Jump to content
The World News Media

Πρώτη ημέρα από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ρωσίας.


ARchiv@L

Recommended Posts

  • Moderator

 

Ρωσία χρονολόγιο της Πρώτης ημέρας από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου

2017040514.jpg

Big όμορφη αίθουσα του δικαστηρίου γεμάτο. Υπάρχουν περισσότερα από 200 άτομα, μεταξύ των οποίων πολλοί δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι των δημόσιων οργανισμών και των ξένων πρεσβειών. Η ακροαματική διαδικασία ξεκίνησε στις 10:30.

Λίγο λιγότερο από 250 άνθρωποι έμειναν στο δρόμο περιμένοντας τα αποτελέσματα της ακρόασης. Cook δρόμου στη Μόσχα είναι γεμάτη με αυτοκίνητα με τη μετάδοση τηλεοπτικών κεραιών. Συμβαίνουν αφαιρέστε πολυάριθμες θάλαμο. Της αστυνομίας ραδιόφωνα ακούσετε τακτά χρονικά διαστήματα το μήνυμα «Όλα είναι ήρεμα, χωρίς περιστατικό.» Στους εκπροσώπους αίθουσα των πρεσβειών και διεθνών οργανισμών στα ακουστικά να ακούτε τη διαδικασία της μετάφρασης.

Η υπόθεση εκδικάστηκε δικαστής Γιούρι Ivanenko. Ο κατηγορούμενος, «το διοικητικό κέντρο των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία» είναι 6 άτομα, μεταξύ των οποίων ο Βασίλι Kalin της διευθύνουσας επιτροπής, καθώς και των δικηγόρων. Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης της Ρωσίας – Svetlana Μπορίσοβα. Συνδεδεμένο με την υπόθεση με τις αντιρρήσεις του καθού με τις εφαρμογές σε 35 τόμους.

Το δικαστήριο επέτρεψε την καταγραφή φωτογράφηση και βίντεο μόνο όταν η αναγγελία της τελικής πράξης. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία καταγραφή των εμποδίων. Στην αίθουσα υπάρχουν περίπου 40 μέλη των μέσων μαζικής ενημέρωσης, που καταλαμβάνουν τις πρώτες σειρές του κοινού.

11:00
Το δικαστήριο αρνήθηκε να δεχθεί μια ανταπαίτηση για την αναγνώριση του Υπουργείου Δικαιοσύνης πράξεις της πολιτικής καταπίεσης. Ο δικαστής χαρακτήρισε το πέρασμα των αιτιάσεων προς την αξίωση επαρκή μέτρα προστασίας για τον εναγόμενο.

11:15
Εκπρόσωποι των Μαρτύρων του Ιεχωβά να υποβάλει αίτηση για εισαγωγή σε συμμετοχή στην υπόθεση των εκπροσώπων όλων των 395 τοπικών θρησκευτικών οργανώσεων. Δικηγόρος λίγο η γυναίκα: «Αν οι πιστοί σε όλη τη Ρωσία θα στερηθεί των δικαιωμάτων τους, να τους αφήσουμε να το ακούσετε εδώ στο δικαστήριο.» Οι τοπικές θρησκευτικές οργανώσεις, σε αντίθεση με τη λογική του Υπουργείου Δικαιοσύνης, δεν είναι οι δομικές μονάδες μεταξύ τους, αλλά χωριστές νομικές οντότητες.

11:20
Ο δικηγόρος Lew δίνει ένα παράδειγμα: «Η λογική του Υπουργείου Δικαιοσύνης, αποδεικνύεται, ότι είναι αναγκαίο να επιβληθεί ποινή: Σκότωσε οπλαρχηγού. Και ολόκληρη διμοιρία του. “

11:25
Το δικαστήριο απέρριψε την κατάταξη των 395 τοπικών οργανώσεων ως εναγόμενο.

11:30
Μάρτυρες του Ιεχωβά έχουν ζητήσει από το δικαστήριο να επιτρέψει ήχου μετάδοση της δίκης. Το δικαστήριο αρνήθηκε.

