Jump to content

ARchiv@L

Εναλλακτική Θητεία σε Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ρωσία μόνο αν απαρνηθούν την πίστη τους

Topic Summary

Created

Last Reply

Replies

Views

ARchiv@L -
ARchiv@L -
1
1680

Top Posters


Recommended Posts

Εναλλακτική Θητεία σε Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ρωσία μόνο αν απαρνηθούν την πίστη τους

 
Σύμφωνα με αναφορές από την Ρωσία έγινε γνωστό σε Μάρτυρες του Ιεχωβά που θέλουν να υπηρετήσουν εναλλακτική κοινωνική θητεία ότι αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο αν απαρνηθούν την πίστη τους και εγγραφούν σε άλλο θρήσκευμα

peremena_very.jpg
 
Στις 9 Ιουνίου ένας Μάρτυρας του Ιεχωβά παρουσιάστηκε στο τοπικό στρατολογικό γραφείο για να υπηρετήσει εναλλακτική θητεία όπως προβλέπει το Ρωσικό Σύνταγμα αλλά του επισημάνθηκε τι αυτό θα μπορέσει να γίνει μόνο αν απαρνηθεί την πίστη του και εγγραφεί σε άλλο θρήσκευμα και προσκομίσει τα έγγραφα αυτά.

Δεν του έγινε εξήγηση πως είναι αυτό δυνατόν και σε πιο θρήσκευμα αυτό μπορεί να γίνει.

Το άρθρο 28 του Ρωσικού συντάγματος εγγυάται σε κάθε πολίτη το δικαίωμα να πρεσβεύει οποιαδήποτε θρησκεία. Ούτε το Ανώτατο Δικαστήριο ούτε καμία άλλη αρχή δεν περιορίζει αυτό το δικαίωμα όπως αυτό εφαρμόζεται στους Μάρτυρες του Ιεχωβά όπου απαγορεύουν τις απόψεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά ως εγκληματικές

Το άρθρο 59 του Ρωσικού Συντάγματος αναφέρει ότι Ένας οπλίτης της Ρωσικής Ομοσπονδίας στην περίπτωση που οι πεποιθήσεις του έρχονται σε αντίθεση με την στρατιωτική θητεία καθώς και σε άλλες περιπτώσεις που προβλέπονται από τον ομοσπονδιακό νόμο έχει το δικαίωμα να αντικαταστήσει την υπηρεσία αυτή με εναλλακτική πολιτική υπηρεσία. Ο νόμος δεν διευκρινίζει τι είδους πεποιθήσεις είναι συμβατές με αυτή την αναφορά.

 


πηγή

    periodiko-net 19-6.jpg
    
        

  Hello guest!

 

 


(για το αρχείο μας)

Εναλλακτική Θητεία σε Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ρωσία μόνο αν απαρνηθούν την πίστη τους–.pdf

Share this post


Link to post
Share on other sites


 • Similar Content

  • By ARchiv@L
   26 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Αξιωματούχοι στη Ρωσία Τιμούν Μάρτυρες του Ιεχωβά, Μεταξύ Αυτών και Φυλακισμένο Δανό Πολίτη, για το Εξαιρετικό Κοινωνικό τους Έργο
     Σημείωμα από τους αξιωματούχους του Οριόλ: «Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για μια καλή πράξη προς την κοινωνία και το περιβάλλον».
   ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Στις 2 Ιουνίου 2017, αξιωματούχοι στην πόλη Οριόλ της Ρωσίας τίμησαν την τοπική εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη τους για τη συμμετοχή των Μαρτύρων στον ετήσιο καθαρισμό της πόλης στις 22 Απριλίου 2017. Εβδομήντα Μάρτυρες αφιέρωσαν εθελοντικά τη μέρα τους για να μαζέψουν τα σκουπίδια από τους δρόμους του Οριόλ και από τον ποταμό Όρλικ που διασχίζει την πόλη. Για να δείξουν την εκτίμησή τους, οι αξιωματούχοι της πόλης πρόσφεραν στους Μάρτυρες ένα μικρό δώρο και ένα χειρόγραφο σημείωμα που δήλωνε σε κάποιο σημείο: «Ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για μια καλή πράξη προς την κοινωνία και το περιβάλλον».
   Ωστόσο, έναν μήνα μετά τον καθαρισμό, και μια εβδομάδα προτού λάβει επίσημες ευχαριστίες από τους αξιωματούχους της πόλης, ένας από τους εθελοντές Μάρτυρες, ο Ντένις Κρίστενσεν (απεικονίζεται παραπάνω στην ένθετη φωτογραφία) συνελήφθη για δήθεν εξτρεμιστική δραστηριότητα ενώ παρακολουθούσε μια ειρηνική θρησκευτική συνάθροιση στις 25 Μαΐου. Οι ρωσικές αρχές χρησιμοποιούν τον ισχυρισμό περί εξτρεμιστικής δραστηριότητας για να στοχοποιούν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά σε όλη τη χώρα.
   Ο Ντένις Κρίστενσεν βοηθάει σε προηγούμενο καθαρισμό της πόλης, τον Οκτώβριο του 2011.
   «Όσοι ξέρουν τους Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν εκπλήσσονται που ο Ντένις, και τα άλλα μέλη της εκκλησίας, συμμετείχαν εθελοντικά στον καθαρισμό της πόλης τους. Προσφέρουν αυτό το έργο εδώ και πολλά χρόνια, συνεχίζοντας ακόμα και μετά τη διάλυση του σωματείου τους το 2016», δηλώνει ο Ντέιβιντ Α. Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων από τα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία. «Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στο Οριόλ και σε άλλες πόλεις ανά τον κόσμο είναι γνωστοί ως υποδειγματικοί πολίτες. Να γιατί αποτελεί ειρωνεία που ο Ντένις, ένας φιλόπονος και νομοταγής Χριστιανός, αντιμετωπίστηκε σαν εγκληματίας λίγο αφότου τιμήθηκε από τους αξιωματούχους του Οριόλ για τη θετική συμβολή του στην κοινωνία. Πιστεύουμε ότι ο Ντένις πρέπει να αφεθεί αμέσως ελεύθερος και να του επιτραπεί να συνεχίσει την ειρηνική του λατρεία και το καλό κοινωνικό του έργο μαζί με τους συλλάτρεις του».
   Η
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. έγινε σχεδόν έναν χρόνο μετά τη διάλυση του τοπικού σωματείου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Οριόλ στις 14 Ιουνίου 2016. Οι κατηγορίες προς τον κ. Κρίστενσεν απαγγέλθηκαν λίγο καιρό μετά τις 20 Απριλίου 2017, τη μέρα που Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. τη διάλυση του Διοικητικού Κέντρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, κοντά στην Αγία Πετρούπολη. Ο κ. Κρίστενσεν παραμένει μέχρι σήμερα προφυλακισμένος από τις αρχές του Οριόλ. Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
   David A. Semonian, Γραφείο Ενημέρωσης, +1-845-524-3000
    
    
  • By ARchiv@L
   21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Βίντεο στο Οποίο Ρωσικές Αρχές Κάνουν Έφοδο σε Θρησκευτική Συγκέντρωση
   Ένοπλες ρωσικές αρχές κάνουν έφοδο σε ειρηνική θρησκευτικά συγκέντρωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Οριόλ της Ρωσίας, στις 25 Μαΐου 2017.


   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
  • By ARchiv@L
   21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Βίντεο Δείχνει τις Ρωσικές Αρχές να Κάνουν Έφοδο σε Ειρηνική Θρησκευτική Συγκέντρωση
   ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε από το glavny.tv, πρακτορείο ειδήσεων που ασχολείται με τα τεκταινόμενα στην Κεντρική Ομοσπονδιακή Περιφέρεια της Ρωσίας, δείχνει ένοπλους Ρώσους αστυνομικούς και πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας (ΟΥΑ)
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Οριόλ της Ρωσίας στις 25 Μαΐου 2017. Ένοπλοι αξιωματικοί κάνουν έφοδο σε ειρηνική θρησκευτική συγκέντρωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Οριόλ της Ρωσίας στις 25 Μαΐου 2017.
   Στο βίντεο φαίνεται ο Ντένις Κρίστενσεν, ένας Δανός πολίτης, που συνομιλεί ήρεμα με τις αρχές. Τον συνέλαβαν κατά τη διάρκεια της εφόδου και είναι ακόμη προφυλακισμένος.
   Ο Ντένις Κρίστενσεν, Δανός πολίτης και πρεσβύτερος στην εκκλησία, συνομιλεί με τις αρχές. Κρατείται από την ΟΥΑ από τις 25 Μαΐου 2017.
   Ο Ντέιβιντ Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία, δηλώνει: «Αυτό το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τον ειρηνικό τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται οι Μάρτυρες του Ιεχωβά, ακόμη και όταν οι αρχές χρησιμοποιούν τον εκφοβισμό και τον τρόμο για να διακόψουν τις Γραφικές τους συζητήσεις. Αυτές οι απαράδεκτες επιθέσεις στη θρησκευτική ελευθερία θα συνεχιστούν αν το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας δεν ανατρέψει την άδικη απόφαση που εξέδωσε εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Επίσης, ανησυχούμε πολύ για τον ομόπιστό μας, Ντένις Κρίστενσεν, στον οποίο απαγόρευσαν να δέχεται επισκέψεις και τηλεφωνήματα από τη γυναίκα του. Ελπίζουμε ότι σύντομα θα τερματιστεί η άδικη κράτησή του».
   Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
   David A. Semonian, Γραφείο Ενημέρωσης, +1-845-524-3000
    
