Jump to content
The World News Media

Ρωσία χρονολόγιο της Τρίτης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

Ρωσία χρονολόγιο της Τρίτης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου

img_0998.jpg

(μετάφραση google) 

9:00
Στη Μόσχα, ένα απαλό ψιλόβροχο της βροχής. Κατά μήκος της πρόσοψης του Ανωτάτου Δικαστηρίου τεντώθηκε μια μακρά σειρά από εκείνους που ήρθαν στη διαδικασία ως ακροατές. Στο Δικαστικό Μέγαρο στην οδό Cook σταθμευμένο ένα μεγάλο λεωφορείο γεμάτο προφανώς βαρεθεί αστυνομικούς. Έτσι δυνατά διαδικασία φαίνεται unordinary εκδήλωση για δικαστικών υπαλλήλων. Ωστόσο, μια εκπληκτική ηρεμία που, παρά την προφανή ενθουσιασμό διατηρούν εκατοντάδες πιστοί, καλύτερα από οποιαδήποτε λόγια πεποίθηση ότι ο εξτρεμισμός – δεν είναι γι ‘αυτούς.

9:40
Μεγάλη Αίθουσα του Ανωτάτου Δικαστηρίου γεμίσει σταδιακά με τους μαθητές και τους δημοσιογράφους.

10:00
Η διαδικασία ξεκίνησε με τις ερωτήσεις του δικαστηρίου με έναν εκπρόσωπο του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Δικαστήριο επιδιώκει να ασχοληθεί με το γεγονός ότι ο ενάγων καταλογίζει Διοικητικό Κέντρο κατηγόρησε το επεισόδιο από το 2014, όταν, σύμφωνα με το υπουργείο, το Διοικητικό Κέντρο έχει εισαχθεί στη ρωσική έκδοση, η οποία στη συνέχεια θα αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό υλικό. Δικαστήριο ενδιαφέρονται για το ερώτημα, πώς θα μπορούσε μια θρησκευτική οργάνωση να γνωρίζουν ότι το βιβλίο θα πρέπει να αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό, αν όχι FSEM.

10:10
Δικαστήριο προσπαθεί να καταλάβει τι με βάση νόμο ποσοστό του Υπουργείου Δικαιοσύνης, υποστηρίζοντας ότι η τοπική θρησκευτική οργάνωση (MPO) είναι «δομικές μονάδες» του διοικητικού κέντρου. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης θεωρεί ότι αυτό είναι λογικό, διότι ο οργανισμός διαβάσει τα ίδια βιβλία, και συνδέονται μεταξύ τους. Δικαστήριο ερωτά πώς είναι στην περίπτωση αυτή ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της ασφάλειας δικαίου. Μήπως αυτό δεν παραβιάζει την Ευρωπαϊκή Σύμβαση καθιερώνει το δικαίωμα της ελευθερίας της θρησκείας; Μετά από όλα, αυτό δεν έγινε δεκτό να φέρει 395 εταιρείες να συμμετάσχουν στην περίπτωση, ως εναγόμενο. Ερωτήματα παραμένουν χωρίς σαφείς απαντήσεις.

10:20
Ο δικαστής ρώτησε τον εκπρόσωπο του υπουργείου Δικαιοσύνης, με βάση την οποία ισχυρίζονται ότι η χρηματοδότηση MPO Διοικητικό Κέντρο είναι ακριβώς η χρηματοδότηση των «εξτρεμιστικές δραστηριότητας»; Αυτό που αποδεικνύεται αντικειμενικά; Αν μη τι άλλο, τότε τι είναι το Υπουργείο Δικαιοσύνης αξιώσεις βασίζονται;

10:28
αντιρρήσεις για την παρουσίαση του συνόλου των εσόδων των κατηγορουμένων. Αλλά πάνω απ ‘όλα, ο δικηγόρος Omelchenko επιδιώκει να προσκομίσει τις δηλώσεις από τη Ρωσική εισόδου ημερομηνίες εφημερίδα FSEM ορισμένων εκδόσεων. Δικαστήριο αποδίδει.

