Jump to content
The World News Media

Ρωσία: χρονολόγιο της Δεύτερης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

702017110_univ_pnr_lg.jpg

Ρωσία: χρονολόγιο της Δεύτερης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου

12:00
Ο καιρός στη Μόσχα είναι ζεστή και ηλιόλουστη. Κοντά στην είσοδο στο δικαστήριο σχηματίζεται ένα μεγάλο ανθρώπινο μέρος. Εργασία δημοσιογράφοι της τηλεόρασης. Μεταξύ αυτών παρουσιάζουν μια χαλαρή, φιλική ατμόσφαιρα. Μια σημαντική αύξηση των μέτρων ασφαλείας. Ακριβώς στην είσοδο υπάρχει ένα λεωφορείο με την αστυνομία. Στην είσοδο θα γίνεται σε ενδελεχή έλεγχο. Στο εσωτερικό του κτιρίου δεν παραλείπεται τυχόν υγρά. Οι εργαζόμενοι του Ανωτάτου Δικαστηρίου, διοργανώνει ακροάσεις, κάνουν τη δουλειά τους με επαγγελματισμό και ομαλά. Παρά τον μεγάλο αριθμό των φοιτητών, δεν υπάρχουν αποτυχίες.

14:30
Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε με την εφαρμογή των κατηγορουμένων για την αναστολή της ακοής λόγω του γεγονότος ότι ο ιδιωτικός καταγγελία που υπέβαλε η χθεσινή αποτυχία του δικαστηρίου να ικανοποιήσει την πλειοψηφία των 17 αναφορών που δηλώνονται. Η ακρόαση αναστέλλεται εν αναμονή της έκβασης των καταγγελιών αυτών.

14:33
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιρρήσεις ως προς την αναστολή της διαδικασίας. Δικαστήριο αποσυρθεί στο δωμάτιο σύσκεψη.

14:37
Δικαστήριο απορρίπτει την αίτηση αναστολής η ακρόαση. Omelchenko δικηγόρος επιδιώκει να προσκομίσει το υλικό, το οποίο μπορεί να υποδεικνύει την πολιτική δίωξη των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Μιλάμε για τα έγγραφα των ξένων οργανισμών όπως ο ΟΗΕ, ο ΟΑΣΕ, επίσημες δηλώσεις σχετικά με τις οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα, καθώς και αρχειακών τεκμηρίων.

14:40
Το δικαστήριο αποφάσισε να δεχθεί την αίτηση για την εισαγωγή των εν λόγω υλικών. εκθέσεις του Συνεδρίου είναι η υπόθεση και έδωσε το λόγο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

14:45
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης Μπορίσοφ προχωρά στην παρουσίαση των επιχειρημάτων που δικαιολογούν την απαγόρευση όλων των οργανώσεων των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία. Απαριθμεί τις δικαστικές αποφάσεις που εκδόθηκαν κατά τις τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις (LRO) των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

15:12
Κλείνοντας την ομιλία του, ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης ζήτησε από το δικαστήριο για την εκκαθάριση όλων των Μαρτύρων του Ιεχωβά, για να τους αφαιρέσει από το μητρώο των νομικών προσώπων και την απαγόρευση των δραστηριοτήτων τους. Ζητεί να κατάσχει την περιουσία και να πληρώσει την απόφαση του δικαστηρίου για την άμεση εκτέλεση (δηλαδή, να μην περιμένουμε την έναρξη ισχύος της απόφασης). Ο δικαστής ορίζει τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης ενός αντι-ερώτηση: γιατί είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης ζήτησε τόσο για την εξάλειψη νομικό πρόσωπο και να απαγορεύσει τη δραστηριότητά τους. Δικαστής αμηχανία: πώς μπορεί κανείς να απαγορεύσει κάτι που δεν υπάρχει. Αυτός καθορίζει αν θέλετε να απαγορεύσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης και όλων των μη καταγεγραμμένων ομάδων; Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης εξήγησε ότι η απαγόρευση δεν τους ρωτήσω, γιατί οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν έχουν παράσχει τις πληροφορίες οργανισμός για unregistered ομάδες.

