now! Which lots of people hang up on me, but I'm used to it now! All that matters is that I'm giving Jehovah my best!  I'm so excited about our Special Campaign now!  Only Jehovah reads hearts!  Hopefully lots of people will show some interest!  This year 2021 is almost over! I received both doses of Moderna, and have to wait till I turn 65 in May, to receive my Booster shot! We lost over 17, 000 brothers and sisters to Covid-19! My prayers are with them and their families! Soon, as Jehovah has promised, they will welcome their loved ones back in their lives, during the resurrection! I love it here so much, everyone is very friendly! I just love my Congregation too! I hope everyone makes their personal decision to get vaccinated! Also I hope everyone has a great rest of 2021! Let's see what Jehovah has in store for us in 2022! Were having our Circuit Assembly on November 27, 2021!  Take care of yourselves, be safe, and always trust in Jehovah!!!  Have a great weekend everybody, agape love, Sister Shirley Ann Lowery! 
   · 1 reply
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   64.2k
  • Total Posts
   135k
 • Member Statistics

  • Total Members
   17,139
  • Most Online
   1,592

  Newest Member
  Vincent Reyes
  Joined
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.