10:35
Το πρώτο λειτουργεί Vasily Kalin, πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής των «Μαρτύρων του Ιεχωβά Διοικητικό Κέντρο στη Ρωσία.» Δικαιολογημένη αν η σημερινή προσπάθειες για την απαγόρευση τους Μάρτυρες; Εδώ και 26 χρόνια, το κέντρο δεν έχει προσαχθεί στη δικαιοσύνη για εξτρεμισμό. «Αν είμαστε όλα αυτά τα χρόνια ήταν καλή, σε ποιο σημείο έχουμε εξτρεμιστές;» Εάν η απαγόρευση τυχαίνει να προκάλεσε σημαντική βλάβη, και η δίωξη έχει ήδη αρχίσει. Οι άνθρωποι θα διώκονται μόνο για μια κοινή ανάγνωση της Αγίας Γραφής, και έχουμε περάσει. Έχουμε ήδη τεθεί στο ίδιο επίπεδο με τις οργανώσεις όπως οι Ταλιμπάν και άλλες Aum Senriko. Η θέση των Μαρτύρων του Ιεχωβά είναι αμετάβλητη: να υπακούουν στις αρχές, για να προσευχηθούν γι ‘αυτούς. Πάντα να τηρούν τις αρχές της ειρήνης.

10:45
Καλήν είπε τις συνθήκες της καταστολής της θρησκείας στη Σοβιετική Ένωση, που θυμάται τον εαυτό του. Δείχνει το δικαστήριο πιστοποιητικό αποκατάσταση των θυμάτων της πολιτικής καταπίεσης. Ρωτά αυτό που είναι τώρα μάρτυρας θέλει αυτόν και ομόθρησκούς του να δώσει το Υπουργείο Δικαιοσύνης; Δράσεις του Δικαστηρίου να απορρίψει την χώρα στο παρελθόν.

10:50
Με τον Αναπληρωτή Kalina, Σεργκέι Cherepanov. Εξηγεί τι μέτρα έχουν ληφθεί στο κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά για την πρόληψη του εξτρεμισμού.

10:57
Cherepanov αναφέρει ότι το κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη λίστα με τις πιο επικίνδυνες οργανώσεις. Αυτός δεν είναι ένας δικηγόρος, αλλά ο ίδιος πιστεύει ότι οι ενέργειες του Υπουργείου του αγώνα κατά του εξτρεμισμού πάει σε λάθος δρόμο. Τα τελευταία χρόνια, το 20 ποινικές υποθέσεις σύμφωνα με το άρθρο εξτρεμισμός κινήθηκαν εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Παρά το γεγονός ότι οι περισσότερες από τις περιπτώσεις καταλήξει σε αθωωτικές αποφάσεις, οι πιστοί δικαιωμάτων σημαντικά παραβιάζονται και οι ζωές τους καταστρέψει.

11:05
Cherepanov αναφέρει περιπτώσεις απάτης είχαν φυτευτεί και τα οποία έχουν κηρυχθεί σε υπηρεσίες επιβολής του νόμου, ωστόσο, αγνοείται παντελώς από την αστυνομία και άλλες αρχές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά το κέντρο έχει λάβει όλα τα δυνατά μέτρα για την αντιμετώπιση του εξτρεμισμού. Αναπληρωτής Γενικός Εισαγγελέας, ο οποίος πριν από ένα χρόνο υπέγραψε προειδοποίηση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, αρνήθηκε να συναντηθεί, το οποίο θα μπορούσε να διευκρινίσει ποιες περαιτέρω ενέργειες ο επόπτης θα περίμενε κανείς από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά.

11:13
Καταπολέμηση του εξτρεμισμού στον πολιτισμένο κόσμο. Ωστόσο, μόνο στη Ρωσία διώκεται Μάρτυρες του Ιεχωβά, οι οποίοι λατρεύουν τον κόσμο επισκέφθηκαν περίπου 20 εκατομμύρια ανθρώπους. Συνέχιση τους στη Ρωσία σημαίνει να αμφισβητήσει όλες αυτές τις χώρες στις οποίες οι Μάρτυρες του Ιεχωβά είναι ελεύθεροι να πρεσβεύουν την πίστη τους. Σε αυτό το Cherepanov τελειώνει την ομιλία του και ζήτησε να προσκομίσει τα σημεία της ομιλίας του. εξηγήσεις Πλήρες κείμενο Cherepanov SB (PDF, 226 KB)