11:35
Οι δικηγόροι για τους Μάρτυρες του Ιεχωβά ζητώντας από το δικαστήριο να αναβάλει την ακρόαση εν αναμονή της έκβασης μιας άλλης υπόθεσης σε άλλο δικαστήριο. Είναι μια έκκληση προς το Δικαστήριο να διατάξει την αναστολή των δραστηριοτήτων των οργανισμών .

11:42
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιρρήσεις, επειδή πιστεύει ότι οι αρχές είχαν κάθε δικαίωμα να αναστείλει τις δραστηριότητες των οργανώσεων.

11:45
Το δικαστήριο αρνήθηκε να αναβάλει την ακρόαση.

11:50
Omelchenko δικηγόρος επιδιώκει την εγκατάλειψη της απαίτησης, χωρίς εξέταση του Υπουργείου Δικαιοσύνης. Ο ενάγων δεν έχει συμμορφωθεί με την προδικαστική διαδικασία για τον διακανονισμό των ζημιών στις 395 κοινότητες των Μαρτύρων του Ιεχωβά. Πριν κάνετε αίτηση για την εκκαθάριση των 395 τοπικών θρησκευτικών οργάνωση των Μαρτύρων του Ιεχωβά, οι αρχές, από το νόμο, έπρεπε να κάνει μια επίσημη προειδοποίηση καθένα από αυτά και να δοθεί χρόνος για τη διόρθωσή τους.

11:55
Ο δεύτερος λόγος για την εγκατάλειψη, χωρίς εξέταση του ισχυρισμού αυτού έγκειται στο γεγονός ότι οι ρωσικές δικαστήρια έχουν αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά εκκαθάριση και την αναγνώριση του «εξτρεμιστικές» 2 από 395 τοπικές οργανώσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά (Τσερκεσίων και η περιοχή Σαμάρα).

12:05
Το Δικαστήριο απέρριψε την αίτηση για την εγκατάλειψη χωρίς αντάλλαγμα.

12:10
Οι εκπρόσωποι των Μαρτύρων του Ιεχωβά ζήτησε να αναβληθεί η ακρόαση για μία εβδομάδα, λόγω του γεγονότος ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης απέστειλε κοινοποίηση της αξίωσης στον εναγόμενο εγκαίρως. Ήρθε στο ταχυδρομείο μόνο 28 Μαρ 2017. Επιπλέον, το Υπουργείο Δικαιοσύνης για την παροχή της δεν κατηγορούμενος όλα τα έγγραφα που καθορίζονται στα παραρτήματα του δικογράφου της αγωγής.

12:17
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει αντίρρηση για την αναβολή της υπόθεσης.

12:19
Το δικαστήριο αρνήθηκε να αναβάλει την υπόθεση.

12:20
Δικηγόρος λίγο η γυναίκα επιδιώκει την αναστολή της υπόθεσης οφείλεται στο γεγονός ότι σε μια σειρά από ρωσικά σκάφη που υποβάλλονται αιτήσεις για εξέταση στις αποφάσεις της ισχύος των δικαστηρίων που ανακαλύφθηκαν πρόσφατα στοιχεία. Μιλάμε για την αναθεώρηση σε ισχύ υποθέσεις για την εξάλειψη της 8ης τοπικών θρησκευτικών οργανώσεων (MPO) και η εισαγωγή του 88 εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην FSEM. Το γεγονός ότι όλες αυτές οι δικαστικές αποφάσεις έγιναν χωρίς τη συμμετοχή του διοικητικού κέντρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία, δεδομένου ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης επέμεινε ότι οι δικαστικές αποφάσεις σε σχέση με το LRO δεν θίγει τα δικαιώματα του διοικητικού κέντρου των Μαρτύρων του Ιεχωβά στη Ρωσία. Στην προκειμένη περίπτωση το Υπουργείο Δικαιοσύνης άλλαξε θέση και πλέον όλες οι κατηγορίες εναντίον του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης, καταλόγισε στο Διοικητικό Κέντρο.

