Jump to content
The World News Media

Περιφερειακή Συνελεύση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Θεσσαλονίκη


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

%25CE%25A0%25CE%25B5%25CF%2581%25CE%25B9

 

Περιφερειακές Συνελεύσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά για το 2017.
 
      Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά αρχίζουν τη σειρά των ετήσιων συνελεύσεών τους με θέμα ¨Μην Παραιτείστε!¨. Η πόλη της Θεσσαλονίκης έχει επιλεγεί ως τόπος διεξαγωγής για τη Βόρεια Ελλάδα. Παρόμοιες συνελεύσεις θα διεξαχθούν στην Αθήνα και σε άλλες πόλεις.
      Χιλιάδες άτομα θα παρευρεθούν στις τριήμερες συνελεύσεις που θα πραγματοποιούνται κάθε εβδομάδα, ξεκινώντας  από 23-25 Ιουνίου και τελειώνοντας  στις 18-20 Αυγούστου. Τόπος διεξαγωγής, η Αίθουσα Συνελεύσεων που βρίσκεται στην οδό Λαγκαδά 349-351, Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης. 
      Το τριήμερο πρόγραμμα θα περιλαμβάνει 52 μέρη και θα παρουσιαστεί σε διάφορες μορφές, όπως σύντομες ομιλίες, συνεντεύξεις και βίντεο. 
      Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ανθρώπους κάθε ηλικίας, πεποιθήσεων και θρησκείας.  Η είσοδος σε κάθε συνέλευση είναι ελεύθερη και δεν περιφέρεται δίσκος. Προσκαλούμε όλους τους συμπολίτες μας. 
      Το φετινό θέμα ¨Μην Παραιτείστε!¨ έχει ως στόχο να ενδυναμώσει τους ανθρώπους, προκειμένου όχι μόνο να συνεχίσουν να υπομένουν, αλλά και να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες της ζωής αποτελεσματικά. Οι 3 βιβλικές ταινίες, το βάπτισμα και η δημόσια διάλεξη θα συμβάλουν επίσης σε αυτόν τον στόχο.
      Στον επίσημο ιστότοπο των Μαρτύρων του Ιεχωβά, www.jw.org, ο οποίος είναι διαθέσιμος σε περισσότερες από 800 γλώσσες, υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες και τοποθεσίες της κάθε συνέλευσης. 
 
 

 


 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 832
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

  • Moderator

 

 


Σας προσκαλούμε θερμά στη φετινή τριήμερη συνέλευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.    
Η είσοδος είναι ελεύθερη και δεν περιφέρεται δίσκος.
https://www.jw.org/el/μάρτυρες-του-ιεχωβά/συνελεύσεις/  
    


Link to comment
Share on other sites





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.