11:15
Ομιλία Zhenkova δικηγόρο. Ο πειστικά υποστηρίζει ότι, σε αντίθεση με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, μεταξύ των σκοπών και των στόχων της οργάνωσης των Μαρτύρων του Ιεχωβά δεν είναι εξτρεμισμό. Εάν από 100 χρόνια και ανεπίσημα επισήμως από 26 χρόνια ύπαρξης των Μαρτύρων του Ιεχωβά δεν αποδεικνύεται ζημία από τις δραστηριότητές τους, τότε τι κακό αναφέρεται στο Υπουργείο Δικαιοσύνης;

11:20
Μικρή η γυναίκα επισημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των δημοσιευμάτων Μάρτυρες είχαν συμπεριληφθεί στο FSEM πριν από 8 χρόνια. Με τα χρόνια έχουν υπάρξει καμία τρομοκρατική πράξη ή μια πράξη βανδαλισμού των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Τίποτα δεν του είδους ήταν πριν.

11:24
Μικρή η γυναίκα εφιστά την προσοχή στο γεγονός ότι οι δημοσιεύσεις αυτές περιελήφθησαν στο FSEM πριν από την περίφημη απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, ο οποίος εξήγησε ότι ο εξτρεμισμός δεν μπορεί να θεωρηθεί ως κριτική των άλλων θρησκειών.

11:25
Μικρή η σύζυγός τονίζει ότι μόνο λίγοι οι ειδικοί που βρέθηκαν σημάδια εξτρεμισμού στη βιβλιογραφία των Μαρτύρων του Ιεχωβά. ανεπιφύλακτη ειδικοί συχνά εργάζονται. Δικαστήρια εκδικάζουν υποθέσεις με την απουσία των πιστών. Για παράδειγμα, ένα από τα φυλλάδια, το οποίο περιέχει σχεδόν καθόλου κείμενο έχει αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό για τη φράση «να αποφευχθεί κακές πράξεις.» Σε απάντηση γέλιο λίγο η γυναίκα είπε ότι οι άνθρωποι που διεξάγουν έρευνες εξαιτίας αυτού του φυλλαδίου, όχι ένα θέμα γέλιου.

11:30
Δύο άλλες δημοσιεύσεις που περιλαμβάνονται στο FSEM, αλλά οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ακόμα δεν ξέρω γιατί, παρά τις πολυάριθμες εκκλήσεις και τα αιτήματα. «Αν ναι εξετάσει έντυπα κείμενα, η ρωσική μπορεί γενικά να μείνει χωρίς βιβλία σύντομα!»

11:35
Μικρή η γυναίκα: Φαίνεται ότι η δίωξη προσπαθεί με όλα τα μέσα για να αναγνωρίσει την εξτρεμιστική μεγαλύτερο δυνατό αριθμό των Μαρτύρων του Ιεχωβά υλικών. Για παράδειγμα, το γραφείο του εισαγγελέα κατέθεσε αγωγή για την αναγνώριση της ίδιας της εξτρεμιστικής Βίβλου, παρά τη ρητή διάταξη στο νόμο της Βίβλου και αποσπάσματα από αυτό δεν μπορεί να αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό. Από τα επιχειρήματα γραφείο του εισαγγελέα: «Taken ως βιβλίο, η Βίβλος παύει να είναι η Βίβλος, η οποία είναι μόνο στην Εκκλησία.» (Γέλια.)

11:39
Μικρή η γυναίκα επισημαίνει ότι οι υποθέσεις που αφορούν την αναγνώριση των Μαρτύρων εξτρεμιστικά έντυπα του Ιεχωβά προσέφυγε στο ΕΔΑΔ. 22 καταγγελίες και συγχωνεύονται σε ένα. Σε απάντηση στο αίτημα του Δικαστηρίου του Στρασβούργου της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχει αναγνωρίσει επίσημα ότι οι Μάρτυρες του Ιεχωβά βιβλιογραφία δεν περιέχει ανοικτές προσκλήσεις για βία.

11:45
Το Ανώτατο Δικαστήριο έχει επανειλημμένως κρίνει ότι η υπόθεση της αναγνώρισης των Μαρτύρων του Ιεχωβά ως εξτρεμιστική υλικά δεν θίγει τα δικαιώματα των «Μαρτύρων του Ιεχωβά Διοικητικό Κέντρο στη Ρωσία», και αυτές οι λύσεις δεν ακυρώνονται. Ένα Υπουργείο Δικαιοσύνης πιστεύει τώρα ότι, αντιθέτως, επηρεάζει ¬eto Νομικό Κέντρο. Αλλά αυτό είναι λάθος.δώδεκα παρα πέντε Δικηγόρος έγγραφο λίγο η γυναίκα αποδεικνύει ότι τα έντυπα δεν έχουν εισαχθεί στη χώρα, αφού αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό. Αυτό ισχύει και για όλα τα επεισόδια, τα οποία καταλογίζει στους πιστούς το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην αγωγή της.