15:16
Νέες διευκρινιστικές ερωτήσεις του δικαστή σε ποια βάση ισχύει το Υπουργείο Δικαιοσύνης επιζήμια προσέγγιση με το κέντρο διαχείρισης, αν το κέντρο δεν είναι να συμμετέχουν στην επιχείρηση. Η προκατάληψη ισχύει και στην περίπτωση που ήδη αποφάσεις ισχύ (δηλαδή το δικαστήριο εξαρτάται από αυτούς, όπως ήδη πραγματικότητα) μόνο σε σχέση με τα ίδια νομικά θέματα. Κατά συνέπεια, οι δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται σε σχέση με MPO δεν μπορεί να είναι επιζήμια δύναμη για μια συγκεντρωτική οργάνωση.

15:17
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης υποστηρίζει ότι το Διοικητικό Κέντρο γνώριζε για τις δικαστικές υποθέσεις, και οι δικηγόροι του κέντρου ήταν παρόντες σε αυτά.

15:20
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην αγωγή του υποστηρίζει την ανάγκη να εξαλειφθούν οι θρησκευτικές οργανώσεις οφείλεται στο γεγονός ότι οι οργανώσεις, κατά τη γνώμη τους, παραβιάζει τα δικαιώματα των πολιτών. Το δικαστήριο ορίζει έναν εκπρόσωπο Μπορίσοβα άλλη διευκρινιστική ερώτηση: τι είδους δικαιώματα των πολιτών παραβιάζονται; Μπορίσοφ δήλωσε ότι δικαιούται να λάβει ιατρική περίθαλψη. Σύμφωνα με αυτούς, η οργάνωση εμποδίζουν τους πολίτες να πάρουν την ιατρική περίθαλψη. Σε απάντηση στο buzz στην αίθουσα ο δικαστής ζητά από τους παρόντες να περιέχουν τα συναισθήματά τους.

15:24
Ο δικαστής ρώτησε αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης απόδειξη των ισχυρισμών τους για την ιατρική περίθαλψη. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν είναι έτοιμη να τους προσφέρει. Δικαστής αμηχανία και πάλι, επειδή το Υπουργείο Δικαιοσύνης που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα μια μεγάλης κλίμακας επιθεώρηση των Μαρτύρων του Ιεχωβά και, αν υπήρχαν τέτοια περιστατικά, θα πρέπει να έχουν προσδιοριστεί.

15:25
Ο δικαστής ζήτησε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης θα εξηγήσει τον ισχυρισμό τους ότι οι δραστηριότητες των Μαρτύρων του Ιεχωβά αποτελεί απειλή για τη δημόσια ασφάλεια. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δήλωσε ότι η απειλή της μη καθορισμένα πρόσωπα.

15:30
Ο δικαστής ρώτησε τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εφόσον ζητηθεί να απαγορεύσει Μάρτυρες του Ιεχωβά, θα είναι το κατά πόσον οι πιστοί συγκεντρώνονται για την προσευχή, υπό την απειλή της ποινικής δίωξης. Υπουργείο Δικαιοσύνης: Ναι, αν το δικαστήριο κρίνει τους ένοχος για παραβίαση Τέχνης. 282.2 UFPA.

15:34
Ο δικαστής ρώτησε τον εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης σχετικά με την Ομοσπονδιακή λίστα εξτρεμιστικών υλικών (FSEM) Ρωσικό Υπουργείο Δικαιοσύνης. Δικαστήριο στο ζήτημα: κατά πόσον το Υπουργείο Δικαιοσύνης εξετάζει αυτή τη λίστα; Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης διστακτική φωνή ενημερώνει το δικαστήριο ότι μερικές φορές ο κατάλογος αυτός μπορεί να αναθεωρηθεί.