    
  • By ARchiv@L
   26 ΜΑΪΟΥ 2017
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Δανός Μάρτυρας του Ιεχωβά Συλλαμβάνεται και Φυλακίζεται στη Ρωσία Έπειτα από Εισβολή της Αστυνομίας σε Χώρο Συνάθροισης
   ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Στον απόηχο της απόφασης που εξέδωσε το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσικής Ομοσπονδίας στις 20 Απριλίου 2017 κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, η ρωσική αστυνομία συνέλαβε στις 25 Μαΐου 2017 έναν Δανό πολίτη και μερικούς Ρώσους πολίτες διακόπτοντας μια ειρηνική θρησκευτική συγκέντρωση.
   Ντένις Κρίστενσεν
   Τουλάχιστον 15 βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί και αξιωματικοί της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας (ΟΥΑ) διέκοψαν ειρηνική θρησκευτική συγκέντρωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην πόλη Οριόλ, που φαίνεται παραπάνω στη φωτογραφία. Η αστυνομία πήρε τις ταυτότητες όλων των παρευρισκομένων και κατέσχεσε τις ηλεκτρονικές τους συσκευές. Επίσης, συνέλαβε έναν από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, τον Ντένις Κρίστενσεν, ο οποίος είναι Δανός πολίτης. Λίγο αργότερα, αξιωματικοί της αστυνομίας έκαναν έρευνα σε τέσσερα σπίτια Μαρτύρων του Ιεχωβά στην πόλη.
   Ο κ. Κρίστενσεν έμεινε υπό κράτηση από την ΟΥΑ όλη τη νύχτα, και σήμερα το Σοβιετικό Περιφερειακό Δικαστήριο του Οριόλ, δεχόμενο σχετικό αίτημα της ΟΥΑ, έδωσε εντολή να προφυλακιστεί μέχρι να ολοκληρωθούν οι έρευνες της ΟΥΑ. Πρόκειται για τον πρώτο ξένο που περιλαμβάνεται στις ενέργειες των αρχών κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία έπειτα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσίας. Αν κριθεί ένοχος, αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο μακράς ποινής φυλάκισης.
   Η χθεσινή εισβολή της αστυνομίας είναι η πιο πρόσφατη από τις 40 επιθέσεις που έχουν διαπράξει οι κυβερνητικές αρχές και άλλα άτομα εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά από τότε που το Ρωσικό Ανώτατο Δικαστήριο χαρακτήρισε τους Μάρτυρες εξτρεμιστές και διέλυσε το Διοικητικό Κέντρο τους στη Ρωσία καθώς και τις 395 Τοπικές Θρησκευτικές Οργανώσεις που είχαν σε όλη τη χώρα.
   Βάνδαλοι έκαψαν σπίτι που χρησιμοποιούνταν για θρησκευτικές συγκεντρώσεις.
   Λίγες μόλις ώρες μετά την
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. στις 20 Απριλίου, ομάδα αντρών στην Αγία Πετρούπολη έκανε βανδαλισμούς στον μεγαλύτερο χώρο λατρείας που είχαν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία, και μάλιστα απείλησε τους παρόντες. Βανδαλισμοί έχουν γίνει επίσης και σε άλλους χώρους λατρείας καθώς και σε σπίτια Μαρτύρων στο Καλίνινγκραντ, στη Μόσχα, στην Πένζα, στο Ροστόφ, στην Αγία Πετρούπολη, στο Σβερντλόφσκ, στο Βορόνεζ και στο Κρασνογιάρσκ. Στις 24 Μαΐου 2017, στην κωμόπολη Ζεσάρτ της Δημοκρατίας Κόμι, εμπρηστική επίθεση προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε σπίτι όπου οι Μάρτυρες του Ιεχωβά συνήθιζαν να κάνουν συναθροίσεις. Εκτός από τις εισβολές της αστυνομίας σε χώρους λατρείας και αυτούς τους βανδαλισμούς, έχουν γίνει επίσης προσωπικές επιθέσεις εναντίον Μαρτύρων. Κάποιοι Μάρτυρες δέχτηκαν απειλές στο σχολείο και στον χώρο εργασίας τους ή ακόμη και απολύθηκαν από την εργασία τους. Ο Ντέιβιντ Α. Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία, δηλώνει: «Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά παγκόσμια ανησυχούν πλέον ακόμη περισσότερο για τους ομοπίστους τους στη Ρωσία. Αυτά τα σοβαρά γεγονότα είναι ασφαλώς συνέπειες της άδικης απόφασης που εξέδωσε εναντίον μας το Ρωσικό Ανώτατο Δικαστήριο. Εφεσιβάλαμε την απόφαση στις 19 Μαΐου 2017. Αυτό θα δώσει στη Ρωσία μία ακόμη ευκαιρία για να θέσει τέλος στις αδικαιολόγητες και άδικες πράξεις που γίνονται κατά των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Έχουμε επίσης υποβάλει μήνυση για την άδικη φυλάκιση του συλλάτρη μας, Ντένις Κρίστενσεν».
   Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
   Διεθνές Γραφείο Ενημέρωσης: David A. Semonian, τηλ. +1-845-524-3000
  • By ARchiv@L
   8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Ο Πρόεδρος Πούτιν Απονέμει σε Μάρτυρες του Ιεχωβά Βραβείο Γονικής Φροντίδας
   ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ—Στις 31 Μαΐου 2017, σε μια τελετή στο Κρεμλίνο της Μόσχας, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν απένειμε το «Αριστείο Γονικής Φροντίδας» στον Βαλέρι και στην Τατιάνα Νόβικ, Μάρτυρες του Ιεχωβά από την Καρελία οι οποίοι έχουν οχτώ παιδιά.
   Η τελετή έγινε στο Κρεμλίνο την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας του Παιδιού.
   Το «Αριστείο Γονικής Φροντίδας» καθιερώθηκε μέσω προεδρικού διατάγματος τον Μάιο του 2008. Η Ρωσία απονέμει το συγκεκριμένο βραβείο σε γονείς που έχουν αναθρέψει τουλάχιστον εφτά παιδιά και έχουν δείξει ιδιαίτερη φροντίδα για την υγεία και τη μόρφωση των μελών της οικογένειάς τους, καθώς και για τη σωματική, διανοητική και ηθική τους ανάπτυξη. Οι οικογένειες που βραβεύονται με το Αριστείο θεωρούνται πρότυπα τα οποία ενισχύουν τον θεσμό της οικογένειας.
   Ο Βαλέρι Νόβικ, πατέρας οχτώ παιδιών, λαβαίνει το «Αριστείο Γονικής Φροντίδας» από τον Πρόεδρο Πούτιν.
   Ο Ντέιβιντ Α. Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στα παγκόσμια κεντρικά τους γραφεία, δηλώνει: «Για εμάς, το βραβείο αυτό αποτελεί αναγνώριση του ότι η δωρεάν Βιβλική εκπαίδευση που παρέχουν οι Μάρτυρες του Ιεχωβά βοηθάει τους γονείς και τα παιδιά τους να είναι χρήσιμοι πολίτες όχι μόνο στη Ρωσία αλλά και σε όλο τον κόσμο. Ελπίζουμε ότι αυτό το βραβείο που απονεμήθηκε από τον Πρόεδρο Πούτιν θα ληφθεί υπόψη στις 17 Ιουλίου 2017, όταν το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας εξετάσει εκ νέου την
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. το Διοικητικό Κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία». Πληροφορίες για τα ΜΜΕ:
   David A. Semonian, Γραφείο Ενημέρωσης, +1-845-524-3000
    

    
  • By ARchiv@L
   (8 «εξτρεμιστές» και 1 πρόεδρος σε 1 φωτογραφία.)
   Με αφορμή τον τίτλο που διαβάζω εδώ, Το αντιγράφω σε αυτή τη γλώσσα.
   https://www.theworldnewsmedia.org/forums/topic/38609-a-wonderful-photo-eight-extremists-and-one-president/?tab=comments#comment-53962
    
    
    
  • By ARchiv@L
   Βράβευση Μαρτύρων του Ιεχωβά απο τον Βλαντιμίρ Πούτιν σαν υπόδειγμα Γονέων
    
   Στις 31 Μαΐου 2017, ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν Βράβευσε μια οικογένεια Μαρτύρων του Ιεχωβά τον Valeriy και την Tatiana Novik γονείς 8 παιδιών κατά τη διάρκεια τελετής στο Κρεμλίνο με Το Βραβείο της “Γονικής Δόξας” το οποίο θεσπίστηκε με προεδρικό διάταγμα τον Μάιο του 2008.
    