12:30
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιρρήσεις ως προς την αναστολή, θεωρώντας ότι, σε περιπτώσεις που αφορούν MPO παρακολούθησαν τις ίδιες δικηγόρων όπως και στην περίπτωση της εκκαθάρισης του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

12:33

Το δικαστήριο αποσύρθηκε στο δωμάτιο σύσκεψη.

13:50
Το Δικαστήριο βγήκε από το δωμάτιο σύσκεψη. Η αναστολή της υπόθεσης απορρίφθηκε.

13:55
δικηγόρος Μικρή η σύζυγός του δήλωσε ότι η αναφορά να φέρει για να συμμετάσχουν στην περίπτωση των εμπειρογνωμόνων, δηλαδή των θρησκευτικών λογίων και γλωσσολόγοι. Οι ειδικοί μπορούν να διευκρινίσει κατά πόσον είναι πραγματικά ακραίες και επικίνδυνες κείμενα που αποτελούν τη βάση των απαιτήσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης για την απαγόρευση μιας ολόκληρης θρησκείας στη Ρωσία.

14:00
Ερωτηθείς από τον δικαστή αν θα προτείνει δικηγόρους για να οργανώσει μια «αναθεώρηση» των δικαστικών αποφάσεων, η οποία περιλαμβάνεται στη βιβλιογραφία FSEM δικηγόρους εξήγησε ότι αυτές οι πληροφορίες θα είναι σημαντικό να καθοριστεί η αναλογικότητα των απαιτήσεων του Υπουργείου Δικαιοσύνης.

14:04
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δικαιοσύνης αντιρρήσεις ως προς την αποδοχή των εμπειρογνωμόνων για την ακρόαση.

14:05
Το δικαστήριο αρνήθηκε να προσελκύσουν τους ειδικούς στην ακρόαση.

14:06
Ο δικηγόρος ζητά από λίγο η γυναίκα να πάρει για να λάβουν μέρος στις 9 αλλοδαπά νομικά πρόσωπα που εκπροσωπούν τις θρησκευτικές κοινότητες των Μαρτύρων του Ιεχωβά στην Ευρώπη και την Αμερική. Ο λόγος είναι ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης στην αγωγή του ζητεί από το δικαστήριο να κατάσχει ακίνητα που ανήκουν σε αυτούς τους οργανισμούς.

14:14
Το δικαστήριο αρνήθηκε να προσελκύσουν ξένες εταιρείες να συμμετάσχουν στην υπόθεση.

14:15
Omelchenko είπε ο δικηγόρος για να φέρει μια πρόταση για να συμμετάσχει στη διαδικασία ως ενδιαφερόμενα μέρη οκτώ Ρώσοι πολίτες οι οποίοι αποκαταστάθηκαν ως θύματα της πολιτικής καταπίεσης. Αυτοί οι άνθρωποι που ήταν παρόντες στην αίθουσα. Οι δικηγόροι υποστηρίζουν πειστικά ότι αυτοί οι άνθρωποι αποκατασταθεί από τη στροφή σε περίπτωση ικανοποίησης της απαίτησης των «εξτρεμιστών».

14:20
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης είπε ότι το δικαστήριο αποφασίζει για την εκκαθάριση των νομικών προσώπων, δεν εφαρμόζεται σε ιδιώτες. Στην απάντησή του ο δικηγόρος υπενθύμισε το μικρό σύζυγό ότι τέτοιες εκτιμήσεις αυτές καθοδηγούνται από σοβιετικές αρχές, την απαγόρευση της θρησκείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά, όμως, καταστολή οδυνηρό πλήγμα είναι για τους ανθρώπους, έτσι ώστε να έχουν αποκατασταθεί.

14:25
Δικαστήριο αρνείται την αίτηση.