15:39
Δικαστής στέλνει κατηγορούμενους η ευκαιρία να υποβάλουν ερωτήσεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

15:40
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα ρωτά κατά κύριο λόγο από το δικαστήριο να αρνηθεί να δεχθεί ένα αντίγραφο της απόφασης του δικαστηρίου, η οποία πριν από λίγες ημέρες το Υπουργείο Δικαιοσύνης παρουσίασε στο δικαστήριο. Το δικαστήριο χαρακτήρισε την υπόθεση, όταν κάποιοι γονείς έφεραν στο νοσοκομείο του ασθενούς παιδιού. Οι γιατροί διαγνωστεί χαμηλή αιμοσφαιρίνη και πρότεινε θεραπεία φαρμάκων ή μετάγγιση αίματος. Οι γονείς προτιμώνται τα ναρκωτικά, αλλά το νοσοκομείο πήγε στο δικαστήριο με αίτημα να της παράσχει μια λευκή επιταγή για τη χρήση της αιμοδοσίας. Η απόφαση ανέφερε επίσης ότι δεν υπήρχε απειλή για τη ζωή, ήταν για την προγραμματισμένη θεραπεία. Ο δικηγόρος επισημαίνει ότι η απόφαση του δικαστηρίου δεν αναφέρει καμία από την οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

15:50
Ο δικαστής ρώτησε τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, εάν δεν υπάρχει καμία αναφορά των Μαρτύρων του Ιεχωβά, τότε τι κάνει αυτό το έγγραφο είναι στην προκειμένη περίπτωση.

15:53
Δικαστής αναβάλλει απόφαση σχετικά με την αποδοχή αυτού του εγγράφου.

15:54
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα αρχίζει ερωτήσεις στον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Το πρώτο ερώτημα είναι αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης πληροφορίες σχετικά με οποιαδήποτε αδικήματα που διαπράττονται υπό την επήρεια της βιβλιογραφίας των Μαρτύρων του Ιεχωβά που εγγράφονται στο FSEM. Απάντηση από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου: «Δεν υπάρχει καμία τέτοια πληροφορία, δεν έχουμε.»

15:57
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα διευκρινίζει εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αν ο ερωτώμενος αντιλαμβάνεται σωστά ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζει συνοψίζεται σε τρία σημεία: 1) την εισαγωγή των εξτρεμιστικών λογοτεχνίας, 2) χρηματοδότηση του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης 3) μη λήψη αποτελεσματικών μέτρων για την πρόληψη της εξτρεμιστικής δραστηριότητας. Το υπουργείο Δικαιοσύνης επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για μια σωστή κατανόηση, αλλά εδώ πρέπει να προστεθεί στην «απειλή για παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών δικαιωμάτων.»

16:00
Δικηγόροι ανεπιτυχώς προσπαθώντας να καταλάβω τι είδους παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν στο μυαλό. Μικρή η γυναίκα προσπαθεί να διευκρινίσει το σημείο της «αποτυχίας να λάβει αποτελεσματικά μέτρα για την πρόληψη εξτρεμιστικές δραστηριότητες.» Ρώτησε αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι γνωστά για την έγκαιρη επιστολές προς το κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά μέσω του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, την προσθήκη ορισμένων υλικών σε FSEM; Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι γνωστή. Το επόμενο ερώτημα είναι ότι, σύμφωνα με το υπουργείο, θα ήταν ένα αποτελεσματικό μέτρο; Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν γνωρίζει την ακριβή απάντηση στο ερώτημα αυτό. Ο δικηγόρος ζήτησε από τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αν υπάρχει κριτήριο της εξτρεμιστικής δραστηριότητας, η αδράνεια; Προφανές σε όλους ότι δεν υπάρχει τέτοιο κριτήριο.

16:10
Μικρή η γυναίκα ρώτησε αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης ότι τα υλικά θεωρείται εξτρεμιστική γνωστό ότι περιλαμβάνει 0,1% της λογοτεχνίας Μάρτυρες. Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι άγνωστη. Μήπως το Υπουργείο Δικαιοσύνης, το Περιφερειακό Δικαστήριο Ροστόφ, παραδέχθηκε τις 34 εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά εξτρεμιστικών, ταυτόχρονα αρνήθηκε να αναγνωρίσει τις εξτρεμιστικές δεκάδες άλλους.