   Η Ρωσία απονέμει την τιμή αυτή σε γονείς που έφεραν στην ζωή τουλάχιστον επτά παιδιά και έχουν επιδείξει εξαιρετική φροντίδα για την υγεία και την εκπαίδευση της οικογένειάς τους, καθώς και για τη σωματική, Ηθική ανάπτυξη.
   Ο David A. Semonian, εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην παγκόσμια έδρα τους, δηλώνει: “Θεωρούμε αυτό το βραβείο ως αναγνώριση ότι η ελεύθερη διδασκαλία της Αγίας Γραφής που παρέχεται από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά βοηθά τους γονείς και τα παιδιά τους να γίνουν παραγωγικοί πολίτες όχι μόνο στη Ρωσία,
   επίσημη σελίδα:

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
   πηγή:

    
   (για το αρχείο μας)
    
   Βράβευση Μαρτύρων του Ιεχωβά απο τον Βλαντιμίρ Πούτιν σαν υπόδειγμα Γονέων.pdf
    

  • By ARchiv@L
   Όργανα του νόμου διώκουν ποινικά Μάρτυρες για «εξτρεμιστική δράση», εργοδότες απέλυσαν Μάρτυρες, καθηγητές εκφόβισαν Μάρτυρες μαθητές μπροστά σε συμμαθητές τους και προκατειλημμένα άτομα έκαναν βανδαλισμούς σε Αίθουσες Βασιλείας και πυρπόλησαν δύο σπίτια Μαρτύρων, τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
  • By ARchiv@L
   30 ΜΑΪΟΥ 2017
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά Εφεσιβάλλουν την Άδικη Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσίας
   Στις 19 Μαΐου 2017, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στη Ρωσία άσκησαν έφεση κατά της απόφασης του Ανώτατου Δικαστηρίου, η οποία ουσιαστικά έθεσε υπό απαγόρευση τη λατρεία τους. Η απόφαση με ημερομηνία 20 Απριλίου, την οποία ανακοίνωσε ο Δικαστής Γιούρι Ιβανένκο, τερμάτισε όλες τις δραστηριότητες των σωματείων των Μαρτύρων σε όλη τη χώρα. Το τριμελές Τμήμα Εφέσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου θα εκδώσει την απόφασή του σε 90 μέρες, αφού λάβει όλα τα απαραίτητα έγγραφα από τον Δικαστή Ιβανένκο.
   Με την έφεση οι Μάρτυρες ζητούν πλήρη ακύρωση της απόφασης. Τονίζουν ότι η απόφαση δεν βασίζεται σε πραγματικά στοιχεία και ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν είναι ένοχοι κανενός είδους εξτρεμιστικής δράσης. Υπογραμμίζουν επίσης ότι οι κατηγορίες που οδήγησαν το Ανώτατο Δικαστήριο στην απόφασή του είναι ίδιες με αυτές που είχαν χρησιμοποιήσει οι αρχές κατά τη Σοβιετική περίοδο για τον διωγμό των Μαρτύρων, οι οποίοι αργότερα έλαβαν πιστοποιητικά αποκατάστασης και απαλλάχτηκαν από τις κατηγορίες. Επιπλέον, τονίζουν ότι η απόφαση συγκρούεται με τις εγγυήσεις της θρησκευτικής ελευθερίας που ενυπάρχουν στο Σύνταγμα της Ρωσίας και στις διεθνείς δεσμεύσεις της.
   Η απόφαση επηρεάζει ήδη τους Μάρτυρες με τρόπους που θυμίζουν την καταπίεση την οποία είχαν βιώσει υπό το κομμουνιστικό καθεστώς. Όργανα του νόμου διώκουν ποινικά Μάρτυρες για «εξτρεμιστική δράση», εργοδότες απέλυσαν Μάρτυρες, καθηγητές εκφόβισαν Μάρτυρες μαθητές μπροστά σε συμμαθητές τους και προκατειλημμένα άτομα έκαναν βανδαλισμούς σε Αίθουσες Βασιλείας και πυρπόλησαν δύο σπίτια Μαρτύρων, τα οποία κάηκαν ολοσχερώς.
   Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά παγκόσμια ελπίζουν ότι το Τμήμα Εφέσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου της Ρωσίας θα αντιληφθεί πόσο άδικη είναι αυτή η απόφαση και θα την ακυρώσει, προστατεύοντας έτσι τη θρησκευτική ελευθερία και την ασφάλεια των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία.
  • By ARchiv@L
   29 ΜΑΪΟΥ 2017
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Έφοδοι της Ρωσικής Αστυνομίας σε Θρησκευτικές Συγκεντρώσεις στο Οριόλ και Κράτηση Δανού Πολίτη
   Στις 25 Μαΐου 2017, βαριά οπλισμένοι αστυνομικοί και πράκτορες της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφάλειας (ΟΥΑ) διέκοψαν μια ειρηνική θρησκευτική συγκέντρωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Οριόλ της Ρωσίας. Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι πρόκειται να ασκήσουν ποινική δίωξη κατά των Μαρτύρων επειδή, κατά τους ισχυρισμούς τους, οι Μάρτυρες συνεχίζουν τη δράση τους ως εξτρεμιστική οργάνωση. Τον Φεβρουάριο του 2016, η κυβέρνηση διέλυσε την Τοπική Θρησκευτική Οργάνωση (ΤΘΟ) του Οριόλ με την κατηγορία του εξτρεμισμού. Επιπρόσθετα, οι αρχές κατέγραψαν τα στοιχεία όλων όσων παρακολουθούσαν τις θρησκευτικές συγκεντρώσεις, κατέσχεσαν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους και αργότερα έκαναν έρευνες στα σπίτια των Μαρτύρων στο Οριόλ.
     Οι αρχές οδήγησαν τους άντρες της εκκλησίας του Οριόλ στα γραφεία της ΟΥΑ και έχουν θέσει υπό κράτηση έναν Δανό πολίτη, τον Ντένις Κρίστενσεν, ο οποίος είναι πρεσβύτερος της εκκλησίας. Ο εισαγγελέας απηύθυνε επείγον αίτημα στο Περιφερειακό Δικαστήριο Σοβιέτσκι, ζητώντας την προφυλάκιση του κ. Κρίστενσεν προκειμένου να δώσει χρόνο στην ΟΥΑ για να συγκεντρώσει στοιχεία και να βρει μάρτυρες που θα καταθέσουν στην υπόθεση. Η Δικαστής Σβετλάνα Ναούμοβα έκανε δεκτό το αίτημα, δίνοντας εντολή να προφυλακιστεί ο κ. Κρίστενσεν για δύο μήνες. Σήμερα, θα κατατεθεί προσφυγή κατά της εντολής αυτής. Αν ο κ. Κρίστενσεν καταδικαστεί, κινδυνεύει με φυλάκιση έξι έως δέκα ετών με βάση το Άρθρο 282.2, μέρος 1, του Ποινικού Κώδικα.
   Η εκκλησία των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο Οριόλ διεξήγε θρησκευτικές συγκεντρώσεις ως ομάδα πιστών—δεν αποτελεί νομική οντότητα. Αυτή η ενέργεια των ρωσικών αρχών δείχνει ότι στοχοποιούν τη λατρεία των Μαρτύρων, όχι απλώς τις νομικές τους δομές (ΤΘΟ). Κάτι παρόμοιο συνέβη στους Μάρτυρες στο Ταγκανρόγκ, όπου οι αρχές διέλυσαν πρώτα την ΤΘΟ και κατόπιν άσκησαν ποινικές διώξεις για εξτρεμισμό εναντίον 16 μελών της εκκλησίας επειδή συνέχισαν να συναθροίζονται ειρηνικά για λατρεία. Τον Νοέμβριο του 2015,
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. , αλλά οι ποινές και τα πρόστιμα που τους επιβλήθηκαν έχουν ανασταλεί. Η υπόθεσή τους εξετάζεται επί του παρόντος στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.
  • By ARchiv@L
   Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά στην Ρωσία υπέβαλαν Έφεση στην απόφαση του Δικαστηρίου
   εντός Μαΐου και εντός της καθορισμένης ημερομηνίας των 30 ημερών από την πρώτη απόφαση απαγόρευσης της δράσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά και την διάλυση της τοπικός οργάνωσης και όλων των εκκλησιών σε όλη την χώρα.
   Αν και έχει ληφθεί η απόφαση για την απαγόρευση της δράσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά δεν θα ισχύσει μέχρι και την οριστική εκδίκαση της Έφεσης και την λήψη της απόφασης η οποία και θα εκδικαστεί από 3 Ανωτάτους Δικαστικούς Λειτουργούς
   Η ημερομηνία της εκδίκασης της έφεσης έχει ήδη προγραμματιστεί

