Jump to content
The World News Media

Ρωσικό δικαστήριο και Μετάφραση στα ελληνικά,


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

yfHSvxbH8y0.jpg

Ο αδελφός Μαρκ Σαντερσον (από το Κυβερνών Σώμα), είναι ο πρώτος από δεξιά.. 

 


Γίνεται αυτή την στιγμή το δικαστήριο...

Μετάφραση Google...

Έκθεση: το Ανώτατο Δικαστήριο έχει επιληφθεί υποθέσεως σχετικά με την απαγόρευση της θρησκείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά


Το Ανώτατο Δικαστήριο της Ρωσίας άρχισε τις ακροάσεις στην αγωγή για την εκκαθάριση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

Μια έκθεση κειμένου διεξάγεται από την αίθουσα του δικαστηρίου.


10:58
Η μεγάλη όμορφη αίθουσα του δικαστηρίου είναι γεμάτο. Υπάρχουν περισσότερα από 200 άτομα, συμπεριλαμβανομένων πολλών δημοσιογράφων, εκπροσώπων των δημόσιων οργανισμών, ξένων πρεσβειών. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε στις 10:30.
Λίγο λιγότερο από 250 άτομα παρέμειναν στο δρόμο για να περιμένουμε τα αποτελέσματα της ακρόασης. Povarskaya δρόμου στη Μόσχα είναι γεμάτη με αυτοκίνητα με κεραίες τηλεόρασης εκπομπής. Πολλές κάμερες απογειώνεται. Από τις αστυνομικές ραδιόφωνα, τα μηνύματα «Όλα είναι ήρεμα, χωρίς περιστατικό» περιοδικά ακούσει. Στην αίθουσα, οι εκπρόσωποι των πρεσβειών και ξένων οργανισμών στα ακουστικά ακούει τη μετάφραση της διαδικασίας.
Η υπόθεση εκδικάζεται από το δικαστή Yu. Ivanenko. Το κόμμα του εναγομένου, η «Διοικητική Κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία», αντιπροσωπεύει 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Βασίλι Kalina από την οργανωτική επιτροπή, καθώς και των δικηγόρων. Εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ρωσίας - Svetlana Μπορίσοβα. Οι αντιρρήσεις της καθής με την περίπτωση προστίθεται μαζί με τα παραρτήματα σε 35 όγκους.
Το δικαστήριο επέτρεψε τη φωτογραφία και εγγραφή βίντεο μόνο όταν η τελική πράξη είχε ανακοινωθεί. Ωστόσο, για την καταγραφή ήχου δεν υπάρχουν εμπόδια. Περίπου 40 εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης είναι παρόντες στην αίθουσα, που καταλαμβάνουν τις πρώτες σειρές της αίθουσας.
11:00 Το δικαστήριο αρνήθηκε να δεχθεί μια ανταγωγή για την αναγνώριση των δράσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης ως πολιτική καταστολή. Ο δικαστής θεώρησε την αποδοχή αντιρρήσεις ως προς την απαίτηση ως επαρκές μέτρο της υπεράσπισης για τον κατηγορούμενο.
11:15 Εκπρόσωποι των Μαρτύρων του Ιεχωβά αίτηση για την εισαγωγή να συμμετάσχουν σε εκπροσώπους περίπτωση όλων των 395 τοπικών θρησκευτικών οργανώσεων. Δικηγόρος Zhenkov: «Αν οι πιστοί σε όλη τη Ρωσία στερούνται των δικαιωμάτων τους, να τους αφήσουμε να το ακούσετε εδώ στο δικαστήριο.» Οι τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις, σε αντίθεση με τη λογική του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν είναι δομικές μονάδες μεταξύ τους, αλλά ανεξάρτητα νομικά πρόσωπα.
11:20 Δικηγόρος Omelchenko δίνει ένα παράδειγμα: «Σύμφωνα με τη λογική του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αποδεικνύεται, θα πρέπει να περάσει μια φράση: Σκότωσε τον Αταμάν Και ολόκληρη διμοιρία του.».
11:25 Το δικαστήριο αρνήθηκε να συμμετέχουν 395 τοπικές οργανώσεις στην υπόθεση ως συν-κατηγορουμένων.

 


Μια έκθεση κειμένου


 

Link to comment
Share on other sites


  • Views 2.3k
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ο αδελφός Μαρκ Σαντερσον (από το Κυβερνών Σώμα), είναι ο πρώτος από δεξιά..    Γίνεται αυτή την στιγμή το δικαστήριο... Μετάφραση Google... Έκθεση: το Ανώτατο Δικαστήριο έχ

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.