12:05
Κατά την εισαγωγή τους στην χώρα σχεδόν κάθε δημοσίευση από το κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, δεν βρίσκεται σε αυτά τα σημάδια εξτρεμισμού. Έτσι, το κέντρο δεν θα μπορούσε να προβλέψει ότι ορισμένα υλικά μπορεί να θεωρηθεί εξτρεμιστικές. Η νομοθεσία βασίζεται στις αρχές της ασφάλειας δικαίου και της προβλεψιμότητας των συνεπειών ορισμένων ενεργειών. Ωστόσο, στις δράσεις των κρατικών αρχών εναντίον των Μαρτύρων του Ιεχωβά, η αρχή αυτή είναι σαφές ότι δεν τηρείται.

12:10
Δήλωση του εκπροσώπου του καθού Toporova. «Ο εξτρεμισμός είναι ο εξτρεμισμός των Μαρτύρων του Ιεχωβά στο χαρτί.» Δεν θύματα, τα θύματα ή τα θύματα των υποτιθέμενων δραστηριοτήτων «εξτρεμιστικές» ούτε το γραφείο του εισαγγελέα ούτε το Υπουργείο Δικαιοσύνης παρέλειψε να παράσχει.

12:12
Άξονες διαψεύδει το Υπουργείο Δικαιοσύνης σχετικά με τη «χρηματοδότηση του εξτρεμισμού». Οικονομική ενίσχυση σε σκηνοθεσία του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, κατευθύνθηκε στην λειτουργική υπηρεσία των κτιρίων, επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, μερικές φορές για να βοηθήσει τους πιστούς που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές.

12:17
Ο εκπρόσωπος της Ax: Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ενθαρρύνει τις χώρες να ανώτατο δικαστικό όργανο να καταφύγουν σε μέτρα και δύο σταθμά. Νωρίτερα, το δικαστήριο, με την υποστήριξη του Υπουργείου Δικαιοσύνης, πήρε την πάγια θέση ότι η απόφαση κατά των τοπικών οργανώσεων δεν επηρεάζουν τα δικαιώματα του διοικητικού κέντρου. Τώρα, η θέση του Υπουργείου έχει αλλάξει τον άλλο τρόπο γύρω. Είναι προσπαθεί να επεκτείνει τις κυρώσεις που επιβάλλονται σε αρκετές τοπικές οργανώσεις στο κέντρο και σε όλες τις άλλες 395 τοπικών θρησκευτική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά.

12:22
Άξονες αναλύει τη νομική έννοια του όρου «εντός της δομής ενός κεντρικού οργανισμού.» Αναφορικά με τη νομοθεσία, τους κανονισμούς και τις νομικές γνωμοδοτήσεις, Ax δείχνει ότι μιλάμε αποκλειστικά για την κανονική και πνευματική σύνδεση. Οι τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις δεν είναι υποκαταστήματα και γραφεία αντιπροσωπείας της κεντρικής οργάνωσης.

12:37
Άξονες εξηγεί ότι η κεντρική και τοπική οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά δεν ευθύνεται για τις υποχρεώσεις του άλλου. Κέντρο είναι ο ιδρυτής ενός από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Κάθε ένα από αυτά έχει τη δική του σύνθεση από τους ιδρυτές των 10 ή περισσότερα άτομα. Κάθε MPO μοναδικό όνομα του, το δικό του σύνταγμα, χωριστή ιδιοκτησία, το δικαίωμα εισόδου σε αστικές συμβάσεις. Η αντιμετώπιση του δικαστή, τσεκούρι την αναλογία: ολόκληρο το ρωσικό δικαστικό σύστημα είναι μια ενιαία δομή, αλλά περιφερειακών δικαστηρίων δεν είναι οι δομικές μονάδες του Ανωτάτου Δικαστηρίου, αλλά είναι ξεχωριστές οντότητες.