   Η αίτηση της έφεσης με το πλήρες κείμενο είναι διαθέσιμη εδώ

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. (584 КБ)
  • By ARchiv@L
   Γράφτηκε Πέμπτη πρωί (6/4ου) σχετικά με το δικαστήριο,
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.

    
   (Πέμπτη 6 Απριλίου, 11:42 πμ)
  • By ARchiv@L
   (σχετικά με τη Ρωσία)
    
    

    

    
   δείτε το προηγούμενο πάλι παραπλανητικό μήνυμα !    
       
    
   η ημερομηνία ακρόασης εχει ήδη εκδοθεί .....  
   have been scheduled for 
    

  • By ARchiv@L
   Αναφορά της Άνγκελα Μέρκελ στους Μάρτυρες του Ιεχωβά κατά την επίσκεψη της στον Βλαντίμιρ Πούτιν
   Κατά την σημερινή της επίσκεψη της πρωθυπουργού της Γερμανίας Ανγκελα Μερκελ στο Σοτσι και την συνάντηση της με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε αναφορά στο θέμα της δίωξης των Μαρτύρων του Ιεχωβά και του ζήτησε να δει το θέμα αυτό που συνιστά παραβίαση των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων τους.
    

   δείτε το βίντεο - (πηγή ):
    
  • By ARchiv@L
   Νομική Ενημέρωση για τη Ρωσία—Ιανουάριος 2017

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
  • By ARchiv@L
   «Το Κυβερνών Σώμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά θέλει να προσελκύσει ακόμη περισσότερο την προσοχή σε αυτή την κρίσιμη κατάσταση», δηλώνει ο Ντέιβιντ Σεμόνιαν, εκπρόσωπος των Μαρτύρων από τα παγκόσμια κεντρικά γραφεία.

    
  • By ARchiv@L
   Instructions for Letter-Writing Campaign
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. In order to participate in the letter-writing campaign, please use the link below to download the instructions and mailing addresses.

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. 702017108_E_cnt_1.pdf
    

    

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
    
   The Governing Body of Jehovah’s Witnesses is inviting the over 8,000,000 Witnesses worldwide to participate.
   Το Κυβερνών Σώμα των Μαρτύρων του Ιεχωβά καλεί τους πάνω από 8.000.000 Μάρτυρες σε όλο τον κόσμο για να συμμετάσχουν.
   (google translation)

   (Μετάφραση Google)
  • By ARchiv@L
   Tour of the Russia Branch

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   download 360

   Your browser does not support the HTML5 video tag.

   download 720
   Your browser does not support the HTML5 video tag.

      
  • By ARchiv@L
   Φιμώνοντας τη θρησκευτική ελευθερία: η Ρωσία απαγορεύει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά
    
   εξτρεμιστές και κίνδυνος εθνικής ασφάλειας

   Παρά τις ειρηνικές εκδηλώσεις λατρείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά, οι οποίες τους κατατάσσουν ανάμεσα στους πιο ακίνδυνους φονταμενταλιστές, η Ρωσία εξακολουθεί να τους θεωρεί επικίνδυνους για την εσωτερική τάξη της χώρας. Κομβικό ρόλο σε αυτό διαδραματίζει η έντονη παρουσία του χριστιανικού στοιχείου, ως επικρατούσα και επίσημη θρησκεία της χώρας, αλλά και η επιρροή αυτού στην πολιτική ζωή της Ρωσίας. Η ριζοσπαστική, μάλιστα, πτέρυγα του Χριστιανισμού χαρακτηρίζει τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ως μία επικίνδυνη σέκτα, που αποκλίνει από την επίσημη μορφή της θρησκείας. Έτσι, για να τους αποσιωπήσει, συνεργάστηκε με τις τοπικές αρχές για να τους κυνηγήσει. Ακόμη, οι Μάρτυρες θεωρήθηκαν ως λίκνο εξωτερικής επιρροής, που δεχόταν χρηματοδότηση από ειδικές υπηρεσίες ώστε να κατασκοπεύει και να σαμποτάρει το ρωσικό κράτος (The Economist, 2017) [3].
    
    
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  

    
  • By ARchiv@L
   Вефиль в России
   Bethel in Russia
    
    
  • By ARchiv@L
   Вефильцы покидают филиал Свидетелей Иеговы в России
   Bethel members leave the branch of Jehovah's Witnesses in Russia
    
    
    
  • By ARchiv@L
   Από τη μεριά της, η κ. Μέρκελ είπε ότι μοιράσθηκε με τον Ρώσο ομόλογό της τις ανησυχίες της για την απαγόρευση αντικυβερνητικών διαδηλώσεων στη Ρωσία, την καταπίεση που υφίστανται οι ομοφυλόφιλοι στην Τσετσενία, αλλά και τη δικαστική απαγόρευση εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά.
   «Εχω πολύ ανησυχητικές πληροφορίες για την αντιμετώπιση των ομοφυλοφίλων στην Τσετσενία και ζήτησα από τον πρόεδρο Πούτιν να εγγυηθεί τα δικαιώματα όλων των μειονοτήτων», είπε η κ. Μέρκελ.
   ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
   δείτε και το ΒΙΝΤΕΟ : (στην αγγλική γλώσσα) ... 

    
  • By ARchiv@L
   Στις 20 Μαρτίου του 2017, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Αντίρρησης της Συνείδησης (E.B.C.O.) εξέδωσε δελτίο τύπου, με αφορμή τη Γενική Διάσκεψή του στις Βρυξέλλες, με το οποίο υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις της Ελλάδας όσον αφορά στη -μέχρι στιγμής- έλλειψη κατάλληλου νομοθετικού πλαισίου για τη ρύθμιση εναλλακτικής θητείας για όσους δηλώνουν «αντιρρησίες συνείδησης».
   Τι είναι, όμως, ο «αντιρρησίας συνείδησης»;
   Από την εκτίμηση της κατάστασης φάνηκε ότι, σε διάστημα ενός χρόνου, τρεις θεσμοί ανθρωπίνων δικαιωμάτων -το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, η Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε. και η διαδικασία Οικουμενικής Περιοδικής Αξιολόγησης του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ο.Η.Ε.- εντόπισαν σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εκ μέρους της Ελλάδας, σε σχέση με την εναλλακτική θητεία. Παρατηρήθηκε, συγκεκριμένα, ότι υπάρχει περιορισμός του δικαιώματος αυτού, καθώς και ότι, στις περισσότερες περιπτώσεις, ως αντιρρησίες συνείδησης αναγνωρίζονται Μάρτυρες του Ιεχωβά. Παράλληλα, η μεγαλύτερη διάρκεια της εναλλακτικής πολιτικής θητείας, σε σύγκριση με τη στρατιωτική, θεωρήθηκε μη αποδεκτή.
   διαβάστε περισσότερα στο άρθρο :
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
   Written by
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.  
    
    
    
  • By ARchiv@L
   Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας Εκδίδει Άδικη Απόφαση!
   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
    
    
    
   Καλημέρα σε όλους, και καλό Σαβ/κο.
   Το βίντεο για το ρωσικό δικαστήριο είναι στην επίσημη σελίδα και με μεταγλώττιση.
   Αλλά για όσους θέλουν να δουν το ίδιο βίντεο με υπότιτλους, 
   (ή ακόμα να το κατεβάσουν για το αρχείο τους για άλλη χρήση πχ. στο έργο ή στην οικογένεια τους) 
   υπάρχει και εδώ.
   Χαιρετισμούς.