14:30
Δικηγόροι ισχύει για την ανάκριση των πολιτών, οι οπαδοί της θρησκείας των Μαρτύρων του Ιεχωβά οι οποίοι μπορούν να βεβαιώσουν για το τι μέτρα έχουν ληφθεί από τους Μάρτυρες του Ιεχωβά, προκειμένου να αποφευχθεί εξτρεμιστική δραστηριότητα.

14:35
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έχει αντίρρηση. Το δικαστήριο δέχθηκε.

14:40
Οι δικηγόροι λένε το αίτημα για ανάκριση ως μάρτυρες τα άτομα που αναγνωρίζονται ως θύματα της πολιτικής καταπίεσης. Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιρρήσεις. Δικαστήριο αρνείται.

14:43
Εκπρόσωπος των Μαρτύρων του Ιεχωβά Nowak είπε αίτηση για ανάκριση ως μάρτυρες πρόσωπα που ήταν μάρτυρες παραποίηση αποδεικτικών στοιχείων εναντίον εκείνων που πιστεύουν σε πράγματα που το Υπουργείο Δικαιοσύνης χρησιμοποιεί στην αγωγή του ως «περαιτέρω απόδειξη της παράβασης.»

14:45
Την ένσταση του δικαστή ότι πρόκειται για μια αποτελεσματική απόφαση, Νόβακ αναφέρει ότι στην προκειμένη περίπτωση δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί επιζήμια προσέγγιση, διότι είναι ένα διαφορετικό νομικό πρόσωπο. Το δικαστήριο οφείλει να εξετάσει άμεσα τα στοιχεία. Novakov λέει το δικαστήριο σχετικά με τις συνθήκες και πέταξε perjuredly ενδείξεις σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας.

15:00
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αντιρρήσεις, υποστηρίζοντας ότι η αμφισβήτηση, πιστεύουν αρχές, έχει ως στόχο να «να επανεξετάσει την απόφαση να τεθεί σε ισχύ.» Το δικαστήριο αρνήθηκε να αμφισβητήσει μάρτυρες της παραποίησης των αποδεικτικών στοιχείων εναντίον των οργανώσεων των Μαρτύρων του Ιεχωβά τοπικό.

15:05
Omelchenko δικηγόρος μεσολαβεί για την αποκατάσταση των βιβλίων σκάφη που θεωρήθηκαν «εξτρεμιστικές» και το οποίο αποτέλεσε τη βάση της αγωγής για την απαγόρευση των Μαρτύρων του Ιεχωβά τη θρησκεία. Συνήγορος τονίζει ότι είναι αναγκαίο να μελετήσει το ζήτημα του κατά πόσον αυτές οι δηλώσεις είναι αρκετά επικίνδυνο το γεγονός ότι σε αυτή τη βάση να περιορίσει σημαντικά το δικαίωμα των 300 χιλιάδων Ρώσων πολιτών. Ο ίδιος εφιστά την προσοχή στην νομική απαίτηση ότι οι περιορισμοί πρέπει να είναι δικαιολογημένη και ανάλογη προς τα συνταγματικά σημαντικών στόχων.

15:15
Omelchenko παρέχει παραδείγματα των καταστάσεων στις εκδόσεις των Μαρτύρων του Ιεχωβά, εξαιτίας της οποίας οι δημοσιεύσεις αυτές έχουν αναγνωριστεί ως εξτρεμιστικό.

15:28
Το δικαστήριο αναβλήθηκε για τις 6 Απριλίου του 2017 τις 14:00.


ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:

 


 

yfHSvxbH8y0.jpg

Ο αδελφός Μαρκ Σαντερσον (από το Κυβερνών Σώμα), είναι ο πρώτος από δεξιά.. 

 


 

 

 

download :

Πρώτη ημέρα από την συνεδρίαση του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Ρωσίας.pdf

Link to comment
Share on other sites


  • Views 765
  • Replies 0
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Popular Days

Posted Images





×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Service Confirmation Terms of Use Privacy Policy Guidelines We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.