12:43
Άξονες αναρωτήθηκε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία, πάνω από 380 ΠΚΑ της Ρωσίας, οι οποίοι δεν έχουν λάβει καμία καταγγελία από το κράτος, θα πρέπει να εξαλειφθούν, ακόμη και χωρίς προειδοποίηση και την ευκαιρία να αλλάξει κάτι; Στην πραγματικότητα, υπάρχουν εκατοντάδες και εκατοντάδες από τα αποτελέσματα των ελέγχων των διαφόρων υπηρεσιών, δεν βρήκε παραβιάσεις στις δραστηριότητες όλων αυτών των MPO. 22 Κριμαία MPO, που πρωτοκολλήθηκε με τη ρωσική νομοθεσία και δεν έχουν διαπράξει παράβαση, αναρωτιούνται τι θα πρέπει να αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό και τις περιουσίες τους δημεύθηκαν; Γιατί η Μόσχα MPO καταχωρήθηκε με τις οδηγίες της ΕΣΔΑ και δεν έχει διαπράξει κάποιο αδίκημα πρέπει να υπόκεινται σε λιγότερο αυστηρές κυρώσεις;

12:52
Παρουσίαση από εκπρόσωπο του Maxim Novakova. Η ομιλία του είναι αφιερωμένο στην ανάλυση των λεγόμενων «νέα στοιχεία της εξτρεμιστικής δραστηριότητας» αναφέρεται από το υπουργείο Δικαιοσύνης στην αγωγή της. Μιλάμε για τα πρόστιμα που επιβάλλονται από τον αριθμό των MPO εξαιτίας της ανίχνευσης στα λειτουργικά κτίρια των εξτρεμιστικών υλικών.

13:06
Διοικητικό Κέντρο δεν έχει προσκληθεί να συμμετάσχει στις υποθέσεις, έτσι δεν έχουν πραγματική δυνατότητα να θέσει το ζήτημα της παρουσίας των προκλήσεων. Εν τω μεταξύ, καμία απόδειξη για το δικαστήριο μπορεί να μην έχουν καθιερωθεί δύναμη. Δικαστικές αποφάσεις επιβολής προστίμων δεν θα μπορούσε να έχει επιζήμιες επιπτώσεις. Διαφορετικά θα ήταν μια παραβίαση του δικαιώματος σε δίκαιη δίκη. Οι αποφάσεις που αναφέρονται από το Ελεγκτικό Συνέδριο – είναι ένα όμορφο κλειστό «κουτιά», αλλά το περιεχόμενο αυτών των «κουτιών» δεν είναι τόσο priglyadno. Για να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα και να κάνει μια αντικειμενική αξιολόγηση, το δικαστήριο πρέπει να εκτιμήσει τις συνθήκες του περιστατικού. Στο αστυνομικό διαλείμματα υπηρεσία των ΜΑΤ, ρίχνοντας όλα τα άτομα στο πάτωμα, που δεν επιτρεπόταν καν να σηκώσει το κεφάλι του, ενώ ο αγνώστων στοιχείων άνδρας κινούνται ανεξέλεγκτα στο κτίριο. Την κάμερα καταγράφεται ως ΜΑΤ εισέβαλαν στο κτίριο και λαμβάνει λειτουργική αστυνομία πέταξε στα απαγορεύεται ντουλάπα υλικά, και στη συνέχεια να «ανακαλύψουν».

13:12
Novakov λέει μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια, που ανακαλύφθηκε πρόσφατα στα υλικά της υπόθεσης. Αποδείχθηκε ότι ένας από τους λοβούς εκδόσεων είναι η επιγραφή που δείχνει ότι η έκδοση αυτή ανήκει σε ένα από τα κέντρα της Ορθόδοξης αντι-αιρετική!

13:18
Novakov σημειώνει ότι ο όρος είναι μια δομική μονάδα που ορίζεται στο αντίστοιχο κεφάλαιο του τίτλου του νόμου. Η έννοια της «δομικής μονάδας» αναφέρεται μόνο στα πολιτικά κόμματα.

13:25
Το δικαστήριο ανακοινώνει ένα διάλειμμα μέχρι τις 12 Απρίλη 2017 10:00.
 

 


 

 

Ρωσία χρονολόγιο της 3ης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.pdf

 

 

 

 


 

thank you @bruceq

Link to comment
Share on other sites


  • Views 453
  • Replies 1
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.