  • By ARchiv@L
   Ο Δικαστής Ιβανένκο του Ανώτατου Δικαστηρίου ανακοινώνει την απόφαση εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία
       21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content. Το Ανώτατο Δικαστήριο Αποφασίζει να Ποινικοποιήσει τις Δραστηριότητες των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία
   Στις 20 Απριλίου 2017, παρά τη διεθνή κατακραυγή, το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας αποφάσισε να ποινικοποιήσει τις δραστηριότητες των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία. Ο Δικαστής Γιούρι Γκριγκόριεβιτς Ιβανένκο του Ανώτατου Δικαστηρίου ενέκρινε το αίτημα που κατέθεσε το Υπουργείο Δικαιοσύνης «να διαλυθεί η θρησκευτική οργάνωση “Διοικητικό Κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία”, καθώς και οι τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις που αποτελούν τμήμα της δομής της, [και] να περιέλθει όλη η περιουσία της εν λόγω οργάνωσης στη Ρωσική Ομοσπονδία».
   Ο Δικαστής Ιβανένκο πρόσθεσε ότι αυτή η απόφαση, που τίθεται σε εφαρμογή αμέσως, βάζει τέλος σε κάθε δραστηριότητα των σωματείων των Μαρτύρων σε όλη τη Ρωσία. Παρότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θα εφεσιβάλουν την απόφαση στο Τμήμα Εφέσεων του Ανώτατου Δικαστηρίου, η απόφαση ουσιαστικά θέτει υπό απαγόρευση τη λατρεία τους.
   Νομική ομάδα του Διοικητικού Κέντρου
   Ο Βασίλι Κάλιν, ο οποίος σε ηλικία τεσσάρων ετών εξορίστηκε στη Σιβηρία μαζί με τους γονείς του λόγω της πίστης τους ως Μάρτυρες του Ιεχωβά, δήλωσε: «Από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η σημερινή απόφαση, ολόκληρος ο τρόπος ζωής των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, τόσο ως ατόμων όσο και ως οικογενειών, άλλαξε ριζικά. Τώρα βρίσκονται υπό την απειλή ποινικής δίωξης και φυλάκισης απλώς επειδή ασκούν την πίστη τους».
   Ο Φίλιπ Μπράμλεϊ, Νομικός Σύμβουλος των Μαρτύρων του Ιεχωβά, δήλωσε: «Η σημερινή απόφαση είναι άκρως απογοητευτική. Οποιαδήποτε αντικειμενική εξέταση των υπομνημάτων και των στοιχείων που παρουσιάστηκαν οδηγεί σε ένα και μόνο νόμιμο συμπέρασμα—το Διοικητικό Κέντρο ουδέποτε συμμετείχε σε οποιαδήποτε υποτιθέμενη εξτρεμιστική δραστηριότητα. Θα εφεσιβάλουμε αυτή την απόφαση».
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
  • By ARchiv@L
   Δήλωση της ΕΕ για τη δίωξη των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία
   Η Ευρωπαϊκή Ένωση συμμερίζεται την ανησυχία της Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ για ορισμένες εκθέσεις που αναφέρουν ότι ο ομοσπονδιακός νόμος για την καταπολέμηση της εξτρεμιστικής δραστηριότητας χρησιμοποιείται όλο και περισσότερο στη Ρωσική Ομοσπονδία για να περιορίσει την ελευθερία της θρησκείας, στοχεύοντας, μεταξύ άλλων, στους Μάρτυρες του Ιεχωβά.
   Οι ρωσικές αρχές πρέπει να διασφαλίσουν ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά μπορούν να απολαμβάνουν ειρηνικά την ελευθερία της σκέψης, της συνείδησης και της θρησκείας, καθώς και την ελευθερία του συνέρχεσθαι και των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων χωρίς περαιτέρω παρεμβάσεις, όπως εγγυάται το Σύνταγμα της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Οι ρωσικές αρχές πρέπει να συμμορφωθούν με τις διεθνείς δεσμεύσεις τους, μεταξύ άλλων με την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και με τα διεθνή πρότυπα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
   Η Ευρωπαϊκή Ένωση εξακολουθεί να προωθεί την ελευθερία θρησκεύματος ή πεποιθήσεων ως δικαίωμα άσκησης από όλους παντού, με βάση τις αρχές της ισότητας, της μη διάκρισης και της καθολικότητας. Σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η άσκηση της θρησκευτικής ελευθερίας ή των πεποιθήσεων στην κοινότητα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη νομική προσωπικότητα και τη μη επέμβαση στις εσωτερικές υποθέσεις, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματος εγκατάστασης και συντήρησης ελεύθερων προσβάσιμων τόπων λατρείας ή συναθροίσεως. Την ελευθερία επιλογής και κατάρτισης των ηγετών και το δικαίωμα άσκησης κοινωνικών, πολιτιστικών, εκπαιδευτικών και φιλανθρωπικών δραστηριοτήτων.

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
  • By ARchiv@L
   Γιατί η δίωξη του Πούτιν στους Μάρτυρες του Ιεχωβά πρέπει να μας ανησυχεί
   Andrew Brown
   Η βάρβαρη μεταχείριση αυτής της μικρής, αποφασιστικά μη βίαιης θρησκευτικής ομάδας είναι απεχθής μαρτυρία της αδίστακτου του αυταρχικού καθεστώτος της Ρωσίας
   Ο καθένας παρατήρησε την περασμένη εβδομάδα όταν το ανώτατο δικαστήριο της Ρωσίας καταδίκασε την περασμένη εβδομάδα τους Μάρτυρες του Ιεχωβά και κατέσχεσε όλη την περιουσία του ομίλου. Ήμασταν πολύ απασχολημένοι να ανησυχούμε για το φασισμό στη Γαλλία ή για τον πόλεμο στην Κορέα. Αλλά ήταν ένα πολύ σημαντικό πλήγμα κατά της αρχής της ελευθερίας των πεποιθήσεων. Οι Μάρτυρες του Ιεχωβά θεωρούνται ως ελαφρώς γελοίες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν περίεργες πεποιθήσεις για το αίμα και ένα ελαφρώς ανθυγιεινό ενδιαφέρον στο τέλος του κόσμου και αυτό είναι το τέλος όσων γνωρίζουν οι περισσότεροι, αν ξέρουν τίποτα.
   Ένα πιο σημαντικό δόγμα της πίστης τους είναι η άρνησή τους για στρατιωτική θητεία. Αρνούνται την στρατολόγηση και ακόμη και τη μη βίαιη «πολεμική εργασία». Αυτή η στάση τους οδήγησε σε διωγμό σε όλες σχεδόν τις χώρες που πολεμούσαν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Φυλακίστηκαν στη Βρετανία και στις ΗΠΑ και διώκονται κατάφωρα κάτω από τον Χίτλερ: μέχρι το τέλος του πολέμου οι μισοί Μάρτυρες στη Γερμανία βρίσκονταν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και ένα τέταρτο από αυτούς είχαν πεθάνει.
   Αυτό είναι ένα εντυπωσιακό ρεκόρ μη βίαιου πεισματισμού. Τους κάνει για τους πιο αποφασιστικά αβλαβείς φονταμενταλιστές στον κόσμο σήμερα. Στη Ρωσία, όμως, αντιμετωπίστηκαν σχεδόν σαν να ήταν βίαιοι φονταμενταλιστές από τουλάχιστον το 2004 . Οι χώροι συνάντησής τους, γνωστοί ως Βασιλικές Αίθουσες, έχουν επιδρομηθεί. Τα μέλη έχουν φυλακιστεί επειδή αρνήθηκαν τη στρατιωτική θητεία, και το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει εναχθεί για να τους κηρύξει εξτρεμιστική οργάνωση.
   Αν το διάταγμα της περασμένης εβδομάδας δεν ανατραπεί σε έφεση, αυτοί οι άνθρωποι θα χάσουν τις Βασιλικές Αίθουσες. Το κεντρικό, συντονιστικό αρχηγείο θα ληφθεί επίσης από το κράτος και τεράστιες ποσότητες λογοτεχνίας που θεωρούνται «εξτρεμιστικές», όπως η μετάφραση των Βίβλων των Βίβλων και ακόμη και σε μια προηγούμενη επιδρομή, ένα βιβλίο εικόνων ιστοριών της Βίβλου για παιδιά χωρίς λόγια καθόλου.
   Οι Μάρτυρες την κατηγορούν για την αναζωπύρωση της εξουσίας και της εξουσίας της ορθόδοξης εκκλησίας, η οποία έχει ακμάσει κάτω από τον Βλαντιμίρ Πούτιν και ταυτόχρονα αναβίωσε την ιστορική της υποψία και, όπου είναι δυνατόν, τη δίωξη των προτεσταντικών και καθολικών εκκλησιών. Οι Μάρτυρες, όπως η προτεσταντική αίρεση που αποκλίνει περισσότερο από τις αξίες της κοινωνίας γύρω από αυτήν, έχουν παρενοχληθεί περισσότερο από τους Βαπτιστές. Σύμφωνα με το Φόρουμ 18 , ένας οργανισμός που παρακολουθεί τη θρησκευτική ελευθερία στη Ρωσία και στο πρώην σοβιετικό μπλοκ, η μόνη άλλη ομάδα που επιδιώχθηκε με αυτόν τον τρόπο είναι μια σουνιτική αίρεση που ίσως δεν υπάρχει.
   Η εξάπλωση και η επιβίωση των Μαρτύρων τον τελευταίο αιώνα δείχνει δύο κεντρικά χαρακτηριστικά της θρησκευτικής πίστης: κρατούνται αρκετά δυνατά, μπορούν να γίνουν πιο πολύτιμα από τη ζωή στους πιστούς. Και η δύναμή του δεν έχει απλή σχέση με την αξιοπιστία του στους απίστους. Σε αντίθετη περίπτωση, η περιφρόνηση και η εχθρότητα των ξένων ατόμων τείνει να ενισχύσει τη θέρμη και τη συνοχή της διωκόμενης ομάδας. Υπάρχουν πλέον περισσότεροι από 8 εκατομμύρια μάρτυρες διεθνώς και περισσότεροι από 170.000 στη Ρωσία .
   Η δίωξή τους σε όλο τον κόσμο είναι μια φρικτή απόδειξη για την ευχαρίστηση που έχουμε για τον εκφοβισμό μικρών, ξένων και ανυπεράσπιστων ομάδων. Στη Ρωσία, αποτελεί ακόμη μια μαρτυρία για την αδίστακτη και βάναυση ατιμωρησία του καθεστώτος του Πούτιν. Όλα τα αυταρχικά καθεστώτα απειλούν τις μειονοτικές θρησκείες, ίσως επειδή οι θρησκευτικές ομάδες είναι ένας από τους ισχυρότερους τρόπους να φανταστούμε έναν κόσμο που μπορεί να είναι διαφορετικός.
   Η ανεκτικότητα είναι μια καθυστερημένη και ίσως αφύσικη εξέλιξη στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά αυτή αυξάνει μόνο την αξία της. Η ελευθερία της θρησκείας σημαίνει ελευθερία να είναι λάθος ή δεν σημαίνει τίποτα. Και στην περίπτωση των Μαρτύρων, με την εκπληκτική τους επίμονη υπομονή ενάντια στη δίωξη, μπορούμε να δούμε πως πραγματικά το περιεχόμενο των πεποιθήσεών τους δεν πρέπει και δεν πρέπει να επηρεάσει το δικαίωμά τους να τους κρατήσει.
   Σε μια εποχή που το μεγαλύτερο μέρος της ανησυχίας για τη Ρωσία του Πούτιν επικεντρώνεται στη συμπεριφορά του στο εξωτερικό, η απόπειρα καταστολής των μαρτύρων δείχνει πόση ζημιά μπορεί να κάνει στα σύνορά του.