16:19
Μικρή η γυναίκα καθορίζει εάν το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ότι η λογοτεχνία δεν εισάγονται στη Ρωσία για δύο χρόνια γνωρίζουν. Υπουργείο Δικαιοσύνης είναι γνωστή. Στη συνέχεια, τίθεται το ερώτημα, γιατί το 2017 το Υπουργείο Δικαιοσύνης έθεσε το ζήτημα της εκκαθάρισης. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν μπορεί να δώσει στοιχεία που να υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους 12 μήνες, το διοικητικό κέντρο της εξάπλωσης λογοτεχνίας «εξτρεμιστικές».

16:13
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναφέρει ότι FSEM δεν προσδιορίζει την ημερομηνία της λήψης των υλικών σε αυτή τη λίστα.

16:24
Ο δικαστής ρώτησε τον εκπρόσωπο του Υπουργείου, αν είναι δυνατό να διεκδικήσει μια θρησκευτική οργάνωση, καθώς και τα τελωνεία, διότι η χώρα εισαγόμενα υλικά που αναγνωρίζονται ως εξτρεμιστικές στο μέλλον; Πώς να γνωρίζουν εκ των προτέρων ότι ένα συγκεκριμένο υλικό θα πρέπει να περιλαμβάνονται στο FSEM. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης: δεν ισχύει μόνο για FSEM.

16:30
Ο εκπρόσωπος της καθής Γιούρι Toporov προσπαθώ να καταλάβω ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης επενδύει στην έννοια της «δομικής μονάδας της παγκόσμιας οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά». Τι είναι η «παγκόσμια οργάνωση»; Αυτό είναι ένα είδος νομικού προσώπου; Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πιστεύει ότι υπάρχει, μιλάμε για μια κανονική έννοια. Τι είναι μια «δομική μονάδα»; Μιλάμε για μια νομική έννοια; Όχι, όχι την κανονική σύνδεση. Ένα άλλο ερώτημα: με ποια έννοια το Υπουργείο Δικαιοσύνης χρησιμοποιεί τον όρο αυτό σε σχέση με το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, λέγοντας ότι είναι «δομικές μονάδες του Διοικητικού Κέντρου»; Στην κανονική ή νομικά; Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης θεωρεί ότι αυτό είναι πανομοιότυπο.

16:37
Άξονες, προσπαθώντας να καταλάβω αν ο νόμος για τον εξτρεμισμό και θα καταστούν «δομική μονάδα», χωρίς να κάνει την οργάνωση. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι η προειδοποίηση πρέπει να γίνει σε όλη την οργάνωση.

16:40
Topo είναι ένα φυσικό ερώτημα: εάν η προειδοποίηση εκδόθηκε από την τοπική θρησκευτική οργάνωση και δεν έχει εκδοθεί Διοικητικό Κέντρο, όπως και τότε, η τοπική οργάνωση μπορεί να είναι «δομική διαίρεση» κέντρο; Τίποτα.

16:42
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρείται σήμερα ότι η επιβολή της πρόληψης «δομική μονάδα» δεν απαγορεύεται από το νόμο, πράγμα που σημαίνει ότι το γραφείο του εισαγγελέα θα μπορούσε να το κάνει. Αυτό που δεν απαγορεύεται επιτρέπεται. Ο δικαστής διευκρινίζει ο εκπρόσωπος του υπουργείου, έστειλε εκεί, τότε τουλάχιστον κάποια προειδοποίηση μιας θρησκευτικής οργάνωσης (Διοικητικό Κέντρο); Δεν υπάρχει καμία απόδειξη ότι οι εν λόγω κοινοποιήσεις αποστέλλονται.