   Hello guest! Please register or sign in (it's free) to view the hidden content.
    
 • Recent Status Updates

  • Eric Ouellet

   Ne dormons pas comme les autres, demeurons éveiller et restons confiant en Jéhovah, le Dieu de Toute BÉNÉDICTION 
    
   Voici une petite histoire qui va nous faire réfléchir, sur nos qualités, que nous devons manifester en notre être, nous serviteur de Dieu. Comment et qu'elles sont les qualitées que nous devons manifester en actions, envers notre prochain, envers nos ennemis, envers Dieu, envers Jésus, pour Être porté, par le Maître du temps, Au jour de Dieu?
   Quelle est la priorité principale d'un serviteur de Dieu et que devons nous principalement mettre en pratique dans notre vie, pour Être sauvez par celui qui a préparé le chemin de nos pas, pour notre Salut?
   Le titre de cette courte histoire, nous dévoile ce qui adviendra aux serviteurs de Dieu remplis d'amour, Au Grand, jour de Dieu.

   Le Titre est:
   QUI VEUT BIEN DE L’AMOUR ?

   Voici cette petite histoire:
   Un jour, plusieurs différents sentiments cohabitaient tous ensemble sûr une Ile: le Bonheur, la Tristesse, le Savoir ; ainsi que tous les autres, l’Amour y compris. Un jour, on annonça aux sentiments de la région , que l’île où tous vivaient, allait couler. Ils préparèrent donc tous leurs bateaux et partirent. Seul l’Amour resta. L’Amour voulait rester jusqu’au dernier moment. Quand l’île fût près à sombrer, l’Amour décida d’appeler à l’aide à ces concitoyens. Le premier fut "La Richesse" qui passa à côté de l’Amour, dans un luxueux bateau. L’Amour lui dit : « Richesse, peux-tu m’emmener ? »Alors la Richesse lui dit : Non! mon ami l'Amour, " je ne peux t'aider, car il y a beaucoup d’argent et d’or sur mon bateau et je n’ai pas assez de place pour toi." Bonne chance Amour.
   La richesse laissa Amour dans les eaux profondes qui l'entourait et continua son chemin. L’Amour décida alors de demander à l’Orgueil, qui passait aussi dans un magnifique bateau. Alors l'Amour s'exclama « Orgueil, aide-moi, je t’en prie ! » l'Orgueil répondit à l'Amour« je ne puis t’aider, Amour. Tu es tout mouillé et tu pourrais endommager mon bâteau. L'Orgueil, n'aida en aucune manière l'Amour et continua à voguer sur les eaux immense. Plus tard »La Tristesse passa à côté, de l’Amour. L'Amour lui demanda :«"Tristesse, laisses-moi venir avec toi. » la tristesse le regarda et dit: « Ooh… Amour, je suis tellement triste que j’ai besoin d’être seule ! Bonne chance Amour". L'Amour ne se découragea pas et se laissa porter sur les eaux. Quelle minutes plus tard » Le Bonheur passa aussi à côté de l’Amour , mais il était si heureux, qu’il n’entendit même pas l’Amour l’appeler! Soudain, une voix dit sur un bateau de lumière immaculée comme ressemblant à des nuages matérialisés " Viens Amour," je te prends avec moi." L'Amour distingua que celui qui le prit sur son bateau blanc immaculé, était un vieillard, de lui venait les paroles de son sauveur des eaux tulmultueuses. L’Amour se senti si reconnaissant et plein de joie, qu’il en oublia de demander le nom au vieillard. Lorsqu’ils arrivèrent sur la terre ferme, le vieillard s’en alla. L’Amour réalisa combien, il lui devait pour l'avoir sauvé, et aussitôt un Être apparut à l'Amour, Cette personne qui apparut devant lui était "Le Savoir" de toutes choses, alors l'Amour qui était devant Lui, demanda au Savoir :« Qui m’a aidé ? »Le Savoir Dit« C’était "le Temps" » répondit le Savoir.« Le Temps ? » s’interrogea l’Amour.« Mais pourquoi le Temps m’a –t-il aidé ? » Le Savoir sourit, plein de sagesse, et répondit :« C’est parce que seul le Temps est capable de comprendre combien l’Amour est important dans la vie. »
   Que veux dire cette histoire que je vous aie raconté?
   Je vais laisser votre pensée réfléchir en cette histoire et je vais donner l'explication de cette histoire à la fin de ce discours.

   Restons vivifiant d'un Amour sincère.


   DANS de nombreux pays, nous avons recourt de plus en plus aux caméras de surveillance pour observer la circulation routière et filmer les accidents. En cas de délit de fuite, ces enregistrements peuvent permettre à la police de retrouver et d’arrêter le chauffard. À vrai dire, avec ces yeux électroniques un peu partout, il est de plus en plus difficile d’échapper aux conséquences de ses actes.
   Cet abondant recours à la vidéosurveillance, devrait-il, nous rappeler un tant soit peu notre Père bienveillant, Jéhovah ? La Bible dit en effet que ses yeux « sont en tout lieu » (Prov. 15:3). Mais cela veut-il dire qu’il examine constamment à la loupe nos faits et gestes ? Nous observe-t-il avec la seule intention de faire respecter ses lois et de nous punir ? (Jér. 16:17 ; Héb. 4:13). Pas du tout ! Il nous observe en premier lieu parce qu’il nous aime et se soucie de notre bonheur (1 Pierre 3:12).
   Jéhovah nous surveille par amour.