16:46
TOPO μια νέα ερώτηση προς το Υπουργείο Δικαιοσύνης. αν ο νόμος προβλέπει τη δυνατότητα της αντιμετώπισης του εξτρεμισμού να εξαλειφθεί η «δομική μονάδα» χωρίς την εκκαθάριση του οργανισμού; Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης, «Σύμφωνα με τη δική σας ερμηνεία, δεν παρέχει.» Ο δικαστής ζήτησε από τον ενάγοντα να δεχθεί την απάντηση του Υπουργείου σε αυτή τη μορφή.

16:53
Ερωτήσεις Υπουργείο Δικαιοσύνης θέτει δικηγόρου Omelchenko. Ρώτησε αν το Υπουργείο Δικαιοσύνης μονάδα είναι σε θέση να απαντήσει με ακρίβεια όταν ένα συγκεκριμένο βιβλίο εμφανίστηκε στην Ομοσπονδιακή λίστα εξτρεμιστικών υλικών. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης πιστεύει ότι η απάντηση στο ερώτημα αυτό μπορεί να επιτευχθεί με δικαστική αίτηση.

16:56
Omelchenko ρωτά για την ομοσπονδιακή Ιατροδικαστική Κέντρο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης της Ρωσίας. Ο ίδιος σημειώνει ότι τα κέντρα αυτά έρχονται σε εκ διαμέτρου αντίθετα συμπεράσματα σχετικά με την παρουσία ή απουσία σημάδια εξτρεμισμού. Omelchenko ερώτημα: πώς θα μπορούσε αυτό να είναι δυνατό. Ένας εκπρόσωπος του υπουργείου δεν ήξερε. Το επόμενο ερώτημα είναι γιατί το Υπουργείο Δικαιοσύνης υποστηρίζεται μόνο αρνητικά συμπεράσματα των εμπειρογνωμόνων και δεν διατηρεί μια θετική; Άγνωστη. Μήπως το Υπουργείο Δικαιοσύνης κίνησε διαδικασία επανεξέτασης των αποφάσεων σε περιπτώσεις όπου υπήρχε μια τέτοια αντίφαση; Εκπρόσωπος των πραγματικών περιστατικών δεν είναι γνωστή.

16:58
Omelchenko Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα το Δικαστήριο ζήτησε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης το ερώτημα εάν το Υπουργείο έχει ξεκινήσει μια αναθεώρηση του καταλόγου των εξτρεμιστικών υλικών, μετά από τροποποιήσεις που έγιναν στο νόμο, για παράδειγμα, ότι η Αγία Γραφή και αποσπάσματα από αυτό δεν μπορεί να είναι priznavaemy εξτρεμιστικών υλικών. Δεν τέτοιες πρωτοβουλίες από το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν ήταν.

17:07
Ερωτήσεις προς τον εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης ζητά εκπρόσωπο του εναγομένου Maksim Novakov. Προσπαθεί να καταλάβω αν οι γνωστές συνθήκες του Υπουργείου Δικαιοσύνης των γεγονότων που έχουν καταλογιστεί Μάρτυρες του Ιεχωβά ως «εξτρεμιστικές δραστηριότητες.» Για παράδειγμα, αν ξέρουν τι πρέπει να κάνετε σε Μάρτυρες του Ιεχωβά υπηρεσίες ασφαλείας είναι απενεργοποιημένη ολόκληρες γειτονιές, όπου υπάρχουν λειτουργικά κτίριο. Υπουργείο Δικαιοσύνης των πραγματικών περιστατικών δεν ξέρει. Άλλες ερωτήσεις από τον εναγόμενο στο Υπουργείο Δικαιοσύνης όχι.

17:13
Το δικαστήριο ανακοινώνει ένα διάλειμμα στην ακρόαση μέχρι τις 7 του Απρίλη του 2017 10:00. Η είσοδος στο κτίριο θα είναι ανοιχτά από τις 9:00 το πρωί.
 

Ρωσία χρονολόγιο της Δεύτερης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.pdf

Link to comment
Share on other sites


  • Views 592
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.