   Qu’est-ce qui nous aidera à comprendre que Jéhovah nous surveille parce qu’il nous aime ? Nous examinerons ensemble cinq façons dont cet intérêt se manifeste : 1) Il nous met en garde lorsque nous montrons de mauvaises inclinations, 2) il nous corrige lorsque nous faisons un faux pas, 3) il nous guide grâce aux principes que renferme sa Parole, 4) il nous soutient lorsque nous traversons diverses épreuves et 5) il nous récompense lorsqu’il remarque le bon qui est en nous.

   LE DIEU ATTENTIF NOUS MET EN GARDE

   Premièrement, examinons comment Dieu nous met en garde lorsque nous montrons de mauvaises inclinations (1 Chron. 28:9). Pour bien saisir cet aspect de son observation attentive, voyons comment il a traité Caïn, qui « s’enflamma d’une grande colère » parce qu’il n’avait pas obtenu l’approbation divine (lire Genèse 4:3-7). Nous voyons ici que Jéhovah lui a vivement conseillé de « [se mettre] à bien agir ». Il l’a prévenu que s'il ne changeait de comportement, le péché était « tapis à l’entrée ». Puis il lui a demandé : « Te rendras-tu maître de lui ? » Dieu voulait que Caïn tienne compte de l’avertissement et qu’« [il y ait] élévation », que Caïn retrouve sa faveur. Il conserverait alors une bonne relation avec Dieu.

   Les yeux de Jéhovah voient clair dans notre cœur ; nous ne pouvons pas lui cacher nos inclinations et nos motivations. Notre Père bienveillant veut que nous marchions dans les voies de la justice ; pourtant, il ne nous force pas à changer de route. Lorsque nous allons dans la mauvaise direction, il nous met en garde par sa Parole, la Bible. Comment ? Dans notre lecture biblique quotidienne, nous tombons souvent sur des passages qui nous aident à surmonter de mauvaises tendances ou des inclinations malsaines. De plus, nos publications chrétiennes traitent parfois d’une difficulté contre laquelle nous luttons et nous montrent comment la surmonter. Enfin, aux réunions de la congrégation, chacun de nous reçoit au bon moment les conseils dont nous avons besoin !

   Toutes ces mises en garde, écrite dans la parole, la bible, qu'elles sont vraiment la preuve que Jéhovah surveille chacun de nous individuellement et cela avec amour. Il est vrai que les paroles consignées dans la Bible existent depuis des siècles, que les publications préparées par l’organisation de Jéhovah sont écrites pour des millions de personnes et que les conseils donnés lors des réunions s’adressent à toute la congrégation. Mais dans tous ces cas, Jéhovah dirige l’attention de chacun, individuellement, vers sa Parole, afin que chacun puisse modifier ses inclinations. Ainsi, on peut dire que toutes ces dispositions sont la preuve que Jéhovah te surveille personnellement avec amour.

   Pour tirer profit des avertissements de Dieu, nous devons d’abord comprendre en profondeur sa parole? Quelle aide notre Père aimant nous fournit-il ?


   Lorsque que nous méditons sur la Parole et nous faisons des recherches profondes sur ces principes biblique, nous apprenons à nous corriger intérieurement et ainsi nous nous rendons particulièrement compte que Jéhovah veille sur nous.

   Bien sûr, il n’est pas spécialement agréable de se faire conseiller ou corriger, mais Jéhovah demande à chaque serviteur, de suivre la discipline enseigné dans sa paroles, de part nos yeux, par la méditation, la lecture attentive et en manifester les rappels constant (Héb. 12:11). Réfléchissons à ce que Jéhovah examine en nous. Nous devons être conscient que chaques actions de notre part pourraient nuire à notre relation avec Dieu. Nous devons se soucier de nos sentiments que nous véhiculons envers les autres. Enfin, nous devons être prêt à donner de son temps et de son énergie pour manifester les changements primordiales, à l’aide de la Bible, manifester les actions requises qui mène à plaire à Jéhovah .


   En psaumes 73:24 Le psalmiste a chanté à Jéhovah : « Par ton conseil tu me conduiras » (Ps. 73:24). Quand nous avons besoin d’une direction, nous pouvons « [tenir] compte de » Jéhovah en cherchant dans sa Parole la vrai direction de penser.

   Oui, par sa Parole, Jéhovah nous guide pour nous aider à surmonter les difficultés de la vie si nous demondons à Jehovah de nous guider personnellement.
   Psaume chapitre 37 à lire en entier.

   Pour quel genre de raisons Jéhovah n’intervient-il pas toujour dans nos difficultés personnelles ?

   Jéhovah a peut-être de bonnes raisons de ne pas intervenir dans certaines situations. Imaginons qu’à nos yeux, notre être intérieur fut blessé mais que Jéhovah ait un autre point de vue, que, selon lui, tu as plus de torts, que tu ne le penses. La remarque que tu as trouvée si vexante peut, en fait, être un conseil justifié, auquel tu ferais bien de réfléchir. Dans sa biographie, frère Karl Klein, qui a été membre du Collège central, a raconté qu’un jour, que frère Rutherford l’avait repris avec franchise. Par la suite, frère Rutherford lui a adressé un joyeux « Bonjour, Karl ! » Mais, vexé par la réprimande, frère Klein lui a répondu du bout des lèvres. Comprenant qu’il lui en voulait, frère Rutherford l’a prévenu qu’il risquait de devenir la proie du Diable. Frère Klein écrira : « Quand nous avons de la rancœur contre un de nos frères, surtout si c’est parce qu’il nous a dit quelque chose qu’il était en droit de nous dire dans l’exercice de ses fonctions, alors nous prêtons le flanc aux attaques du Diable. »

   Quand une épreuve semble s’éterniser, nous pourrions nous impatienter. Que faire alors ? Supposons, que nous roulons sur une autoroute et que nous nous trouvons pris dans un embouteillage. Nous ne savons pas combien de temps cette situation va durer. Si nous nous irritons et que nous essayons de prendre un autre chemin, nous risquons de se perdre et, au bout du compte, d’arriver à destination plus tard que si nous avions patiemment suivi le premier itinéraire. Pareillement, si nous restons sur les voies tracées par la Parole de Dieu, en temps voulu, nous arriverons, à la destination prévu.
   Il se peut également que, lorsque nous sommes éprouvés, Jéhovah n’intervienne pas tout de suite parce qu’il veut que nous recevions une précieuse formation (lire 1 Pierre 5:6-10). Dieu n’inflige aucune épreuve (Jacq. 1:13). La plupart des malheurs viennent de « [notre] adversaire, le Diable ». Par contre, Dieu peut se servir d’une situation éprouvante pour nous aider à croître spirituellement. Il voit notre souffrance et, « parce qu’il se soucie » de nous, il veillera à ce qu’elle ne dure qu’« un peu de temps ». Quand nous sommes
   éprouvé, sommes-nous heureux que Jéhovah nous surveille, convaincu qu’il nous ménagera une issue ? (2 Cor. 4:7-9).

   LA JOIE D’ÊTRE APPROUVÉ PAR DIEU

   En fait, Jéhovah examine notre vie pour une raison des plus rassurantes. Par l’intermédiaire de Hanani le voyant, il a dit au roi Asa : « Car, en ce qui concerne Jéhovah, ses yeux rôdent par toute la terre, afin de montrer sa force en faveur de ceux dont le cœur est complet à son égard » (2 Chron. 16:9). Chez Asa, Dieu n’a pas trouvé un cœur complet. Mais si nous, nous continuons à faire ce qui est droit, Jéhovah « montrer[a] sa force » en notre faveur.

   Dieu veut que nous « recherch[ions] ce qui est bon », que nous « aim[ions] ce qui est bon » et que nous « fass[ions] ce qui est bon » afin qu’il puisse nous « témoign[er] de la faveur » (Amos 5:14, 15 ; 1 Pierre 3:11, 12). Il remarque les justes et il les bénit (Ps. 34:15). Songeons, par exemple, aux accoucheuses hébreues, Shiphra et Poua. Alors qu’Israël était en esclavage en Égypte, ces femmes ont craint Dieu plus que Pharaon, qui leur avait ordonné de tuer à la naissance tous les garçons hébreux. Manifestement, leur conscience les a poussées à garder les bébés en vie. Par la suite, Jéhovah « leur fit don de familles » (Ex. 1:15-17, 20, 21). Leurs belles actions n’avaient pas échappé à Jéhovah, dont les yeux « rôdent». Parfois, nous avons peut-être l’impression que personne ne remarque nos belles actions. Mais notre Père céleste y est attentif. Il remarque toute bonne action et il nous récompensera en temps voulu(Mat. 6:4, 6 ; 1 Tim. 5:25 ; Héb 6:10.
   Jéhovah voit tout ce que nous faisons, tôt ou tard, il nous récompensera. En prenant conscience qu’il a l’œil sur nous alors n’ayons pas l’impression d’être sous le regard froid et scrutateur d’une caméra de surveillance. Au contraire, sentons-nous encore plus proche du Dieu bienveillant qui se soucie réellement de nous!


   Revenons à la petite histoire du personnage Amour.
   Avant de vous expliquer le rappels de cette histoire allons lire les paroles de notre Guide JÉSUS Christ.
   Allons en Mathieu 22 :37 à 39
   Alors Jesus lui dit : “ Tu dois aimer Jéhovah ton Dieu de tout ton cœur, et de toute ton âme, et de toute ta pensée. 38 C’est là le plus grand et le premier commandement. 39 Le deuxième, qui lui est semblable, est celui-ci : Tu dois aimer ton prochain comme toi-même
   Mathieu 5:44 à 45a
   Continuez d’aimer vos ennemis et de prier pour ceux qui vous persécutent ; 45 afin de vous montrer fils de votre Père qui est dans les cieux.
   Alors revenons à cet histoire que je transcript au début.
   Nous avions plusieurs personnages, il eut Amour , Richesse, l'orgueil, la tristesse, le bonheur, Le Temps et Le Savoir. Chacun étaient différents en manière de penser, en comportement, pourtant ils parraissent tous ensembles, qu'ils ont réussit leur monde, ils ont ammasé des richesses, leur valeurs en leurs coeur, certains étaient très heureux de leur réussites. Les personnages de cet histoire, aucun personnages ne se montrèrent d'aucune arrogance envers Amour. Richesse, orgueil, tristesse et bonheur ont tous ignoré Amour.
   Amour paraissait être le seul à n'avoir pris aucune précaution au chaos qui venait. Amour avait passé sa vie à comprendre l'Amour de cette vie.
   Il n'avait pas de bateau., il n'avait rien ammassé de cette vie.
   Amour se souvenait que Dieu viendrait le chercher par les nuages matérialisés pour rencontrer le Savoir dans un lieu unique où tout les juste vont.psaime 37'10,11

   Le temps dans cet histoire, qui est le vieillard, est Jésus, Jésus à attendu le signal du Savoir avant de sauver sa brebis, Amour.
   Amour avait transmit à chaque personnages son attention de l'amour, son amour pour son prochain était réel, tous le connaissaient par son Nom "Amour".
   Le temps qui est(Jésus, le viellard) même lui l'a appelé Amour par son Nom.
   Qu'à fait Amour pour rencontrer Le Savoir qui est Jéhovah, comme Jésus il a pardonné les actions de tout ses ennemis, incluant dans sa vie relaté en Galantes 5 :22, 23 par sa maîtrise de soi il a conservé ses 7 qualités, les plus importantes de sa vie et cela jusqu'à presque perde sa vie dans les eaux tumulteuses et il reçu du Savoir, le fruit de L'amour de Jéhovah le Dieu de toutes connaissances, de toutes sagesses et des bénédictions, Amour à reçu  la Récompense  de la promesse qu'il avait attendu toute sa vie.

   Pour finir ce petit discours je vous laisse sur une belle citation de Paul sur le thème de l'Amour.

   L’amour est patient et bon. L’amour n’est pas jaloux, il ne se vante pas, ne se gonfle pas [d’orgueil], 5 n’agit pas de façon inconvenante, ne cherche pas ses propres intérêts, ne s’irrite pas. Il ne tient pas compte du mal subi. 6 Il ne se réjouit pas de l’injustice, mais se réjouit avec la vérité. 7 Il supporte tout, croit tout, espère tout, endure tout. 8 L’amour ne disparaît Jamais, car c'est celui qui aura enduré jusqu'à la fin et les yeux sur fixer sur L'ESPÉRANCE DE LA PROMESSE DE JÉHOVAH LE DIEU DE TOUTES BÉNÉDICTIONS.
   Comme notre petit personnage Amour Notre persévérance nous donnera la chance de recevoir le Prix des juste et des humbles de la terre.
   Cher Serviteurs de Jehovah, annoncons La GLOIRE EN NOTRE DIEU Jéhovah le Dieu de L'Amour, de toutes connaissances et sagesses profondes.
   YHWH ELEON.

   · 1 reply
  • jwdudleyusa  »  Deaf Hear USA

   Good News From God This 32 page booklet will answer many of your Bible questions.
   · 0 replies
  • jwdudleyusa  »  Deaf Hear USA

   Covid-19 - WHAT THE BIBLE SAYS – Matthew 24:1-14
   Satan the evil one controls the earth and mankind.  1 John 5:19.  John 8:44
   Logical explanations for the world’s problems.—Revelation 12:12.
   Reason to believe that our world will change for the better.—1 John 2:17.
    
    CAN WE REALLY BELIEVE WHAT THE BIBLE SAYS?
   Yes, for at least three reasons:
   Satan’s rulership is doomed. Jehovah is determined to bring Satan’s control over mankind to an end. He promises to “bring to nothing . . . the Devil” and undo all the damage that Satan has caused.—Hebrews 2:14,
   God has chosen Jesus Christ to rule the world. Jesus is the complete opposite of this world’s present cruel, selfish ruler. Concerning Jesus’ kingship, God promises: “He will have pity on the lowly and the poor . . . From oppression and from violence he will rescue them.”—Psalm 72:13, 14.
   God cannot lie. The Bible plainly states: “It is impossible for God to lie.” (Hebrews 6:18) When Jehovah promises to do something, it is as good as done! (Isaiah 55:10, 11) “The ruler of this world will be cast out.”—John 12:31.
   TO THINK ABOUT
   What will the world be like after its ruler is removed?
   The Bible answers that question at PSALM 37:10, 11, 29, and REVELATION 21:3, 4.
   Jehovah God truly loves the earth and mankind.  John 3:16
   · 0 replies
  • Eric Ouellet

   Le coeur de l'amour d'un serviteur de Dieu, est en toute choses, (âme) fragiles, frêles et pourtant, elle se dresse et montrent son message de la vie et déclare sa beauté véritable.
   Elle n'a pas peur de la nature parfois effrayante.
   Elle garde courage et affronte la vie et dit: C'est moi la plus forte.
   Je suis là et je dois restez pour préserver mon lieu paisible et harmonique et attendre avec force et foi et intégrité le jour de Dieu.
   JEHOVAH, est un musicien de la Harpe, Higgayôn la partition du jour de Dieu . Sur les cordes basse d'une lyre à 10 cordes, La Justice de Dieu, prendra Sa place.
    
   Psaume Chant 92 
   Le jour de Dieu Malachie  chapitre 4

   · 1 reply
  • Eric Ouellet

   La longanimité = Patience et Douceur, deux qualités indispensable à notre ESPÉRANCE.

   J'ai demandé à Jéhovah de la force: Il m'a donné des épreuves à traverser...
   J'ai demandé à Jéhovah de me donner la sagesse: Il m'a donnée des problèmes à résoudre...
   J'ai demandé à Jéhovah de me donner la richesse: Il m'a donné un cerveau et deux bras et deux jambes pour travailler...
   J'ai demandé à Jéhovah de me donner le courage: Il m'a donné des défis à relever...
   J'ai demandé à Jéhovah de me donner l'amour: Il a mit sur mon chemin des gens difficiles à comprendre...
   J'ai demandé à Jéhovah de me faire des faveurs: Il m'a donné des opportunitées...
   Quand nous bâtissons une relation d'amitié avec Jéhovah et Jésus Christ, nous ne recevons pas toujours ce que nous voulons et avec le temps nous apprenons à acquérir la force d'avancer, de lever la tête haute et de comprendre d'innombrable qualités à intégrer en nous. Nous devons maitriser notre vie à ses normes morales et inclurent en notre coeur émotionnel, sept qualités, qui sont primordiales à atteindre pour gagner L'AMOUR de JÉHOVAH Le Très HAUT, le fruit de toute Espérance.
   Gal 5 :19 à 23, 25
   La patience et la douceur sont maintenant une primordialité à notre ESPÉRANCE en cette période difficile en tant que serviteur de notre Dieu Jéhovah le Très Haut .
   Le défis de notre vie et de notre espérance au fond de notre coeur joyeux à le servir...( un cerveau émotionnel  (Coeur) accordé comme une harpe à la gloire de Dieu) Psaumes 3:8
   Signification de ce COEUR spirituel 

   · 0 replies
 • Topics

 • Posts

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.